Коментари - НАСА изпраща хуманоиден робот на Марс | IT.dir.bg
назад

НАСА изпраща хуманоиден робот на Марс

НАСА планира да изпрати хуманоиден робот на Марс в рамките на следващите 5 години.

Обратно в новината

Коментари - НАСА изпраща хуманоиден робот на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И простата не го алармира.

Абе, дирници, може ли да сте толкова неграмотни?! Какво е това "Си-Трипио"?! Може ли такава висша форма на малоумие?! Сещам се за оная кака, която пя песента "Кен ли" :) Роботът от "Mеждузвездни войни" се казва С-3РО.

Защо НАСА да изпраща хуманоиден робот? Да изпратят по-добре един необразован български младеж. Ще свърши същата работа и няма да оскъпи проекта.

Шпилберг нема остане на социалка

Поредната безсмислена статия, в която се бъркат научните фантазии с реалната възможност и ситуация! И смешно е да четеш как всякакви фили и фоби си мерят "нещото" без никакви аргументи! /с изключение на малкото смислени коментари/

Росскосмос възнамерява да изпрати по-голям, по-модерен по-красив, в следващите 30 години, който ще е уникален, защото на всеки 4 часа ще сяда да зарежда с Водка .........

Единственият смисъл човек да иде на Луната и на Марс, е юридически. Да забие знамето и да каже. Е-ех майко Макемаке. Това, последното беше шега. Рабира се, че роботи трябва да идат на Марс и роботи трябва да свършат черната работа по сглобяване и окомплектоване на станция за човеци. Но ... сега се бърза, защото китайците като нищо ке ги изпреварят и нъц, както пишете вие.

хората няма кво да ядът, те хумано мумано нам'коси ми праят...

Мечтатели:)

А междувременно хуйловският нано-спУтник SamSat-218 не ще да влезе във връзка със славните учени на Земята. То и кривата му ракета не щеше да направи сефтето на скандалния космодрум "Восточный", ама Хуйло дойде там и тя се уплаши ;-)) Сега сигур' на спУтника му се е приискала и на него автономия- и си я получи :-) :-)

Тамън да може да си бърка в носа!

Пък ние изпращаме две "самие могучие дивизии в мире" на западните граници. Сега! Нъц!

Абе хора какъв е тоя манталитет дето го имате? Не сте наред в тая държава.

Абе хора какъв е тоя манталитет дето го имате? Не сте наред в тая държава.

НАСА просто искат да уморят враговете в Пекин. Явно очакват да се гътнат от смях.

хахахаха злобейте филки реалността пак ще срита русия в задника много здраво

"Си-Трипио" Коментари?!!! Аз нямам... думи

Си триперо

Като бяхме малки "най-умните" ни съученици пишеха "цесека", явно сега са журналисти

симо

Ами съобразяват се с нивото на троловете....

C3P0 А за журналята ще припомня думите на Домусчиев.

От Холивуд са казали, че далеч по-лесно и евтино ще им направят филмчето с робот, отколкото с живи хора.

Между "изпраЩа" и "планира да изпрати" има разлика. Основната е, че едното е вярно (истина), а другото НЕвярно (лъжа). Интересен медиен похват е в една "новина" да се дава истина и лъжа. "Истината и само истината, но никога цялата истина"! Кой го беше казал това? Гьобелс?

Важното е колко пъти го повтаряш, трябва да са поне 100.

Защо хвърляте толкова пари за скъпи играчки - пратете нашите многобройни "зелени човечета", може и без скафандри. Като се развали някое, пращате следващото!

Стига с тая наса бре, изпраща тя на муро-ро за плутон!

Това леко казано звучи тъпо. Робот трябва да се прави според нуждите. Че какво предимство има да прилича на човек? Никакво! Само дето сложно ще държи баланс и други проблеми. Паяковидният е къде по-ефикасен за случаят. Може и някаква смеска и с колела (ако е равно), и въобще да не прилича на нищо.

наи- смисления коментар. подобен исках да напиша, но видях че вече друг трезвомислещ го е казал.

За да го правят да прилича на човек, може да е само от някакъв маркетингов ефект. То ест ефекта от него да е тук, а не на Марс.

време е холивуд заснеме и изпращането на обонго и на слънцето,ако може да го изстреля с...батут.

Батута е руска идея и скоро като гледам ще почнат да си я ползват със здраве. Само как ще се разберат със севернокорейците, които ве пратиха човек на Слънцето. Как руснаците ще обяснят в последствие, че са пратили самото Слънце - товарищ Путин

а путлер ще изпрати ботовете който пишат тук в негова защита :))) рашките щели да кацнат на марс преди наса :))))))) разликата мещу сащ и русия е изключително голяма

Аз като гледам колко са грамотни тия дето го "громят" ...

И технически, "рашките" наистина кацнаха преди САЩ на Марс. За сондите от серията Марс чувал ли си? И на луната пратиха първи сонда. СССР изпревари САЩ във ВСИЧКИ категории, освен първи човек на Луната. А ти си врякай колкото искаш, неграмотнико. И може да не ти е известно, ама никой нормален човек на запад, особено сред учените, не изпада в такава дива злоба като родните русофоби, дето Русия им е виновна, че не им стават бубите. Я вземи обади как на Япония оня ден им гръмна сателит за 300 милиона долара. Нали много ги разбираш нещата.

Технически, ама дефакто не. Руснаците никога не изпратиха сонда излязла от млечния път, никога не пратиха сонда работеща на марс (тези на сащ работят вече години наред), никога не качиха нещо като Хъбъл и даже им е зор да качат навигационна система като GPS. Те дори въведоха термина "Частичен успех" за сонда достигнала целта, но работила секунди. Та да си първи на старта и последен още на финала е смехотворно. Да китайския сателит се прецака, но и единия изстрелян от новия космодрум също не работи. Така, че хайде без поплювки от вестник дума.

"СССР изпревари САЩ във ВСИЧКИ категории, освен първи човек на Луната.", казваш. Ама по последно изровени исторически факти май и Гагарин не е летял изобщо в космоса - виж линка който давам и всички линкове вътре: link

Като кацне на Марс роботът ще зацикли в мастурбация.

"Междувременно Китай също разработва робот за космическите си мисии" Тук аз го разбирам така: Междувременно Китай правят копие на робота за космическите си мисии

ХАмериканците пак опират до руската ракетна технология. Може да си конструират каквото щат, но ако ги няма руските ракети губят битката със земното притегляне. Русия е велика

али бали приказки за форумни русофили :). Ако сащ спрат да купуват двигатели (не ракети) от роскосомос, вторите буквално остават без космическа програма. Да не говорим, какво постига наса с тези двигатели и како пияните блядки.

Като си толкова запознат великата Русия няма ли да правят роботи или викаш то от мужика по добър робот няма

Рус ли си, брюнет ли си, ама със сигурност си на амфети...:)

Пращат го до Марс, по пътя процесора му се уврежда от космическата радиация, каца там, почва да се репликира с подръчни материали и създава собствена армия роботи и после не можем да припарим до Марс.

Действай по сценария. Още доста трябва да се понавържат нещата за да има реализъм, но като начало е добър.

Сценария е стар,от филми, но за който не го знае, ще е интересен.