НАСА обяви задачите на американските астронавти на Луната

На Земята ще бъдат върнати 85 килограма проби от различни лунни материали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я сум гражданин на Република Горна Македония.

Знаете ли колко струва една пилотирана ракета заедно с изстрелването? 100 милиона долара! И нашите кръвни братя американците искат да ни кажат, че не могат да отделят тази сума при 25 милиарда бюджет на НАСА годишно. Само трябва да извадят чертежите на Аполо и да летят. Ето я Луната. 3 дена път. За това лъжата им е голяма, че са ходили някога на Луната.

провери какво точно струва 100 милиона долара и тогава разказвай глупости

Гледам двигателите, въобще не вдигнаха прах. Само нещо като песъчинки. При американците една "пушилка " Интересно е сега НАСА какво ще обяснява.

Пушат цигари сигурно американците та затова има пушилка

Явно е тъпако, че не си гледал кацанията на Американците. Точно същото е и там. Китайците са копирали "Стенли Кубрик" едно към едно. Пак измислици без никакви факти от кукурузения тъпак номер 1

kakvi katzaniya be glupako,te po-daleche ot Nevada ne sa hodili.aman ot tupoglavi guzoliztzi.

Ето, боклуко, кацането на Аполо 11 примерно. Гледай добре уж "пушилката" на минута 1:50 youtube.com/watch?v=nOcDftgR5UQ Единствената разлика е, че китайците прилуняват 1200 кг, а всяко кацане на Аполо е 15 000 кг и съответно мощността на двигателите. Ама едва ли малоумен путлераст прави разлика.

Викаш навсякъде на Луната терена е еднакъв! Навсякъде има еднакво количество прах, няма по-плътен и по-рехав грунт... Сигурно някой е минал цялата лунна повърхност и я е фрезовал, за да е еднаква и отвсякъде да може да се вдига еднакво количество прах! :)))

Дада и неговите господари са разкрити Ходили са само в студиото и малко в Мохаве и в мексико на почивка Никога не са стъпвали на луната

За толкова години напъване и съответно посиране така и не разбра, че под каквато и форма да се пънеш, както и да се подписваш и в каквито и диалози да влизаш със себе си резултатът от напъните ти си остава непроменен. И напомни на доктора към лекарствата ти да добави нещо за оросяване на липсващ мозък, тя и неговата не е лесна.

Точно! Тъпият наемен работник, зает в производството, няма как да осъзнае, колко е излъган!

Аз нямам господари за разлика от вас - путлерстските боклуци. Затова не ми се налага да пиша малоуни измислици и лъжи като вас.

И на мен ми направи впечатление, че не се вдига прах, а само някакви остри частици.

1 Да пресметнат колко е 2х2 без компютър. 2 Да вземат американското знаме и да си го приберат обратно, ако го намерят 3 Да извадят второто американско знаме от жабката ако първото не е открито - и да го върнат обратно като обявят че това е първото. 4 Да открият и приберат руските луноходи и китайския. 5 Задължително да приберат китайското знаме от тяхната си Луна 6 Да гледат да не се претрепят от бързане на връщане

Знамената на американците са 6, тъпако и са единствените забити в лунния грунт.

Промит мозък

Забити в промития мозък на Дада са 6 знамена н

до Р@збирач Сигурен ли си че са забити в мозъка аз мисля че е на друго място и на даднатия му е много кеф.

без американските няколко дни транслират изследванията на китайската сонда на Луната. Оказва се, че на Луната пепел няма, какт твърдяха американците, а има твърда кора и никакви следи от обвки не остават. Вятър няма никакъв, така че веещото се американско знаме е също фалш. Сондата с големи усилия се е прилепила към Лунната повърхнс, поради огромното противоналягане и е напълно абсурдно космически краб да кацне , да стои и космонавти да се разхождзат. Мачът свърши !!!

Това вярно ли е? Моля те да го постваш всеки път на оня наемен работник Дада!

е посочил колегата. Има още много други несъответствия на американскато лунно "кацане" в Невада

BajMihal

Нали беше Мохаве бе дрисльо? Оправете си там опорките!

За толкова години напъване и съответно посиране така и не разбра, че под каквато и форма да се пънеш, както и да се подписваш и в каквито и диалози да влизаш със себе си резултатът от напъните ти си остава непроменен.

Само тотално малоумен тъпак може да повярва на такава малоунма, но нагла лъжа.

BajMihal

"...огромното противоналягане ..." След като и нови думи измислят, на какво ли още са способни армията от тролове? Какво ли са правили тежките руски луноходи от това "противоналягане"? Как пък точно те се развалиха точно от лунния прах, който китайците не намерили?... И все още не сме заговорили за мисиите Аполо. Та приятелю, напиши си първо домашното и тогава коментирай теми, по които очевадно не си подготвен.

И нито един аргумент! Толкова сте прости! Е , вярвайте си в дядо Коледа!

BajMihal

Какъв аргумент искаш бе тъпак? Как сондата на японците кацна на в пъти по-малък от Луната астероид, че и се задържа? Ако бръщолевенията ти бяха истина, това нямаше как да се случи. Зададох ти и въпроси, на които разбира се ти не искаш да отговориш, защото не можеш. За какви аргументи изобщо започваш да говориш? За това че на теб ти липсват такива?

LOL, аргумент му потрябвал за "противоналягането". Кой умствено изостанал гений ви ги спуска тия дебилия бе, поне някой полуграмотен да си бяхте намерили. Аргумент, че когато през прозореца се вижда слънцето навън е ден не щеш ли. И напомни на доктора към канчето с лекарствата да добави и нещо за мозъчно оросяване.

Тъпите руслямски тролове почнаха да лъжат нагло и естествено без доказателсва. Напротив на снимките ясно се вижда, 1е си долен лъжлив боклук. ето прахта: it.dir.bg/gallery/kitay-pusna-video-ot-katsaneto-s-na-lunata-video?i=4 Ето следите: it.dir.bg/gallery/kitay-s-novi-snimki-ot-obratnata-strana-na-lunata-1?i=3

Ти от дир-а ли събираш диказателства, хаха

Само това ли измицли боклуко? Не бе тъпак, това са китайски снимки. Нищо, че са пуснати от Дир.

Дада, dp, и многоточието са един и същ списач някво недоразумение на природата аз вече им чета произведенията като чиста проба хуморески иначе мъката която би ме обхванала осъзнавайки какво нещастие има по света би ме съсипала :D

Зъл дъх, Най-зъл дух, и прочие от Вашата дружинка мразеща СССР и Русия, как така им вярвате за което ви отърва и хич не вярвате за неща дето не ви е удобно да признавате? Не съм злобен и много се радвах на Аполо и кацането на Луната. На пловдивския панаир колко се редяхме за значки и други рекламни материали ... Но! Няма логика, ама никаква да немогат да отидат до Луната толкова време. Потрошиха много повече пари отколкото за да идат там отново с научни цели. И е по-приоритетно отколкото да търсят живот по Юпитер, Сатурн и т.н. Големия въпрос ЗАЩО поражда и съмненията на много хора. Да няма го фон Браун и ... толкова струват всички останали. Но няма да го признаят, а ще търсят хора като Мъск с европейско родословие да ги прати на Луната.

BajMihal

Ами логиката е проста бе байно - няма вече изгода. Качиха се, взеха каквото им трябва и спряха да ходят. Кое му е трудно да се разбере? През 60то-70те години е било въпрос на национална чест да си първи, затова са потрошили много повече пари (ако ги приравним към днешните) за да постигнат "надмощие", постигайки кацане с хора на Луната. След като са го постигнали, вече е нямало нужда да се наливат повече пари за този престиж. Така или иначе засега остават единствените, които са го направили.

няма го комунизма да ги ръчка да ходят на майната си. А този пловдивски панаир не е ли вече приватизиран от бсп?

Защо лечението на психичноболни не е задължително?

Психиатърът избягва ли отговора на този ти въпрос?

Можете с Демона и другия да се съберете и да снимате едно обратно порно!

Задаче #1: Остави следи от преди 50 години.

Ахахахахахах - да, наистина, това им е най-спешното. Но така или иначе НЕ могат да отидат.

Аз вярвам на ИТАР-ТАСС, които казват: https://luna-2.tass.com/ The crowning achievement of the U.S. program was Apollo 11. On July 21, 1969, Neil Armstrong stepped onto the lunar surface, marking the United States’ victory in the Moon Race. That was followed by five more Apollo expeditions to Earth’s natural satellite. The final one, Apollo 17, took place in December 1972. After that, due to the exorbitant costs and rather hazy prospects, the U.S. program to conquer the Moon was wound up. Incidentally, just a few years later, the Soviet program was also put on ice. Since then, no human being has set foot on the surface of the Moon. Знаеш ли, какво е ТАСС? Телегра́фное аге́нтство Сове́тского Сою́за Искаш да кажеш, че СССР и днешна Русия са част от американската конспирация на НАСА? Къде ви намират такива?

Да, тъпако, това е най-елементарната опорка и 1000 пъти сме ви я обяснявали. Големите лъжи не се оборват официално, за да се поддържа статуквото. Факт ли е, че Двете Кули бяха врзивени? Абсолютен емпиричен факт. Всички го видяхме с очите си. Някоя държава да е заявила официално, че е НЕВЪЗМОЖНО 10 пастира с 2 самолета да съборят небостъргачи със скоростта на земното притегляне (паднаха със скоростта на пуснат отвисоко камък). Дори "архиврагове" като Корея и Иран да са заявили това официално? Разбираш ли вече колко си тъп?

Я пак го обясни, че съм тапак! За да се посмеем отново!

Горният текст и на руски език: https://luna-2.tass.ru/

Главным триумфом американской программы стала миссия Apollo 11. 21 июля 1969 года Нил Армстронг ступил на поверхность Луны, что ознаменовало победу США в лунной гонке. После этого на земном спутнике побывали ещё пять экспедиций. В декабре 1972 года состоялся полёт Apollo 17. Но затем из-за больших финансовых затрат и достаточно туманных перспектив американская программа покорения Луны была свёрнута. Впрочем, через несколько лет был заморожен и советский проект по освоению земного спутника. C тех пор люди больше не ступали на поверхность Луны.

Ето какво пишат руснаците за плановете: Помимо этого, Институт медико-биологических проблем РАН совместно с NASA при участии специалистов из России, Германии, Франции, Италии и других стран проводит изоляционный эксперимент SIRIUS (Scientific International Research In Unique Terrestrial Station, что означает «Международные научные исследования в уникальном наземном комплексе»). В течение пяти лет экипажу из шести человек предстоит провести серию изоляционных экспериментов продолжительностью четыре, восемь и 12 месяцев. Теперь возвращение человечества на Луну — это лишь вопрос времени. Яростные битвы за первенство остались в прошлом. Впереди — множество открытий. Настало время собирать камни.

Луно, Луно, земьо македонска, пак сакат да те кацат!

Аве нещастници, на КОГО ги разправятЕ тези мръсни лъжи? Вече никой не ви вярва - даже шефовете минали ямесец ви орязаха изцяло лунния бюджет и ви изритаха като кучета! Защото знаят, че стъпването на Луната е невъзможно и че НИКЪДЕ НЯМА ДА ОТИДЕТЕ!!

Имам една молба! Когато кацнат на Луната, би ли си снимал физиономията и да я постнеш някъде, за да ти я видя? :)))

Веднага бих ти обещал - но тъй като за разлика от НАСА никога не лъжа, не мога да го направя. Когато някой човек стъпи за първи път на Луната (няма да е от НАСА), вече ще е следващия век, най-рано - а аз ще умра до 20-30 години.

Отиде тя, пак ще си тотално олигавен до часове.

Аполо Нанайси се върнал от сафари: - Срещна ме лъв и нищо не ми направи, помисли ме за слон... - Защо си мислиш така?! - Ако знаеш каква купчина направих...

И като повтаряш тази лъжа по-добре ли се чустваш? Намалиха бюджета за лунния модул, но пак дадоха 1 милиард за него, но пък вдигнаха парите за лунната ракета.

НАСА вече нямат никаква разлика с радикалния Ислям. :) НАСА: "Като отидем ей сега на Луната, ето как ще събираме проби, ще строим убежища и ще произвеждаме вода." -- Ъ-ъ, не трябва ли първо да намерите начин да отидете? НАСА: "Ти не бери грижа за това. А ето и как ще построим цял град на Луната...От теб се иска само да чакаш." Ислям: "Значи, натискаш след 5 минути това копче, взривяваш неверниците - и се събуждаш в Рая на Аллах, където те чакат 72 девци и се почва порно-оргия." -- Ъ-ъ, каква гараниця все пак имаме, че каквото и да е от това ще се случи? Ислям: "Ти не бери грижа за това. Мохамед се е разбрал с Аллах и е уредил тези неща. От теб се иска само да натиснеш копчето - и да чакаш."

- Как си, Аполо, в лудницата? - Добре съм, бабо - хранят ни, топло е, обличат ни, лежим, спим! - Браво, сине, и да слушаш, че да не те изгонят!

Кой е Аполо? Несъществуващия "лунен" космически кораб на насаджиите? :)

Както винаги си супер начетен! Никъде в Корана не се обещават колкото и да било девици в Рая. Това е нечия измислица и както обикновено повтаряш като папагал непроверени "факти". :)))

Лол, радикалният Ислям, който изрично подчертах, има толкова общо с Корана, колкото и НАСА с реалната наука. Ти как си иначе? Леко ли върви чакането за Луната? Още ехее само 2-3 години, десетилетия, век... :)

От наука видяхме, че не разбираш. Надявам се от радикален ислям да не разбираш! Няма повече какво да кажа! :)

Седем НАСА-ислямиста дотук са натиснали минуса (или DP през 6 проксита). Фанатаиците много мразят да им показваш, че вярват в лъжи. :)

Ама как ще ги връщат тия 85кг? Ще си вземат достатъчно дълъг ластик да си направят Лунна прашка и ще ги меткат на Земята от там ли?.ха.ха... Обзалагам се, че в следващите 10 години американско говедо няма да стъпи на Луната.

Аз се обзалагам че и след 100 години американско говедо няма да стъпи на Луната. Кой луд ще кара говеда там. Само хора ще ходят, което значи, че русските свини няма никога да отидат.

Млъкни, рожбо на инцест между малоумна свиня и пиян шопар.

Aбе Дада не ти ли омръзна всички да те подиграват и да се гаврят с клетата ти душица?

Преди не вервах на теориите за паралелни вселени, но не съм бил прав. В тая на НАСА астронавтите на Луната голф играха, камъне браха и джипка карАха. А в нашата до това опряха руснаци и африканец да ги качват до станцията що си поръчАха.

Пропусна да добавиш, че германец ги е качил на Луната... Та вервай си в каквото искаш едвал и някой се интересува от вярата на малоумници.

И българин е бил на Луната- Ян Бибиян, пътешествието е описано от Елин Пелин !

Българин не е ходил. Яне Бибиянски е македонски арменец.

Кога най накрая ще кацнат на тая луна бре

"Предвижда се двама астронавти да кацнат на Луната през 2024 г."

път дано наистина кацнат, и ако кацнат съвсем трудно ще им бъде излитането от там :)

Няма съмнение, че ще е трудно, но пък са го правили успешно 6 пъти.

Защо да е трудно? Би ли споделил, като един виден астрофизик? :)

Аве тука що няма коментари от нашите любими тролове че ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ....

Няма да се плашите, мурзилки, Рогозин ще им пее.

Ние пък от кво да се плашим, микимаусче? Да се плашат тези които се хванат на хорото, че после няма откачане. Питай Гъс Грисъм, той беше насрочил пресконференцията...

Нанайси, само минавам да пратя поздрави на роднините ти по женска линия, да са живи и здрави!

Да не сте посмели да стъпите на Македонската земя! Може но само с виза от Скопие!

Ще пратят една жена, едно ЛГБТ и нещо цветно за разкош.

Ти нито жена, нито ЛГБТ, нито нещо цветно, дори един педераст не можеш да обслужиш, нали, дрогарю Импотент!

Този път кой ще снима филма ...

Как кой, оная от Жипката?!

Майка ти! Вече е стара да играе, стана оператор. Нормална прогресия на кариерата в порнобизнеса.

Колко много храна за нашия трол! :)