Коментари - НАСА обмисля да изследва обекти отвъд Плутон | IT.dir.bg
назад

НАСА обмисля да изследва обекти отвъд Плутон

НАСА обмисля възможността за нова мисия на космическия апарат "Нови хоризонти".

Обратно в новината

Коментари - НАСА обмисля да изследва обекти отвъд Плутон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук се е напълнило с болни мозъци и тролове. Все конспирации ви се привиждат, все нещо вибрирате с два пръста в контакта... Хората искат да погледнат отвъд хоризонта, но вие ще драпате обратно към каменната ера!

Е там пък вече какви сценарии на "новини" ще се развихрят - бедна ви е фантазията! Направо реалността и фантазията ще се слеят! В сравнение филмчетата от "кацането" на Луната ще изглеждат като средношколски пиески! Хайде сега давам думата на колегата "ДаДа" да понаплюе малко...

Тъпако, аз не плюя и винаги се аргументирам. А това че наричам тъпаците "тъпунгери" е просто защото съм справедлив и държа да наричам нещата с истинските им имена.

Благодаря, колега! Без твоето "аргументирано мнение" светът нямаше да е същият, демек - толкова шарен и интересен! И аз те обичам.

Ти какво, съмняваш се, че след някоя и друга годинка ще гледаме реалността отвъд Плутон в 3D и с 4K резолюция ли? Много песимистично го раздаваш! Може дори някои от извънземните двойници на Брад Пит и Анжелина Джоли да мернем на екрана! Обяснението за умници като теб ще е, че извънземните са толкова напреднали, че нарочно са решили да се материализират в образите на най-известните лица на света, та да могат височайшите им послания да достигнат и да бъдат възприети и от най-големите тъпунгери по Земята. Всичко това ще се развива на фона на музикална реклама за дамски превръзки, с вграден 25-ти кадър (специално за ЕМЕА). Здравейте братя инопланетяни!

То тъй става, да ...

Сегашните ни технологии са като да пратиш костенурка на околосветско пътешествие. Все пак трябва да се надяваме на прогрес, иначе ще си останем в тая дупка още милиони години.

Ако под понятието "дупка", визираш планетата на която живеем, много си в грешка! Това място ако е дупка, то това се дължи на нас! Дължи се на несъвършенните ни технологии от замандан години.Но най-вече се дължи на човешката алчност, за която фразата "след мен и потоп" е оправдание за собствената, гузна съвест! От мен запомни едно! Никога не говори лошо за дома, който те е приютил и търпи лиготиите ти!

NASA много мисли....

> Куйперов пояс За протокола: Кайпер никога не е произнасял името си като Куйпер...