НАСА показа как изглежда полет над Юпитер (видео)

Кадрите са уловени от "Джуно" докато орбитира около газовия гигант

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

твърде рязко изображение в контура на планетата и прекалено размито в останалата част. за големите професори по всичко: камерите не снимат така!!! вероятно изображенията са обработени прекалено и от плоски фотоси е направено 3D видео, което по същество си е анимация...

Цитат от статията: "Апаратът е заснел серия от снимки, превърнати във видео клип..."

жалка анимация, къв е смисъла от тва че не разбирам, кво показваш като изобщо най-вероятно реално няма нищо общо? хахах

жалък коментар, къв е смисъла от него че не разбирам, кво показваш най-вероятно че нищо не рабираш? хахах

Наса са доказали преди 50 години още колко са добри в анимациите и кацанията За кеф на дада що не изпраскаха и едно кацане, така и така всичко е sci-fi както се казва порно в космическите науки хихи

Анимациите са приоритет на Руслямска държава, при това нескопосани= Понякога използват и видео също нескопосано ускорено. Преди 50 години анимацията е била върхът за ползване от НАСА. Те са били 50 години напред и са правели неща които чак сега се постигат в Холивуд. Жалък путлерастски боклук!

И музиката крадена, и филма менте....

Лекарството и кротко, че трети ден олигавяне до над ушите ще ти дойде вповече.

... и лекарството ти сбъркаха.

Приел е от руслямската ваксина срещу Ковид-19, която се оказа за говеда и дава много странични вредни ефекти. ама нали живота на говедата е без значение....

Докато едните изследват космоса, други се хвалят, че запушили дупка с калчища.

Въпрос на приоритети. За живеещите на МКС запушването на дупката е по-важно, дори животоспасяващо. Не търси под вола теле, а свърши нещо полезно!

поредното фейк видео. :-) Не съм убеден, че има дори един фрейм истински в това видео.

Снимките ги има от години на сайта на НАСА тъпако. Пък ти си вервай....

Разочарован съм - то е статично. Да бяха направили повече кадри за да се види динамиката на облаците. Може би само тези кадри са дошли, че то Юпитер не е точно близо :-)

Не "Джуно", пишман преводачи, а "Юнона". Нямате ли завършен поне 8 клас?

Прието е имената да не се превеждат. Ако ти се казваш Камен, ако отидеш в Англия пак ще си Камен, а не Стоун.

Абсолютно съм съгласен - имената не трябва да се превеждат. Те трябва да се записват в оригинал, а до тях, при желание, да бъдат преведени на съответния език. Пример - Juno (Юнона). В никакъв случай "Джуно", което няма нищо общо с римската митология.

Така е. Но грешката е в английския език. Приели са изписването, а произношението е адаптирано. Става объркване. Добре би било, както казваш, да има и изписване на оригиналното име. Не във всички случаи е приложимо, но когато може...

НАСА да покаже как изглежда полед над Луната (с видео). ;) Но с ефекти и качество на лентата като за 21ви век, нали. Ето това е интересно на всички. Всичко друго е отлагане и разтакаване.

Ти кога ще покажеш, че имаш мозък в главата си? Ние не вярваме, че имаш! Отвори черепа и ни покажи! Иначе си менте!

Аз не съм искал да ти отварям черепа! Аз искам ти да докажеш, че имаш мозък и да си го отвориш сам! За съжаление, съдейки по изказванията ти, най вероятно там ще видим само въздух, но все пак държа да докажеш ;)

на орбита на луната в момента има 3 активни американски, 1 китайски и 1 индийски сателит (орбитъри както ги наричат англо-говорящи), не си намерил видео от полет над Луната с "качество на лентата като за 21ви век" защото не си си направил труда да потърсиш.