Коментари - НАСА представи 10 астронавти, които са кандидати за мисия до Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Nasa се нагласи повечето ще са пенсионери. Темпото с което работи НАСА е като на майстор на надница а не на акорт. Харчат милиарди долари които ако ги бяха дали на китайците сега на луната щеше да има градове с увеселителни паркове и заводи за сглобяване на телефони във вакуум разбира се!

Има две три дет ги Удобряаам. Другото талаш.... До там беше 3-4 деня и нощи... малиии къв секс прааа у безтегновното прастранству. Само на косманавтки една седмица нема да ми е зле даже луната може да скивам по от близу.

Докто във Велика и Непобедима Русия изстрелват милиардери, каквито там има над път и под път, то тий кравари се пъчат с някви дриплзовци и неизвестни лица, дето тепърва ше трябва да се учат да летят в Космоса. И точно по таз прияина тук пак ми намирисва на Аполо Нанайси, т.е. фалшива новина и поредната симулация на Холивуд и НАСА в пустинята Мохаве.

А има ли представители от третия пол? Трябва да има поне един хомосексуалист, една лесбийка, един трансджендър! И всички те трябва да са минали актьорски курсове, та когато ги снимат от Универсал Пикчърс да не стане някой сакатлък със знамето, сенките и вятъра на Луната!

при избора е проявена дискриминация към възрастните - няма такива. Ето защо предлагам да вземат и моята тъща (80 гогишна). тъкмо ще им е като домашен любимец

Русия праща милиардери в орбита, а краварите се занимават с някакви дрипльовци дето никой не ги е чул. Едно е да си яаст от руската раса, в която всеки един руснак е супер богат и в Росия има толкоз много милиардери. А в Хамерика бедните си спят по улиците и бият чернилките там.

Начуках ли ти го лаjньо? Закъсня 5 секунди :) амебо чифутска

Нито един от тези няма да стъпи на Луната. Ако бяха на по 5 годинки - имаха някакъв шанс. Защото след 50 години може и да имаме вече технологиите за излизане на човек в открития космос.

Начуках ли ти го лаjньо? Въпреки че бе по-бърз с 5 секунди :) амебо чифутска

1000 летателни часа ?! След инцидента в Шабла се разбра че нашите имат до 15 часа годишно :(