НАСА с важни данни от Слънцето

Проучването на нашата звезда е ключово за оцеляването ни като цивилизация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ бяха около Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Церера и Веста, кацнаха на Венера и Марс, астронавтите многократно се разхождаха по Луната… даже и с елетромобил. Русия обаче беше за последен път извън околоземната орбита преди 31 години (фобос) и никога извън орбитите на Венера и Марс.

който няма акъл дори да осъзнае какво седи зад "величието" на Америка... Ето нещо такова, например: https://www.usdebtclock.org/

Тук има много тъпи необразовани русофилчета. Те дори и не осъзнават че само като натиснат клавиш на клавиатурата – с това подпомагат американската икономика… това е обяснено на червените олигофренчета накрая. КОГДА РУХНЕТ ЭКОНОМИКА США И ДОЛЛАР? Разоблачение. https://www.youtube.com/watch?v=wdOwzYkd31U Дори без да осъзнава всеки червен ТРОЛ или жител на планетата използвайки компютър, смартфон, интернет или друга IT технология , подпомага капитализацията на американската икономика. Така се оказва че целият свят работи за икономиката на Америка, като използва продукти и сервиз измислени и създадени в САЩ като : Google Android, Apple iOS, MS Windows, МАК, Youtube, facebook , iPhone , SWIFT, платежните системи Visa и Mastercard , PayPal… и много други… Почему Россия ПРОИГРАЕТ США – ФАКТЫ. https://www.youtube.com/watch?v=yoKRpDdsij8 Така че дори и тези лъжци и зомбирани идиоти , които неистово крещят че „ живота в Америка е ужасен, че скоро доларът ще рухне, че Америка ще се разпадне…“ – те сами правят така, че това да не се случи никога… Използвайки всички тези американски продукти и технологии тези червени оракули всъщност индиректно подпомагат американската икономика, защото всички тези продукти и услуги съставляват повече от 60% от американската икономика. За това американците са спокойни за бъдещето на Америка – докато цял свят ползва техните продукти – американската икономика ще расте, в САЩ ще се откриват все повече работни места и стандарта на живот на населението все повече ще расте. Така че е задължително - всяко нисшо кремълско или Пригожинско червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : ТИ ПОДКРЕПЯШ И РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА САЩ. И Америка ти благодари за това ! - Само една Калифорния има по-голям БВП от цяла Русия. У кремлеботов горит анус. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

То в термосферата на земята температурата достига до 7000 градуса , а на един хвърлей от слънцето 1330 градуса нещо пак нестиковка!!! Лъжи, лъжи , лъжи.... от малоумни учени!!!! Май някой гепи много кинти????

Земята - плоска, а водата - суха, ама ни лъжат за обратното!

Доста скапан превод явно 99% процента както го е изплюл google-translator. Редактор няма ли?

Хората трупат оръжие и си създават ежедневно военни конфликти, а тръгнали да се притесняват от слънцето. Според мен човечеството ще изчезне до голяма степен след ТСВ.

до голяма степен,щото и палнетата няма да я има заради лакомите кравари

И откога руснаците станаха кравари?

защо милиционера Дада се обажда след като се знае че чака на перона да му донесът помията

Ама аз знам, че и за китайско менте си изключително тъп и прост.

Трябва да сме спокойни - Айнщайн е казал, че ЧСВ ще се води с камъни и дървье. Ний туй го умеем.

и аз знам за слънцето важни данни,сутрин изгрява,вечер залязва

Ставаш за директор на Роскомикс.

по скоро за милиардер от южна африка,продаващ балони

Охо китайското Менте сега друг ник е откраднал.

аз съм горд милиционер лочещ помия във захлас

И друг път съм ти казвал какво те чака като почнеш да демонстрираш и раздвоена - та и разтроена вече - личност отгире на маниите от коите то лекува лекарският екип. Няма да имаш време за нищо от гълтане на лекарства.

красота!

Тия от НАСа не се спряха да лъжат - каквото ти слънце, каквит ти 5 лв, каква ти сонда там... Едни ракетни двигатели да можеха да произведат, рабирам да им вярваме, но и това не могат горките...

вече дори не си дразнещ а просто скучен :)

По-точно луд.

Пак са се успали санитарите.

Пак счупи тъпомера!!! И да лъжеш не те бива! "Публикувано във факти.бг: Разработен от Мичиганския университет, NASA и щатските ВВС йонен ускорител X3 е счупил няколко рекорда за производителност на подобен тип двигатели."

колкото е по далеч от слънцето или друго подобно космическо тяло става все по-бавен и накрая спира!

Хайде пак! "В момента на йонният двигател принадлежи рекорда за негравитационно ускорение в космоса През септември 2016 г космическият апарат Dawn постига чрез използането на йонен двигател скорост от 39 900 км/ч (11,1 км/с)." - от Уикипедия

Ти май говориш за слънчево платно! Но и там няма да спре апарата. В космоса липсва триене и няма какво да спре набраната инерция!

И пак: "Учени от НАСА в Центъра за космически полети „Джонсън” в град Хюстън създадоха експериментален образец на електромагнитен двигател, който може да работи в открития космос, съобщава „Нешънъл джиографик”." Тъп, по-тъп, най-тъп, az#ЛибераленКрах!

Тоа не са ракетните двигатели. Това са двигатели на космически кораб. Под ракетни двигатели идиота разбира двигателите за първата степен на ракетата изстрелвана от Земята, понеже Руслямска държава (преди известна като СССР) никога не могла да излети от друго небесно тяло с двигатели. Понеже САЩ купували двигатели за първите степени на някои второстепенни ракетни системи, това според него означава че не могат да правят двигатели. Нищо че в едва 5% от изстреляните ракети има руски двигатели на първата степен. Нищо че американски е двигателя с най-добро съотношение тяга собствено тегло, нищо че американски е единственият летял ракетен двигател с изцяло затворен цикъл (на горивото и на окислителя), нищо че американски са единствените двигатели на метан засега.

пълнят си другарите от наса - или както някои американци я наричат - Нот А Спейс Ейджънси, с парите от данъците на народа и лайф. А има такива дето им текат лигите като видят някакви си там компютърни графики и почват да мечтаят...ама кон с капаци е така, квот му се каже туй вярва...

Ми те и за друго лъжат - че Земята е кръгла. Голям праЗ от Слънчевия вятър - ще се скрием на обратвата страна на... Земята.

ТОЧНО в ДЕСЯТКАТА.--Един пиян пита : Това ли е отсрещния тротоар? Когато му казват-другия е , той казва, че един идиот го пратил на този- това бил отсрещния.....