Коментари - НАСА показа ”истинската” Звезда на смъртта | IT.dir.bg
назад

НАСА показа ”истинската” Звезда на смъртта

НАСА показа снимка, на която се вижда "истинска" Звезда на смъртта. Фотосът е на един от спътниците на Сатурн.

Обратно в новината

Коментари - НАСА показа ”истинската” Звезда на смъртта | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАСА, рекламното подразделение на Холивуд.

пак са те ръсили с Кемтрейлс

А роскосмос показа снимка на нов вид дълбоководна риба.

Фотосът сигурно идва от снимка, фотография, фото ан не от Photos :) :) :) :)

Я да видим сега как Стою Гогов не може да смята (хем е бот!) диаметър (широчина) на кратера: d = 139 км площ на кратера: Pi.d.d:4 = 15 175 кв.км диаметър на Мимас: dm = 396 км площ (повърхнина) на Мимас: Pi.dm.dm = 492 652 кв.км 15 175 : 492 652 = 0,03 или около 1/33 (една тридесет и трета)... Откъде го измисли това "една трета"???

Тва журналята вече съвсем изперкаха... Нерде ЗВЕЗДА, нерде СПЪТНИК! Ама важното е овцете да са стреснати, та да е сплотено стадото и да чака някой (чобанина) да го пази (чрез кучетата разбира се..) Досещайте се овцички - кой е чобанина, кои са кучетата!

Еееее , сещаме се де - чобанина е Пеевски , кучето - Цацаров , ясно е и на децата !

Тея дето им пишеш имената са едни пионки. просто по-старши от овцете...

1/3 от диаметъра на луната е диаметъра на кратера. Това не значи, че площта на кратера е 1/3 от площта на луната. Снимката потвърждава грешката в твърдението.

А кой подкрепяше турците в руско-турската освободителна война? Нашите любими западняци! Кой отказа да помогне на Чипровското въстание? Австро-унгарския крал! Кой намаза от нашето турско робство - северна и западна европа? Защото турците не стигнаха до тях, заради Балканите и Българите естествено. Можеш доста да почетеш в музея в Чипровци, как католическия нунциий в България/тогава в Чипровци/ се е молел на Австро-унгария да ни помогнат, а те са били в Сърбия. Само малко е трябвало, за да унищожат турците. Иди в Чипровци и чети. Иди и в Кърджали в музея и прочети за Хан Тервел-Спасителят на Европа-определен от западната преса.

Тъпунгер, точно западните сили правят Цариградската конференция и определят териториите с българско население, като настояват за автономия. Нещо на което се противопоставя Русия. Западните държави дават картбланш на Русия да води война с Турция. Когато тука турците коля пре Априлското въстание, западняците натиска Турците да спрат, а не Русия. От нашето робство намазват всички включително и Русия. Щото ако не знаеш докъде се простирала Османската империя в разцвета си провери и ще разбереш. Само че това няма общо с написания по-горе цитат от Захари Стоянов

сега чакаме наса да кацне на марс и да намери каската на дърт вейдър

Ашкулсън Аркадаш! Къде да ти пратиме турските лири? Побързай че курса им пада...

нещо невярно ли е написал, че беснееш?

На име със сигурност е случил тоя сателит. Ако открият някой нов, да го кръстят "Фалафел"

Истинската Звезда на Смъртта, краварите ще видят когато великата руска мечка се надвеси над тях. Време е Русия да си върне Аляска и да създаде единна Славянска Империя от Северна Америка до Иберийския полуостров.

сънуваш да се събуждаш от време на време и да се потапяш и в реалността... не за друго, а да си свериш часовника, че ако караш само на фантазии далеч няма да стигнеш.

НАСА в последно време само пуска по някоя снимка. Не знам дали се занимава с друго. Това сигурно го знаят от отдавна, но заради рекламата, защото има нещо приличащо на друго от филм.

Ми за да пуснеш снимка на Земята от Марс трябва да пратиш та нещо което да снима. За да пуснеш снимка от Луна на Юпитер, трябва да пратиш нещо там да снима. Предполагам вече осъзнаваш колко тъпо и просто нищожество си.

а за твоя пост не трябва и акъл

Хубаво, че това дето е ударило Мимас не е продължило към Земята.

това не изглежда да е от удар. Това високото в кратера няма как да се обясни с удар.

Пусни капка вода в чаша с вода и гледай какво става и тогава прави такива изявления.