Коментари - НАСА тества "половинчати" скафандри за мисията си до Луната | IT.dir.bg

Коментари - НАСА тества "половинчати" скафандри за мисията си до Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С половинчати скафандри към половинчата луна.

Добре де, нали са ходили много пъти на Луната и са се връшали по живо поздраво! Що не ползват същите скафандри, ракети и оборудване? Даже и същите компютри може! Аз знам отговора, а вие?

Дори не мога да ти опиша колко са ТЪПИ въпросите ти. Не е тъпо да се задават тези въпроси, но ти го правиш с убеждението, че знаеш отговорите. Даже няма да си правя труда да ти отговарям, защото животът ме е научил, че празната глава остава празна за цял живот. Тц, не съм американофил, сорсоид, джендър-либерал и тн. Просто знам за какво става дума. Това е от тия тъпотии, дето някой като ги изтърси, си казваш "Заеби, с тоя няма смисъл да се занимаваш". И както казах по-долу - това е макет и няма НИЩО ОБЩО с истинските костюми, които се разработват. Впрочем костюмите, с които излизат в космоса от МКС, са изработени от същата компания, която е разработила костюмите за "Аполо". Странно как са придобили тази експертиза от костюми за филми, нали...

Аз му викам куме Иване, той гледа за уя ма фане! Много ти дрънчат куртаците у главата...

Това не са костюмите, нито части от тях. Това са макети, които са направили, за да симулират мисия.

Така се случва след спечелена обществена поръчка за най-ниската цена...

Астронавт с очила - абсурд. Оттука е ясно, че никъде няма да ходят. Астронавтите, особено за дълги мисии, се подлагат на щателно пресяване и всякакви здравословни проблеми и недостатъци ги изхвърлят от списъка на одобрените. Ясно е, че ще си останат в Аризона, както предните пъти.

Представите ти за астронавт са от 60те години.