17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще изстрелят myass следващия месец Само перко дп вярва

ПЪРВАТА РАКЕТА В КОСМОСА ИЗПРАТИ АДОЛФ ХИТЛЕР И ВЕЛИКА ГЕРМАНИЯ Славната SS гвардия на Хитлер изпрати първият човек в космическото пространство и първият човек до Луната. ВЕЧНА СЛАВА НА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ, АДОЛФ ХИТЛЕР И SS - начертали пътят на човечеството към звездите!

Руснаците се провалиха в мисията до Луната. Това е факт известен на всеки първокласник. Американците имат 6 успешни мисии до Луната, с кацане. Имат и една неуспешна, завършила само с облитане на Луната. Имат и още две успешни пилотирани облитания на Луната. Всичко това го дължат на Вернер фон Браун. Основно на него. Русия имат три успешни кацания на автоматични апарати. Едната мисия с връщане на земята на 100грама почва и двата лунохода. Това е всичко. Нямат даже пилотирано облитане на Луната, да не говорим за кацане на екипаж. И то 63 години след Армстронг От 60 те години насам освен кораба Союз, те не са направили нищо значително. Да направиха някаква совалка Буран. С един единствен полет в автоматичен безпилотен режим. Имат и няколко орбитални станции. И това е всичко. След пилотираните мисии до Луната американците разработиха совалките и МКС. Сега са се концентрирали в мисии към Марс. И към свръхмощни орбитални телескопи. А руснаците продължават да тъпчат на едно място. Или както пееше Висоцки: Бег на местен общепримиряющий

За сведение Радиоастрон - или по известен като Спектър Р ,който беше с апогей над 300000 км и работи с три години минимум повече от проектираната продължителност беше около 1000 пъти по мощен от Хъбъл .Въобще в тази област руснаците винаги са имали много сериозни позиции .

боли ги много, дори полета на ГАргарин е пълна илюзия. Никога не е летял в космоса. Това и децата вече го знаят. А ракетата ви беше украинска.

Е как преди 50 години, при допотопни технологии краварите кацаха на Луната и се връщаха на Земята, а сега толкова много проблеми? Да са живи и здрави специалните ефекти на Калъмбия Пикчърс! С тях ще кацнем и на Марс и на Плутон!

Абе те и до марсианската падина уж отидоха ама нещо спряха да ходят всеки уикенд !? Абе то и спътник извън слънчевата система изпратиха а ама тая седмица не са пратили нов ! Абе то и ферари веднъж като е спечелило шампионата все някак продължава да развива нови двигатели а хем вече е бил шампион ! Уж и Конкорд беше пътнически самолет със свръхзвукова скорост ама спряха да правят нови за 30 години що така а сега новия го чакаме след 5 години ?! Много въпроси а отговора на нито един не ти е познат нали ?

Крайно време беше.....ще видим какво ще бъде поредното извинение :)

значи всичко в мохаве е готово за втора серия от лунните приключения на лукчо,само дано нема лунен ветрец да отвее знаменцето

Хората са си кацнали на Луната и ако не бяха го направили и бяха излъгали, тогава руснаците със сигурност щяха да го разберат и да вдигнат олелия чак до бог. И те са имали технологии за наблюдения и разузнаване , които по онова време не са били по - лоши от американските. И стига с това знаме! Ще ти го обясня много просто: Ако в безветрен ден на Земята разклатиш пилона на едно знаме , то почти веднага спира да се вее. Защото молекулите на въздуха оказват съпротивление. Обратното е на Луната. Там няма атмосфера и то продължава да се вее след като астронавта е разклатил пилона при забиването му.

Предстои голямо бум.

Рогозин пусна сълза

хахахаха. Днес да не е първи април. Минаха ли ниска земна орбита или още се опитват? :-)

Ми доста пъти са минали ниска околоземна орбита пич (последната мисия до Марс например). Виш рушляците, отдавна не са минавали отвъд, ама това е друга тема

палци! Това е за цялото човечесто най-важния успех! Да вървим напред към звездите!

абе Русия колко най далеч е изпращала жив човек щото Мъска с бидоня май изпрати по надалеч дебели милионери империалисти май май хахахахах

С Москвича, пардон с теслата ли ги прати по-надалеч? Тъпак. Човек не е отделялр на повече от 450-480км от Земята. Зарежи тия брътвежи, че били ходили до Луната жалките американци.

Мъск прати преди година туристи на 590 км бе тъпак.

И каква е разлика бе сопол?! 100км разлика ли са в околоземна орбита?!

НАСА не може да изстреля тази ракета. Станков още преди месец забрани всякакви изстрелвания на ракети от НАСА и даже и обяви фалит. Както виждате - няма да стане.

_stankow

Айде пак Станков. Абе няма ли кой друг да коментира ? :) Или освен мен на друг не вярвате !? Добре, казвам - не съм забранявал нищо. Полетът на Луна-25 се отложи за догодина, това е положението. SLS е перспективна. Така, като следя работата им, периодичността на тестовете, продължителността на етапите. И най-вече - никакви хвалби, раздувки и честно признаване на неуспехите. Нямат шанс тези, които като им се взриви съоръжението и викат "голям частичен успех, глей кви сме модерни" ... :) Така че SLS има своя шанс. Успех ! :)

Отмяташ се от думите си, а Станков? Типично, като един истински путинист. След месец два пък съвсем друго ще плещиш. Най ще е смешно като се гътне императора и почне отричането му от следващият. Ама ние помним. За това ти и пиша. Да ти напомням простотиите. И да виждат всички, как се отмяташ от думите си.

_stankow

Нищо не помните вие. Помни сървърът на дир. А там ги има всички мои писаници. SLS ме кефи. Виж, Мъсковите извращения - наистина ме ядосват ! И най-вече приказките на Мъск. А най-много - раздувките на мъскофеновете. Хем некомпетентни, хем агресивни !

Извъртай, извъртай, то друго не ти остана. След няколко месеца ще разправяш и как Мъск много те кефел, ама Безос те дразнел... те така... путинофилка му работа.

Призна че е снимал кацането на луната. Хамериканците са нация на мошеници и палячовци.

Прав си 10 Химарса и сама я магучие не знае къде се намира ахахаха а това изобщо не са им наи високотехнологичната артилерия .

Значи са намерили заместник на Стенли Кубрик. Кой е той? Джеймс Камерън или Стивън Спийлбърг?

любител с мощен компютъризиран телескоп, скъпа камера и умения в обработката на файловете от нея може да проследи ракетата в определени моменти къде е, от собствения си двор или балкон. Технологиите днес не позволяват вече това да се крие!

То и преди е можело всеки радиолюбител да провери дали сигнала от миссите идва от Луната. Така че това с "фалшифицирането" просто издиша отвсякъде.

Да не би да си прибират космонавтите от лунното ''кацане''? Долни лъжци,мръсни.

Успех!