Коментари - НАСА откри промени на Церера | IT.dir.bg
назад

НАСА откри промени на Церера

Космическият апарат "Доун" на НАСА е открил, че количеството лед на планетата-джудже Церера се увеличава.

Обратно в новината

Коментари - НАСА откри промени на Церера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''...планетата-джудже...'' Cигурно става въпрос за Путин след изборите днес.

Това са ГЛУПОСТИИИИИ НАСА ЛЪЖАТ - никой ама никой не е летял в космоса . защото в космоса масата ти става равна на Нула занулява се и човек престава да съществува.... Още айнщайн го е доказал това

Май бъркаш тегло с маса (нещо, което се учи в 4-5 клас) - това, че предметите нямат тегло в космоса не означава, че там можеш да спреш бързия влак с ръка... Ще те отвее като куцо пиле - домат!

Тук глобално затопляне, а там глобално застудяване. Нали трябва да има равновесие в природата? Остава открит обаче въпросът КОЙ нелегално изнася огромни количества айсберги воден лед от Земята за Церера?

китайците вече строят там! Като пратят говедата следващата си гемия, вече и светлините на мегаполис ще видят...

Къде е замисления? Той е радиоточката на "твореца" и ще ни обясни всичко. Я да опитам аз! Господ е видял че ние ще се избием на Земята и затова е решил да подготви Церера за неговите избраници, а нас ще ни зареже тук да си блъскаме главите и проклинаме съдбата си.

ама там малко Топлофикация не се е сетил да направи, ЧЕЗ - също... А първо, че там ще са много по-необходими, отколкото тук, второ - като гледам сметките тук - там ще са по 10 или по 100... А и съдейки по снимката - там "Камъните падат, падат от небето..."

Преживява глобално затопляне и започва да се топи? Надали е от прекомерното количество въглероден двуокис. Сигурно под повърхността на Церера пасат много крави, отделят метан и оттам идва белята...

Там кравите са месоядни, а мечките пасът трева. За затоплянето са виновни земляните. Добър повод за нов данък.