Коментари - НАСА засне изключително редки облаци в земната атмосфера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече такива статии с реални постижения или снимки и ленти от минали събития като кацането на Луната

визуализиране на гравитационни вълни!?! автора на статията е за Нобелова награда!

Това е изключително постижение и пробив в областта! Просто човечеството си няма представа каква велика епопея са създали тези путьовци от НАСА! Сини облаци, лелееее, цветомузика над полярните области, гравитационни вълни, йеееее, сигурно ще направят от 6 милиона снимки 1200 епизода боза по някой Джиографик или Дискавъри Шит. ИЗключително интересно и полезно. Поредната тъпня, бълвоч и повърня! Следващите им напъни ще са да уловят пръднята на скункс, да я смесят с тази на носорог, да я оцветят и да си я сервират!

Ме всичко което знаеш за Слънчевата система и повечето за Земята го знаеш заради НАСА, боклуко. За простите пияндета това може да не е интересно и полезно, но то не е предназначено за тях.

да знаем :) и все са лъжи ...

Пич такива като тебе са ми до болка познати! Нищо не знаят, но си мислят, че те са измислили вселената! При това е станало точно тогава когато са били в дискотеките тип чака рака в Ст.Град! Инак си прав лъжеш себе си, че разбираш нещтата, при това го правиш изключитално добре! Продължавай и дано да нямаш поколение, щото инак оле мале!