17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА ГАРАНЦИИ

Така... През 2006 г. Ал Гор обяви, че имаме 10 години. Но 2016 г. дойде, отмина и нищо не се случи. През 2018 г. ни казаха, че имаме 12 г. Сега отиваме на 20 г... След някоя друга година ще станат 40 или 50 г. И причините винаги са климатичните промени. Да добавим и Гретенцето в хора на вещаещите гибел и вряскането става оглушително.

ПИПО

Живот на земята има от стотици милиони години. Десетки цивилизации е имало преди нас, десетки ще има и след нас. В момента Земята излиза от ледников период в който влиза периодично на всеки 10 000 години. Когато излезе окончателно, няма да има ледени шапки по полюсите и температурите на всякъде ще бъдат положителни. Всичко това е доказано и който се интересува може да го прочете в нета.

Винаги по време на кризисни времена, започва да се говори за "края на Света"... Нормално, така е било и така ще бъде. Въпросът е друг - явно сегашната система и обществен строй, по която се развива т.нар. "развита цивилизация" са изчерпани и неспособни да еволюират в нещо градивно. По смисъла на един от основните философски закони, който гласи, че количествените натрупвания, неимоверно водят до качествени промени, сътресения и колосални промени предстоят, като не е съвсем ясно дали е за добро или за лошо... Така или иначе, както се казва, "нещата драстично се влошават, преди да започнат да се оправят". Къде сме ние - дали в началото на това "влошаване" или в края му и колко още може да деградира положението не е съвсем ясно, но неизменно единият процес следва другия... Така или иначе предстоят интересни но и тежки времена на промяна. Трябва да сме готови да ги посрещнем...

За много тъпи ви мислят бе, хора! И горещини и мини ледникови периоди е имало в миналото - това са климатични цикли. Не им вярвайте, търсете информация и чете.

СЕ ОЧАКВА САЩ И НАТО ДА НАПАДНАТ РУСИЯ-КРИМ И БЕЛАРУС...... 3СВ ВОЙНА Е НЕИЗБЕЖНА....!!! НЕ ОБЕКТИВИНАТА ЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА И БЕЖДУНАРОДНА ДИПЛОМАЦИЯ ОБЕДИНЯВА ЕВРОПА, САЩ,НАТО А СЛАВЯНОФОБИЯТА И ОМРАЗАТА КЪМ РУСИЯ....... АРМИИ КАТО НАШЕТА БЕЗ СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИ СА ЖЕРТВЕН АГНЕЦ....... ЗАХРАНКА ЗА АКУЛИ И КОСАТКИ.....

Предвид, че пак сме на грешната страна, по добе да нямаме армия... Така шансът да станем жертвен агнец е по-малък.

Докато едни прогнозират края цивилизацията, други ни учат на безсмъртие: "For Dante, hell is a place and state of mind in which people are trapped. They believe they have been condemned – though, as Dante comes to see, their problem is subtler than simply finding themselves cursed by a capricious divine judge. At heart, they’ve lost their capacity to change because their mistaken and foul habits have become so ingrained..." https://aeon.co/essays/the-fractal-consciousness-of-dantes-divine-comedy

извода: 20години пиене ,ядене и сгодни женици,после плъхове,развалени зъби и никакви лекарства

Y2K... Па минаха още 20 години.

И ще обрули света със старческа пролетарска деменция. Какъв бе герба на СССР? Отг: Земното кълбо без граници...

Само червени таанета в този ДИР.РУ на Моника Йосиф Яков-Станишева.

Въпросната Гая Херингтън е "съветник" в Римския клуб, най ултра зелените еко педали на планетата: Advisor The Club of Rome Nov 2020 - Present9 months Working directly with Club of Rome staff on an update to Limits to Growth. Римския клуб в различни свои книги още от 1972-ра пишат, че през 2020-та ще трябва да се създават вируси (чисто философски така...), защото ще се привършат нефта, газа, въглищата и пр. а населението щяло да стане 10 млрд. :)

И да добавя, че госпожица Гая няма никакви научни титли, а до средата на 2019-та е работила председател на най-гейската и феминистка организация в Амстердам - https://straatintimidatie.nl/ :)

Преди години се наблягаше на ограничение на раждаемостта като средство за намаляване на изразходване на ресурсите и намаляване на замърсяването. Сега две трети от света са оставени да се плодят като зайци , а другите се чудят как да не хабят ресурси и да не замърсяват.

Цивилизацията умря преди 20- 30 години, точната дата не е ясна и едвали е важна. Ясно е обаче, че това дето е в момента не е цивилизация, щото цивилизацията има стремежи и цели извън рутинното съществуване, ядене, сране и размножение. Тия стремежи я определят като цивилизация, по тях отличаваме една такава от друга, пък останалото изброено са само обслужващи основната цел дейности. Един тъпак (Фукуяма) написа книга "Края на историята", обаче заглавието беше грешно, требваше да е "Края на цивилизацията".

Фукуяма се гъна като пръдтя у гащи, за нема и 10 години се отрече от много неща в книгата си и призна К. Маркс , че е прав.

Докато ги има книгите, ще я има и надеждата. https://chitanka.info/text/2048-kym-sebe-si

В епохата на свръхконсумация във всеки един план и издигането на хедонизма в култ, книгите са спасителните острови за корабокруширали души http://bogdanbogdanov.net/pdf/194.pdf

Терминаторът вече си стяга пушкалата... Който си мисли, че е безсмъртен - ей, Бойко му казва, че една ваксина не стига!

Маите са били прави за края на света, но предупреждението им е било разчетено погрешно, тъй като е огледално на 21-12-12г - краят на света, ще бъде на 12-12-21г! :) Интересен факт е, че на въпросната дата (12-12-21г) ще се навършат точно 666 месеца и 6 дни от "Дяволската" дата 6-6-66г. Чувствайте се свободни да го интерпретирате както ви хареса :)

12-12-21г. беше доста отдавна, ако не се лъжа преди почти 2000 г., а 66 г. преди 1955 г. не някъде в бъдещето. какво мислиш за тази интерпретация?

Въпрос на гледна точка - това му е хубавото на разнообразието :) Опитах да споделя други интересни факти, но незнайно защо от редакцията ги трият, а няма и нотка на обидни квалификации или нещо уронващо нечие достойнство, религиозни вярвания и т.н. Ще опитам пак, пък да видим - ще ми е интересно да споделиш интерпретацията си и за тях :)

Явно е, че всичко е базирано на математически перфектен дизайн, който се проявява на синхронична основа. Например, обявяването на независимост на САЩ и техен национален празник е 4 юли 1776г. Всяка 4-та година (високосна), именно на 4-ти юли, в 4:44:44часа, се навършват точно 4444 часа 44 мин и 44 секунди от началото на въпросната високосна година. Годината на обявяване на независимостта е 1776/4= 444, а празникът се нарича Independence (12 букви -> 4+4+4) day. 4 месеца по-късно, на 4-тият 4етвъртък от November (8 букви -> 4+4) е другият им голям национален празник Thanksgiving (също 12 букви -> 4+4+4). Силно подчертана синхроничност на база 4. Числото 1776 е доста интересно и от друга гледна точка - всяко трицифрено число, съставено от еднакви цифри, умножено по 16 и разделено на числото, от което е съставено трицифреното, дава резултат 1776 - например 555х16= 8880/5= 1776 или 999х16= 15984/9= 1776. Също така, ако разделим 5 пъти числото 555 (което символизира центъра, тъй като е в средата на калкулатора и също така в средата на цифровата ни система), отново получаваме числото 1776. Ако погледнем калкулатора, като трипланова цифрова конструкция, даваща ни абстрактно възприятие за три измерения, то най-долното, Земно ниво, е това на цифрите 123, които събрани в огледална проекция, са равни на 123+321= 444 - Земя Следващото, над земното измерение е това на цифрите 456+654=1110 И най-високото измерение, е това на 789+987= 1776 - отново годината, през която САЩ обявяват своята независимост. Любопитно е също така, че всяко трицифрено число, което преминава през центъра на калкулаторната матрица (цифрата 5), пресметнато в огледална проекция, винаги дава резултат 1110. Това са диагоналите, кръстовото съчетание и центърът. Ето го нагледно - по-долу е цифровата калкулаторна матрица: 789 456 123 Нека вземем първо диагоналите 159+951=1110; 357+753=1110, кръстосването 456+654=1110; 258+852=1110 и центъра 555+555=1110 Добавяйки библейското число 666 към въпросното 1110, отново получаваме 1776.

Ето го и въпросното изчисление - от началото на всяка 4-та (високосна) година (00:00ч на 1-ви януари), до 4:44:44 часа на 4-ти юли, са точно 4444 часа 44 мин и 44 секунди: https://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=1&m1=1&y1=2020&h1=0&i1=0&s1=0&d2=4&m2=7&y2=2020&h2=04&i2=44&s2=44

Ужаааааасссс, все едно чета пак "Махалото на Фуко", откъде изпълзяхте........

Ама как така? Нали света свърши на първи януари 2000-та година? И още веднъж през 2012-та? Сега пак ли ще свършва? Аман вече бе! Докато насадиш картофите и света свършил най малко 5 пъти....

Странно! Аз мислех, че цивилизацията свърши преди 20 години. Това нещо, в което вегетираме сега, без ценностна система, без визия за бъдеще, без грам идеали не знам дали може да се свърже по какъвто и да било начин с думата цивилизация? (И далеч нямам предвид само България.)

Ако някой е изучил фактите за Вселената и какво представлява времето, споделени в линка по-долу, още в трети клас, моля да ме извини за това, че го връщам назад в еволюцията, но за останалите смятам, че ще е повече от любопитно да ги прочетат: http://kabbalahsecrets.com/what-is-time/

Това като моите деца, които безпогрешно познават времето за утре - едното вика "ще вали" а другото "няма да вали"

По-рано този месец изследователят по устойчивост Гая Херингтън влезе в новинарските заглавия, след като заговори за проучване, предсказващо края на цивилизацията ни - то се вижда по името, че е гейска прогноза !!!

Като начало, някой "учен" може ли да обясни, как при постоянен приток на огромни количества вода от реките, нивата на световния океан остават непроменени или как при световно население от 1 милиард души, 100 години по-късно, при близо 8 милиарда, съотношението на газовете в атмосферата на планетата се запазва в почти непроменено съотношение, а ръстът на населението е 7 пъти, плюс индустриалния бум и уж огромното замърсяване, спрямо това преди век?

Учи се в трети клас - кръговрат на водата... По-тъпото от въпроса ти е, от къде би могла да дойде още вода...

Предполагам, също в трети клас си разбрал как функционира Вселената и как Луната, Слънцето и Земята се подреждат в перфектна проекция, така че да се случи слънчево затъмнение и как Луната идеално закрива Слънцето? Благодаря за аргументирания отговор :) Определено е време за Зомби Апокалипсис! :)

Можеш ли да ми обясниш простичко как с твоя кръговрат ще обясниш факта, че всички реки извират от високите части на планините под налягане и с голям и постоянен дебит и това с хилядолетия... , и забележи, че извира само сладка вода, докато твойта вода от "кръговрата" тече само на долу и отива в морето или океана и там се осолява т.е. водата, която изтича в моретата, не е същата, като тази, която извира от планините. Чакам!

вода се изпарява главно от водоеми (реки, езера, морета, океани ...), водните пари не са солени, солта си остава в солените водоеми, дъжд вали сладка вода, сладка вода падаща на сушата частично попива частично се излива във водоеми, попитата вода се събира в подземни кухини, в следствие на разнородни геоложки явления извира на повърхността, понякога под високо налягане понякога не, тече по реките и да като се влеят в солен водоем (море/океан) водата се осолява. Глупости от рода на "всички реки извират от високите части на планините под налягане с голям и постоянен дебит и това с хилядолетия" нека забравим, че въобще си ги казал. Реки не извират само от планините, а буквално от всякъде, някои извори имат голям относително постоянен дебит с години (хилядолетия е много самоуверено твърдение), други не, имат такива с нищожен дебит, има много извори които пресъхват переодично, други завинаги и после избиват някъде другаде някой километър настрани, или никога. водата която стига до моретата частично е тази която извира от планините.

В природата няма нищо перфектно! Този факт не го пише в учебниците ти! "Всичко тече, всичко се променя!"

това което казваш го пише в учебниците, просто е в по-горен клас от този който си стигнал. в учебниците по Философия, цитат на Хераклит. ако обаче те интересува реалния свят четеш учебниците по биология, география, физика, химия ...

Кръговрата на водата, такъв какъвто е в учебниците не дава задоволително обяснение на много неща. Виж, теорията на Халей за "Кухата земя" дава много задоволително обяснение. Мемоарите на адмирал Пирс, който претендира да е влизал във вътрешността на земята през отвори в областта на полюсите и е влязъл в контакт с обитателите там са потвърждение на тази стара теория. От сателитни смимки се вижда ясно, че Земята в областта на полюсите се завива на вътре като тороид и огромна фуния и океана влиза във вътрешността на Земята. Земната кора е с дебелина около 200 км. и в нея се намира течната лава, а не в ядрото на Земята както ни го представят, т.е. отвътре има също планини и океани и в центъра на Земята е разположено светещо ядро, за което се предполага, че е антиматерия уравновесяваща масата на материята. В преданията на много рибари и мореплаватели от северните страни има разкази потвърждаващи, че в областта на полюсите океана се завива на вътре и се влиза в област със топъл климат, което е необичайно за полюсите, такива, каквито ги познаваме. Казват, че това е най пазената тайна за Земята.

Това се случва с населението, защото планетата губи катастрофално духовната си енергия. На тази тенденция вече е поставен ОКОНЧАТЕЛЕН КРАЙ, от "Галактическата федерация на светлината".

Има ли някакви добри позитивни новини. Няма. Напрекъсната мрачни прогнози - за края на свята, за загиналите по пътища, за убиства. Това се прави целенасочено за да развалят настроение при хората.

В България всичко се случва с едно 20 години закъснение!

След 33 години от лятото на 1988 година, започна суспендирането на правителствената "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД", чрез прилагането на хуманен геноцид (тунингован Zyklon B).

Конспирации! Дай доказателства за написаното и хората няма да те мислят за поредния луд!

Статистиката (ГРАО) показва през последните 10 години по 50 хиляди души намаляване на населението в РъБъ. Който не е обременен с гербаджийско мислене чете. ... И повече от една книга?!

цветенце

Това са пълни глупости, населението в развитите и средно развитите държави (като България) намалява от десетилетия. И това няма нищо общо с България. Не разбирам защо на почти всяка статия в IT раздела се намират хора да спамят и политизират. Ако зависеше от партиите, отдавна да сме изчезнали като нация, така си мисля ;) А по темата - мисля, че е напълно възможно да се затрием като биологичен вид в рамките на няколко десетилетия или по-малко. Разрушаваме си природата всеки ден. Само че тя ще оцелее, ние не ;)

Краят на съществуващата сега цивилизация, бе поставен на 20 декември 2019 година. След 20 години, тази материалистична цивилизация ще е само един исторически кошмар.

И какво ще ги правят всичките тези потребители?

Ще им се тури краят на гробищата.

Заедно с ГЕРП изчезва и цивилизацията.