Най-бързият суперкомпютър в света намери потенциално лечение на Корона-19

Summit е собственост на IBM и вече работи усилено за идентифициране на методи за справяне със заразата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксина не им трябва на хората, а лекарство. В момента на пускане на ваксина няма да има хора, които вече да не са го боледували. Но може да има болни, с нужда от лекарство.

Всеки компютър ще даде грешен отговор ако му заложиш грешни данни В момента данните в медиите се преувеличават в търсене на сензации

Хмм, чакаме мъск да измисли нещо и да каже до коя година ще го направи и по колко ще са вноските

FFF

Сега, че статията не казва много конкретно нещо е вярно. Ама всеки да се състезава в остроумие като повтаря по 101 различни начина майтапа от Пътеводителя ми е малко в повече. Колко от вас са математици, статистици и machine learning engineers, че сте тръгнали да говорите пренебрежително към усилието на учени и специалисти?

Прекрасно казано.

За да им работят глупавите алгоритми трябва огромна база данни и разбиране от хората какво тези данни значат, а чак след това има смисъл да се правят компютърни симулации. При положение че никой нищо не знае резултатите които дават компютрите са в пъти по случайни от резултатите при тегленето на тотото. С две думи направили са си генератор на случайни числа

Ти нали ги разбираш нещата.

Доколто разбрах, Summit е дал отговор на задачата за лечение на коронавируса и той е : 24

Мнооого находчиво.

Резултата е: 0.8964325: 24 0.6733576: 14 0.4527456: 1 0.1343545: 7 0.0003348: 8 0-0000993: 12 ....

а пък в руската помиина яма направиха телефон , който никой не го купува...

Трай бе клесав козяк, нациста дедосорос плаща ли добре за тролинг а?

Да, ама е безаналогов! Като свръхзвуковите ракети, дето никой не е виждал!:)))

И след 100 млрд години ще намери отговора на въпроса за Вселената и всичко останало while( true) { // я си мислим че си мислим x=x+1; x=x-1; }

FFF

Чувстваш ли се горд, че знаеш какво е безкраен цикъл? Понеже не можеш да кажеш нещо по темата, поне да видят старците тука какви "девелопЪри" има

Че и аз съм намерил лечение на Koрона-19 без да имам най-бързият суперкомпютър - ракийка и не слушам глупостите по медиите. И при всички случай излиза по-евтино дори и от сносен домашен компютър. Наздраве!

Те и италианци, испанци и французи мислеха като тебе, а сега не сколасват да погребват мъртвите.

1. Вируса се омаломощава и се дава като ваксина да да може организма на приемника да го пребори и изгради собствена защита. 2. Вируса се унищожава от "добри" вируси С коронавируса и двата метода не работят. Коронавируса се размножава на всеки....20 минути.

Боже, аз все си мислех че най-големият и мощен компютър е в Русия. Тия платените по сайтовете го бълваха това доста време....А то истината съвсем друга. Да бъдат проклети всички тези от сайтовете бълващи лъжлива информация.

Така е. Само че в момента е зает да разработва ново нападателно оръжие, с което да затрие повече хора.

Жалък, по-жалък, най-жалък, платен трол. Не е лесно като не можеш да си вадиш хляба с нещо по-различно от тролене.

В России куда впереди.....пошли. По канал Россия1 съвсем си вярваха, че представят истински говорящ сам робот Боря. После десетки сайтове ги изловиха и доказаха, че робота Боря всъщност е робота Алёша. По-точно Алёша е костюм на робот и се продава срещу $250.00. А в предаването на канал Россия 1 бяха облекли ватник в костюми на работа Алёша и го представяха като робота Боря - новото достижение на Путинската наука докоснала се не само до роботиката но и до говорящ изкуствен интелект.

А бе измислил го е руснакът!

Кво е открила? Ама друго си да знам, че суперкомпютър работи по проблема. Сега вече съм спокоен.

Дали си спокоен или не си е твоя работа, но като не знаеш как се използват компютрите за да симулират различни неща едва ли имаш какво да кажеш тук, няма нужда да вряскаш.

Ти, който знае всичко, защо врякаш!

А после ще търсят въпроса.......

42 ... дена карантина