Коментари - НДК се превръща в арена за лов на покемони | IT.dir.bg
назад

НДК се превръща в арена за лов на покемони

На 30 и 31 юли Националният дворец на културата (НДК) ще се превърне в арена за най-мащабния лов на покемони в Европа.

Обратно в новината

Коментари - НДК се превръща в арена за лов на покемони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мен лично играта не ме кефи. свалих я, хванах едно от тези и я изтрих. но не виждам какъв ви е проблема с тези които я харесват. баба ми навремето правеше подобни изказвания за телевизията...

Оставете ме на мира!

покемон GO na majnata si......

Снощи хванах едни цигани да берат покемони в градината ми :)

"Мони каза на Домчил: Що не си си го замил? " цитат :)

А GPS са вътре как ще го емулират?.. И тоя зор защо? Да се прави на модерно безсмислието на родния ни бизнес пада до ниво на покемон идей за цоцане :) отврат

В народното събрание ИМА 240 ПОКЕМОНА, ВЪРВЕТЕ ТАМ ДА ЛОВУВАТЕ!

Из тоя сайт - "Чък Норис хванал всички покемони от стационарен телефон."

Абе хора какво е това покемон по дяволите? Нещо виртуално ли е?

Това са истински животинки ,но живеят в друго измерение и се виждат само през камерата на телефона. Хващаш ги като ги мериш с кибер топка. Обичат водоеми и не дават млеко.

Абе я на всеки покемон един данък с ДДС, това би било полезно за държавата, барем забогатее и народа след като дебелаците са се наяли с ДДС-тата. А и обърквате баба ми много гадно, тя едва помни тамагочитата като бяха на мода, сега покемони. Тя горката си мислеше, че са някакви пуканки тво покемон.

Що не вземат да ловят Уйове , дайба .

Е, на теб щом ти харесва да ловиш Уйове, продължавай и дано си късметлия на най най-болшой! Нормалните хора се забавляват по друг начин, а не като теб - ловец на Уйове. Все пак ти пожелавам НАСЛУКА!

Кво за нормалните хора, покемони ли ловят?

Викаш нормалните ора покемони да ловят? В нормален свят живеем ...

Кон с рог

Уйове ако ще се ловят, задължително е да са негърски. Направо им завиждам на тия хора, с тия огромни патки. А покемоните са поредната безумно безмислена истерия...за зомбита.

dimitkooo@mail.bg

Благодаря за добрите пожелания , за ваше угорчение , ще споделя , че не съм гейзер . Обаче смятам , че е по-добре "нормалните" хора да ловят Уйове , поне ще завързват социални контакти .

в парламента ще е по-добре

Там има 240 извънредно редки покемони :)

абе дайте им по една лопата на тия търтеи, да копат и да търсят покемони. после в дупките да засадят по едно дърво.

Подобна мярка се предлага и за коментиращите по всякакви форуми.

Поне келешите са на вън и ще срещнат други келеши. Какво само ревете, по-добре ли е да седят в къщи пред ПЦ-тата и да играят тъпи игри, фейсбуци и порно?

да не вземе да падне ндк-като от толкова народ.

Че много малко бря! Малоумниците в България са доста повче...Я да се стегнат и да се организират всички на куп. Трябва да "ударят" къде 2-3млн!

Я вземете тия ловци на покемони ги приберете в казармите, поне нещо да научат! Гей генерация- мъже на по 20-30 години, не знаят пушка как се държи, покемони ще ми ловят!

Ако играеш Pokemon Go и минеш покрай Плаза в Студентски, можело да хванеш покемоните Селячу и Простачу

Хахаха, уникален коментар :)

Викаш гейове са сега, та най-добре да ги затворим в изцяло мъжка компания в казармата... И понеже си губят времето с покемони за по-конструктивно да мъкнат камъни "от мен до другото дърво" и обратно...

очаквах доста повече от 10 000 идиота.

Вместо да има образоване на зомбитата - как по-малко да се зомбират, при нас се работи в обратна посока. Кому ли е нужно това? Французите навремето са казвали - шерше ла фам. Сега - виж от къде и на къде отиват парите и ще ти станат ясни много неща.

Аре, събираме се всички с вили, лопати и факли и където хванем покемон или някои който има връзка с тях го налагаме по главата. Аз лично ще дойда с косата, че тъкмо съм я наточил, така ще ги покосявам по 3-4 наведнъж, мамицата им!

Пикачу, ти ли си? Пак ли организираш лов на хора?

Ми няма да се събират заради "култура", я.

Заглавието, доста по-информативно, може да се напише така: НДК се превръща в обиталище на идиоти.

Виртуалната реалност на придобилата скандална масовост игра за смартфони Покемон Go тества всъщност упадъка в съзнанието на тълпите. Няма да е пресилено ако разсъждаваме в посока на това, че тази "игра" всъщност е едно "опипване на почвата", за много по-сериозни и мащабни влияния върху мозъчните функции на големи групи от население, които се подготвят за следващите години. Съвсем ясни са фактите, че всеки участник в тази игра се превръща в ходеща камера с картина, звук, геолокация и включен интернет, в ръцете на невидим кукловод, който може да го води накъдето си поиска и когато си поиска...

Никой не може да те води никъде. Ти сам ходиш и решаваш каква тъпотия ще свършиш

Грешиш! Съзнанието на тълпите винаги си е било упадъчно.

Да то само тази апликация ти ползва камерата и ГПСа... Аре стига глупости, разтрабиха малко по медиите и параноиците взеха а виждат конспирации пак... А от Фейсбук, според теб дали не може да се вземе инфрмация за локации, снимки,м ?!? Плюс това вече има излезли и други подобни игри, много преди покемон, които са с добавена реалност и ходиш на различни места, да търсиш заровено съкровище например. Така, че вмсето да крякате само вземете и четете, не разчитайте всичката информация да я получавате от новините и телевизора, щото пишете глупости после...

Забавление за конформисти. Модата също е за конформисти...

Много точен коментар! Благодаря.

Да ме хванат за ...

...пикачуту:)

София влезна в 21 век! Ура!