17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоалетна чиния приближава

Идва Рогозин с един батут да остави на руските космонавти да могат да кацнат , че техния сегмент изпуска въздух и скоро нема кво да дишат. Така и не казаха кой проби дупка с дрелката.

Сигурно са искали да си сложат портрети на Путин ама бургията е била по дълга.

най вероятна се приближава теслата на Илон Мъск с едни забит чук.

Това е българската орбитална станция.

Въпросът все пак е, КАКВО ги доближава?

С телескопа като гледате напред, почти всичко ви е известно, а в задния двор ви е неизвестно.

руснаците замърсяват пространството с отпадъци и после се оплакват

Все руснаците са ти виновни, а гроздето е кисело :)))

Руснаците в последните 30 години се държат нормално и метат след себе си. Времената когато можеха да оставят спътник с ядрен реактор без контрол и той да падне в Канада вече са отминали. Китайците са сега тия които въобще не се съобразяват като оставят орбитален боклук. Последния им номер в програмата беше цяла втора ракетна степен която направо оставиха да падне както дойде и само на късмет падна в индийския океан без да цапардоса никого.

споко, и китайците ще се научат... Все пак сега прохождат ;-)

Прав си бе . Как е се усещат бе . Тюх, мами стара , тест руснаци пак те са ни криви.

Някакъв нов вид риба ше да е! :-)

В момента, Московското и Софийското лятно време, съвпадат!

Ух, така се притесних

... а, па, неизвестен, много си е известен даже - това е Кънчо бързия. Онзи ден се прибираше към Люлин и така ускори Гоуфу в тунела, че на излизане не можа да съ спре, мина през атмосферата и сега седим и се чудим, как ще го връщаме! Само да кажа на руските космонавти - Не ми давайте водка, защото пие повече от колкото м'ое да носи Союз и после се качва у Гоуфу и... си такова таковата!

Обаче някой психолог ако прочете коментарите.... Всеки си показва кое му е бръкнало в гз: - един сънува "има такъв..." - друг ваксина... Да ви пикам на тъпите тролове P.S. Боце е МУТРА-МАФИОТ и е безвързвратно изритан на бунището. Стискаме палци да иде и в ЦСЗ при бай Ставри за булка.

ХАХАХХАХА майтап няма цирка е пълен :D

Да гласуват за има такива извънземни идиот...

Koя руска свня се насмука с боярщник и започнаха да и се привиждат неивестни обекти?

Като толкова не ти харесва, шо му духаш ?

ИДВАТ ДА ПРИБЕРАТ ДОБИТОТО ЗЛАТО ... И ПАТАТ - "КОГА ШЕ ВЪРНЕТЕ КРИМ!"

Общо взето така започва и "Валериан и градът на хилядите планети"... :)

Чувствам, че ще има втора серия на знаменития филм You Only Live Twice от сериала за Джеймз Бонд.

Извънземни идват за ваксинация.

И на мъски лайната стават все повече в орбита. след като осраха земята с маски и спринцовки, напред да превърнем и космоса в кенеф.

Мъск е ПЪРВОПРОХОДЕЦА на завръщащите се степени на ракети, мать твою. Китай и Русия продължават да замърсяват околоземното пространство. Явно не знаеш, но Китай си построи и достроява орбитална станция точно както "Китайски ресторант"....отпред фенери и фойерверки....отзад лайна и боклуци.

Само да те светна, защото явно не си наясно... товя което връща Мъски така или иначе се връща.... всички първи степени на ракети падат обратно ва Земята... ВСИЧКИ!!!!

говоря за смотаните му стотици сателити бе примат

Това са платени гласоподаватели от далечна система, ще протестират, че няма машини за тях.

Много ще се радваме да ни известите този обект кога ще се приближи към Международната космическа станция, драги редакторе. Благодаря Ви за труда.

В смилсъл обект без регистрационни номера, нали?

Идваме с мир и каса бира с кебапи

Това е МКС - Македонската Космическа Станция.

Щом руската техника ще го следи, ясни са резултатите !!!

За такива като теб е ясно кво им е ясно. Миналата година 220 обекта са наблюдавани като потенциално опасни а орбитата на станцията е променяна 2 пъти за избягване на сблъсък. Това е грижа на руснаците, както и изграждането на МКС навремето.

пий си хапчетата , МКС е изградена от американските космически совалки с канадски роботизиран кран манипулатор(ръка) , и 75% от МКС е собственост на НАСА. Средствата за издръжката 85% идват от НАСА, 5% Европа,Канада и Япония, 10% Роскосмос .Това са само факти .

Руслямската техника не следи, а е поела контрола над обекта.

Тра-ла-ла... само да питам... чия беше Мир, и колко пъти НАСА следи за опасни сблъсаци???? С чии двигатели се коригира орбитата на станцията? Разберете го веднъж за винаги -Мир даде такова предимство на руснаците в обитаема орбита, че САЩ има да ги гонят поне още 15 години....

пий си хапчетата , МКС е изградена от американските космически совалки с канадски роботизиран кран манипулатор(ръка) , и 75% от МКС е собственост на НАСА. Средствата за издръжката 85% идват от НАСА, 5% Европа,Канада и Япония, 10% Роскосмос .Това са само факти .

До този дето даже и име не може да си измисли че и бърка имената на хората... То и ти можеш да си купиш кола, даже може цялата да е твоя собсвеност, и да си плащаш 100% разходите по подръжката и, даже да си я докараш сам, ама това не значи, че можеш да си конструираш и изработиш.. Ясно? Американската станция и видяхме - Скайлаб - най-голямото недоразумение в космоса, дето никой не знаеше кога и къде ще падне защото гениите от НАСА не му бяха сложили двигатели за корекция на траекторията... на практика вдигнаха един тупул в орбита без даже да му дадат шанс да се задържи там и ... това беше.... Ако не бяха руснаците да им дадат техните модули за Мир-2 и не им казаха "А свършете и вие нещо, поне ги вдигнете в орбита, нали искате да сме партньори" и МКС нямаше да видат!

До колкото разбирам не е космически боклук а е нещо от вън. 4 км. хич не е много далече. Нещо май има неточности в новината.

От прозореца наднича едно Ууки!

Това са на баба ми цървулите.

Не, по-скоро е на баба ти 'фърчилото!