Коментари - Неизвестен източник облъчва Земята с радиация на всеки 1000 години | IT.dir.bg
назад

Неизвестен източник облъчва Земята с радиация на всеки 1000 години

Явлението най-вероятно е причинено от Слънцето, но учените все още нямат обяснение за голямото количество заредени частици

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Неизвестен източник облъчва Земята с радиация на всеки 1000 години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да пуснете статия, прегледайте я поне за правописни грешки. Не може още в заглавието да допускате такива.

Викаш лошо порази телекомуникационната инфраструктура през 1859 г. Лошо Гогов лошо

Ами ако се случи ще гласуваме само с хартиени бюлетини :)

"се случи през 1859 г. Известно като събитието Карингтън, то сериозно повреди телекомуникационната инфраструктура по това време." Каква точно е била телекоминикационната структура през 1859-та? Гогов?

"Неизветен източник облъчва Зеята с радиация на всеки 1000 години" Включете си все пак вградения спелчек, помага.

АБСОЛЮТНО ИЗВЕСТЕН! КАЗВА СЕ БИЛ ГЕЙТС, КОМПЮТЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ С МАНИЯ ЗА ПОЗНАНИЯ ПО МЕДИЦИНА И ФИЗИКА! РАЗПРЪСКВА ПОСТОЯНО В АТМОСФЕРАТА ТЕЖКИ МЕТАЛИ ЧРЕЗ Т.Н. КЕМТРЕЙЛИ, ЗА ДА ЗАТЪМНЯВА СЛЪНЦЕТО /УЖ/, БЕЗ НИКОЙ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ДА ГО Е ОВЛАСТИЛ ДА ГО ПРАВИ! ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ДОПЪЛНИТЕЛНО БОДЕ ХОРАТА С ОТРОВНИ СУБСТАНЦИИ И ЗА ВСИЧКО ТОВА ПРИБИРА МИЛИАРДИ ПЕЧАЛБА, ВМЕСТО ДА СТОИ ПРАВ В ИЗОЛАТОР!

На майка ти кемълтоа

"слънчевите петна в слънчевия цикъл" Това слънце няма няма и като му дойде цикъла, ела да видиш к'во става. По-бясно от жената. Да си намери някое друго слънце да си охладят страстите, че ще берем гайлето :)

A, как да не може. Това е дир все пак

сложна, мноого сложна

"Последното мощно слънчево изригване, което удари нашата планета, се случи през 1859 г. Известно като събитието Карингтън, то сериозно повреди телекомуникационната инфраструктура по това време." За сведение на пишещия, първият телефон е демонстриран през 1861, а радиото е изобретено през 1885. Интересно каква е била телекомуникационната инфраструктура през 1859?

Извинявам се, радиото е изобретено през 1895г.

Дядото на дядо ми разправял че си цъкал с приятелчета на нивата Дум версия 0.000001 и изведнъж им се загубила връзката, комютрите им спрели да работят, ядосали са се изяли компотите за зимата... дълга история, та било голяма изненада за тях защото дълги години не са имали проблеми нито с мрежата нито с телекомуникацията, изпопадали всичките линкстар-ове на земята, ужасТ настанало. Сега като се замисля май е говорил за 1859г.

Заспал Нарад! Дали не ни облъчва 5 жжииии оръжието?!