Коментари - Нидерландски хакер е похитил личните данни на почти всички 9 милиона австрийци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такава важна нивина, не остава нищо друго освен да си го преместя в другия крачол

Е това момче заслужава нобелова награда. Браво

ЗАСЛУЖАВА ТОВА КОПЕЛЕ НАЦИСТКО НАРКОМАНСКО БОЗДУГАН С ШИПОВЕ НАМАЗАН С СВИНСКА МАС И У ГЬЗО

Лакомията е много голям и силен врга на човека! Ако не беше поискал пари, ами мяташе данните тук и там, щеше да е свободен, а сега вързан. Пфу! Парите са сиренцето в капана, разберете го, умници!

Да се вьведе Шенген за Нидерландия!

Цитат от статията: "Тъй като тези данни са свободно достъпни в интернет, трябва безусловно да се приеме, че те, изцяло или частично, неизбежно са в ръцете на престъпници", заяви полицията, като добави, че се смята, че неизвестни хора са платили за данните. Въпрос - как се похищават свободно достъпни данни?

И как ги е предложил за продажба в интернет през 2020 г. след като са свободно налични?

Спете спокойно братя българи - стотици хиляди държавни търтеи (пардон чиновници), се грижат за комфорта ви - не се хаква информация дето е само на хартиен носител.....

Не се учудвам за тези австрийци. Но при те никога не са виновни, те са жълтото на яйцето. Но пък за сметка на това се следят взаимно да не би някой да не е по.

Данните били "похитени"!!! Не само Гогов, ами и Надето е от Югозападния...

Какво стана с нашия хакер Кристиян, пуснаха го, дори работи с компютър и Интернет, а трябваше да е в затвора за няколко години!

Да си напънат малко акъла и да потърсят отговорност от фирмата писала софтуера. Вероятно не е хакване, а директен достъп до информацията щото някой си е оставил пръстите.

Като ги е похитил, сега да си ги навре в гъза!!!!

Веднага да се екстрадира в САЩ и да се наложат нови санкции на Русия!

е кгудено и тъмно у нас... Отпървом прочетох, че хакерът бил ниендерталски.....на тази оскъдна светлинка от монитора като нищо. пред него си правя и кафето, пред него се опитвам и да си закопчая копчетата. О-о, и 9 млн. австрийци! Чак толкова много ли ги има? И всичките против нас за Шенген? Пука ми, и без друго свикнах от месеци да ходя само пеша докато разбия съвсем ставите, и на крак ще стигна дотам, няма нужда да минавам точно пък през Виена. И тортите им линцер нещо напоследък не струват и не са така сладки.....Значи хакер им играл покер? И какво може да има ценно в данните на един австриец, хабсбург ли е, що ли? Ще им вземат пастите, санким.....Може да сме зле, но пак сме си красиви. И я караме на вафли тип тунквани, локум обикновен и прясна изворна вода в бутилки от една година по рафтовете.....Нека се давят в мазните си наденички, ние си изкупуваме за минути каймата тип всенародна с изтекъл срок и на, нищо ни няма - ни пари, ни бъдеще, те какво си мислят?!

Някой дали ви вярва продавал във форум, само сорос агенти ядящи хлебарки ви вярват

с нетърпение очакваме ел евро.... няма да можеш да си купиш хляб Уж ше е хакер, пък всъщност ще поръчка на който трябва за каквото трябва

похищава лични данни , Нексо похищава пари , та те така ... Свят :)))

Не моЗе да бъде ....Как така не е руснак ?!?!?!?

Много са тъпи руснаците, ей затова не е

Не ти си тъп че вярваш че руснаците са тъпи. Вярваш че краде ли перални и бойлери. Русия воюва в момента срещу технологиите и оръжията от целия запад.. Западните лидери официално се оплакват че вече нямат боеприпаси. Русия изпраща ракети в космоса, а Европа се гърчи и една ракета не може да изпрати при условие че има в пъти по голям бюджет и уж много по добри инженери

Към abv - Европа ползва познанията си за полезни неща. Успехите на руснаците - военни, населението тъне в мизерия. Успешна Русия? По скоро хвалипръцко агресор. Не руснаците, като хора, а като режим. Факт!