Коментари - Кои са най-влиятелните учени в света? | IT.dir.bg
назад

Кои са най-влиятелните учени в света?

Компанията "Томсън Ройтерс" публикува класацията на най-влиятелните учени в света, дали най-голям принос в изследванията в своята област.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-влиятелните учени в света? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

where I am - an astronomer

Тук ще разберете истината за Дянков: link ... И самата истина.

Тук ще разберете истината за г-н Дянков: link

Много се радвам че класацията не е оглавена от някой празнодумец, гуру, атеист а от хора които реално вършат нещо и има ясен резултат от труда им! Евала на тия хора!

След управлението на "учения" Дянков теглихме милиарди заеми. После отиде в Русия и рублата се срина. Да определно е влиятелен, е негативно но пак е влияние.

Шашнах се, че има коментари за нещо, което е толкова далече от масовия читател, много ми беше любопитно какво сте коментирали. Без изненади, неадекватни както винаги...

Ako Дянката липсваше от новината, нямаше да има кьорав коментар тука.

Един от непризнатите учени на света е Бойко Борисов. Той сам си призна, че е доктор на науките и че е чел Винету.

"Кои са най-влиятелните учени в света?" Как кои? То е само един и това съм аз - бай Миле, ама съм непризнат.

Всички които плюете Дянков, това е един от най-добрите финансови министри, които България е имала, постигнал е повече отколкото всеки друг. За справка: https://link/wiki/Simeon_Djankov , а факта че не е народен любимец се дължи на усилията му да направи наистина реформи в държавата. А както всички знаете реформите обикновено са болезнени за много хора, но също така необходими. Аз лично му се възхищавам! И не съм фен нито на ГЕРБ нито на ББ.

чакай малко, защо реформите трябва да са болезнени за хората. тогава за чий се правят т.нар. реформи изобщо? аз като по-наивен си мислех, че един финансов министър би трябвало да има за главна задача повишаване благосъстоянието на населението. а то задачата му била "реформи" да прави. 30 години реформи се правят. би ли ми обяснил кое не е реформирано. сега се прави реформа на ре-реформата.

Стефане, би ли ми казал кое е работещото на нашата държава? Прозрачността при раздаването на държавни поръчки, съдебната, изпълнителната власт, здравната система, полицията ли, КОЯ? Да не говорим колко раздута е държавната администрация и т.н. Разбира се че като се орязва примерно държавната администрация, всички тези хора, които остават без работа ще изреват, но това в крайна сметка ще понижи разходите на държавата в дългосрочен план и ще отвори вратата на нови и млади специалисти с компютърна грамотност, дори може да се вдигнат заплатите. Колко от тези държавни служители ще преминат тестове за длъжността, която заемат според теб? То не може само да си клатиш краката и нищо да не правиш по цял ден и след това да се оплакваш колко зле била държавата. Това българите най-добре го владеят, да се оплакват от всичко, и винаги вината е в някой друг. Стига толкова, стегнете сте!

КАЖИ КАК ТАКА РУСКАТА ИКОНОМИКЕС ЗАКЪСА? ДЯНКОВ, КАТ ГЕНИЙЙ БИ ТРЕБВАЛО ДА ОСИГУРИ ПРИСПЕРИРАЩА ВИЗИА ПОНЕ ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЕ НАПРЕД! А ТО - ПОСЕРКО И КРАДЕЦ /2 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНАТА СИСТЪМ НА БЪЛГАРИЯ С ЕДИН КЛИК/

Момче, вземи и прочети някои неща относно твоя приятел. Знаеш ли че, върпосният Рачо Петров, казва че Симеон Дянков има измислена биография! Прочти и ще разбереш :) Сигурно си задавате въпроса защо Дянков не бърза да си върви в Америка. Отговорът е лесен - има доста измислено CV (автобиография - б.а.) този човек! Междувпрочем, не е единствен - днес всеки си съчинява CV-то. Ако тръгнете да го разследвате, ще видите, че в отделните му части има или преекспонация на факти, или чиста проба фантазия. Същото се отнася и за личния му живот и семейството на Дянков. Журналистите първи направихте и други разкрития - примерно за студентката по право, въздигната в началник на кабинета му. А сериозният държавен пост предполага и задължава и към сериозно поведение във всички ракурси на житието-битието. Пишат и говорят, че бил в института в Питсбърг 4 години. Аз питам: как може да станеш доктор, ако не си взел степен бакалавър?! И втори въпрос - кой ги пращаше хора като Дянков да учат в Питсбърг?! Проучете, нещата са много неприятни. Дянков не е имал никъде, никога един месец практика! И сега, понеже е заявил желание да работи във Вашингтон - в Световната банка, научих, че не са му дали увереност, че ще го вземат на работа.

Никой не е пророк в собствената си държава, включително и Дянков.

Каква пародия:Дянков сред най-влиятелните учени в света...???

Класацията не е правено от партия ГЕРБ или БСП например. Перфектни хора няма, нека отдадем заслуженото на Дянков, поне за научната работа. Може и да се оказа слаб политик, но за наука да го бива човека. М-у другото, схващате ли смисъла на думите ми?

дянков може да баде влятелен само с далавери и грабеж ! кретен ! транслитериран текст

Не пише Дянков с какъв принос е влязъл в списъка. Вероятно с изобретяването на постна пица.

Брей, и Дянката е тук?

Отсъства кУрифея на науката - Bojko Borisov

Велика Русия била представена от българския учен - лекето Дянкоф. Ба си тъшака. Русия и Дянкофф. Бах маа му. Афторе ти си лъйно, но... ретку

"Русия влиза в класацията на най-цитираните учени с българина Симеон Дянков, бивш министър на икономиката, представител на Руската икономическа школа." Те това какво общо има с учени и постижения? И Дянков плю Русия преди да отиде да работи там. После май го изхвърлиха.

как какво общо? Ми той такива експерименти си прави с българската икономика, дето в цял свят не са правени.

ба ти тъпата класация щом дянкофф го имат за "учен"

не мога да разбера защо русия е извадена от целия контекст на текста и е представена отделно :) всъщност мога да разбера но е жалко това което правите!

Така са им казали отгоре на новинарите. Русия е от лошите - значи трябва да е отделно и да се казват само лоши новини. ФАЩ (центъра на империята, чиято колония сме ние) е от добричките - САМО ДОБРИ НЕЩИЦА! Е, от време на време може и малко лоши, но за това са виновни ВИНАГИ другите (времето, лошите негри /опс - афроамериканци/, терористи и т.н.)

по-скоро русия нямаше да бъде спомената изобщо ако беше обективна статията :)

Не разбрах, да се гордея или да ме е срам от участието ни в тази класация?

срам ще е