17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрон с плафон?

Дрон

Обикновен дрон, мухаха дада - ну луна погоди!

Дядя(нет Дада) , тебя почему не стирают из коментарьев? Почему ты на каждая какашка....мухой.

Това не са извънземни, а Боко Тъпото след изборите!

Хахаха, Дада. ама ти съвсем си изперкало бе, милото? Току-що написа, че още ДОГОДИНА ще има полет до Луната, че даже и два? :) Абе ти как си жив още в реалния свят, с толкова нисък интелект? ОК, значи след няколко месеца още ще си говорим. Ако 2022ра има полет до Луната, те черпя 50 хиляди лева - че наистина ми стана жал за теб колко си умрял от вродена тъпотия. Дано дотогава не ги е изяла инфлацията - че като гледам кого ни назначиха юдомасоните снощи за цар, след година ще имаме късмет да сме живи - няма да ни е до Луната.

ако разликата е само 4 месеца с колко ще намалиш цената от 50 000 лева (Дето ги нямаш и не си виждал толкова пари на куп)

Няма да ги намалявам, това са джобни пари. Освен това човек на Луната няма как да стъпи - нито догодина, нито след 50 години. Но просто се изумявам как самоубийствено сваляш мизата на 2022ра :) вместо да спазваш правилото на юдомасонските си господари от НАСА: всяка година да изместват срока с 1-2 години назад, така че винаги да стои три години напред в неосъществимото бъдеше... ;) Елементарна овча писхлогия. :) Те големоносите точно с това се препитават от зората на историята - с измама на овцете. Царе са в това - и в нищо друго.

ой милото то... джобни пари били за него .... ха ха ха :)))) мило дете - много мечтаеш бе. А фантазиите ти надминават и мечтите ти. хо хо хо... Японеца си каза, че търси още хора за март 2023та... та за това питах за 4 месеца. Но тебе те знаем... до сега само измишльотини разпространяваш и фалшиви обзалагания които от 2019та до сега загуби над 5 пъти. но това друг въпрос. Нали Спейската нямала да закара хора на МКС? Така говореше 2019та... ко стана? Нали нямала как да прати повече хора на МКС от руснаците - така говореше 2020та... ко стана?

Знаех си че не можеш да разбереш написаното на два-три реда. Пак доказа, че си тъпак. Колкото до луната, Тъпако, има следи от стъпки и автомобилни гуми с дължини десетки километри и от космоса се виждат, както се вижда китайската стена. Всяка, повтарям, всяка държава, която има ракети, а вече и тези дори и тези, които нямат, могат да пратят спътник до Луната и да заснемат тези следи или да докажат, че "няма такива". Явно лъжците са и от Роскомикс, от Китайското CNSA, от Индийското ISRO, или Японската JAXA, от европейската ЕКА и т.н., защото не могат да опровергаят "лъжата" на НАСА вече 53 години и смятат, че хора са стъпвали на Луната.

Ей, лаjнета :) вече станахаме ей го 2022ра, хахаха Защо така мръсните големоноси лъжци НАСА и Мъск не само, че не са се приближили и метър към Луната - ами обратното, отдалечават се непрекъснато, отлагат панически, преместват вече десетократно премествани срокове? Колко още нови години трябва да дойдат, за да приемете най-сетне това, което винаги сте знаели, че е истина, това което ви казвам: НИКОГА никой не е стъпвал на Луната - и никога това няма да стане, не и през вашия живот - така че спрете вече да вярвате на идиотски лъжи, че ще ви изтекат очите и ще си умрете сгърчени от незпълними лунатични ламтежи. :) ПП: аре сравнете сега това горното изречение с каквото да е написано от вашата тролска амеба неграмотна и крадлива - и ще знаете освен всичко друго кога ви говоря аз и кога не. И когато ви говоря аз, бийте чело в земята и слушайте, защото малко други хора са си правили труда да ви правят такава услуга и да ви отварят гуреливите близко разположени очи за истината.

Тоя са го пуснали временно от клиниката и си мисли че е още 1961 г. Тъпако хората отдавна стъпиха на Луната вече 53 години. Полета е след 2 години по графика на НАСА с обиколка на Луната. Спейс Х също през 2022 г. ще вози японския милиардер около Луната. Та изчакай, а не бързай да скачаш.

Ти на всичко, което са ти пуснали по телевизията ли вярваш - или само на по-реалистично направените неща? Явно вярваш на абс. всичко по телевизията - защото Аполо на Луната е може би най-идиотския, фалшив и невъзможен материал заснеман и пускан някога, на нивото на ракетата до Слънцето на Ким Ир Сен. :) ПП: А не трябва да вярваш поне на 50% от нещата по телевизията.

Луд умора няма... само се поти. Не храни трола като му отговаряш. Всички знаем, че е шут имащ нужда от внимание.

На нищожеството по-горе, което си е пропиляло живота да вярва в елементарни лъжи, му е най-лесно при сблъсъка с истината да я отрича и да я обявява за нереалност. Защото иначе трябва да приеме фактът, че самият той е луд. :) 2022ра е след месец, нещастник :) Да видим колко дълго още ще се пържиш на огъня на глупостта си.

може да е след месец, но продължава 12 месеца педьо.

Без аналогов дестилатор на борящник ?

Майтапчия с дрон се бъзока в френски наивници...

Ф16 Блок 70. Изпитват ги преди да ни ги доставят ;-)

Отклоняване на вниманието от настъпващата джендър идеология.

Това ако е дрон ...

Едно време ми се смееха за ваксините и други неща. Скоро обаче очаквайте разкритие, както всъщност му казват всички. То се знае от десетилетия, че не сме сами. Още 1946 са правени експедиции от генерал Бърд, които са открили други същества под земята. Сега ни предстои шоу със същества от космоса. Планът е да инсценират нападение и да могат да хвърлят милиярди за въоръжение и атакуване на космоса. Истината е, че сме най бавноразвисащата цивилизация във вселената.

Прав си за съществата под земята!!! И аз съм ги виждал!! Ама в наше село им викаме червеи и къртици!! У ваше село сте визионери и им викате същества...

Теб да не са те бомбардирали с подводница?.. :D

Ццц, Какво им обясняваш на конете с капаци? Те слепи и поробени са се родили и слепи и поробени ще си умрат.

За теб определено знаем, че не си сам

Не забравяйте, че според програма Solar Warden земята притежава 8 пурообразни кораб с мултинационален екипаж, а за полети в дълбокия космос, от които 2 са задължително във висока орбита. Напълно е възможно да са видели единия от тях. Сега тук много хора могат да ме сметнат за луд, но се иска доста ровене, за да стигаш до подобна информация.

Дай ми някои източници, които ползваш. Аз също се интересувам, не се шегувам.

https://matrixdisclosure.com/solar-warden-space-program-black-budget/ Този е един от по-достъпните.

Като видиш някъде да се говори за тоалетна чиния за Министерство на Отбраната, която да струва $3500, ще ти стане ясно откъде идват парите за черните проекти...

Имаш предвид "източниците" дето си продават книгите в Амазон ли? Да, трябва им реклама, иначе няма да продадат нищо.

Не. Нямам тях предвид. Опитай пак.

Немоа те сметна за луд мой човек!!! Ти си тотално отлетел!!! Качвай се на единия в ниска орбита и да те нема у дълбокия космос

Коне с капаци на акъл не могат да ме научат.

нали се сещаш, че КГБ и МИ6 и всички други знаят мнооооооооооооооооооооого повече от разни сайтчета които мистериозно как разпространяват истината и никой не ги спира от лошите правителства... аре замисли се малко. Ако искаха да е тайна - дали па нямаша да изпосамоубият всички тези дришльовци още преди да си направят сайта. и стане популярен сред 28 000 човека (според статистиката на гоогла аналитикс)

Нали се сещаш, че има нещо, наречено "инженирано изпускане на информация с образователна цел"?..

нали се сещаш, че тия термини ги има само по блоговете.

стотици радиотелескопи, хиляди оптични телескопи от които 2/3 частни. Десетки ГИГА-радиоантени хващаши всяко лъчение в атмосферата. Хиляди спътници следящи други спътници. ВСЯКО изтрелване на нещо достигащо стратосферата се знае както от НАТО, така и от Роскосмос... ма видиш ли някой изстрелял нящо в г Гео-стационарна орбита на което живеят хора дори и не им пращат храна, въздух и гориво редовно както на МКС дето е на някакви си 400 км и е предпазена от радиациата чрез магнитното поле на земята... Аре мислете бе. Вярвате на сайтове без да си размърдате мозъчетата. Манипулирани УФСЕ. Кажи ми едно - какво знаеш за човека който е написал статията в този сайт. Кога с какво се е доказал пред света, че да го имаш за чиста монета? От де ви намират бе?

Aaa, те корабите са покрити с криптонит и нямат никакви ядове с радиацията.. Сядаш и караш.

Tova e chiniqta na Buzoodja sled restavraciqta!

Дано те отвлекат и ти инсталират кирилица!..

Тоз само Mame32 го оправя.

КОМУНИСТИТЕ ИДАТ!!!!!!!!!! САМО ГЕРп ШЕ НИ СПАСИ!!!!!!!!!!

Обяснение има. Лично от човека, който го е инсценирал: https://www.youtube.com/watch?v=s9nKGrRRZqk Мноо сте зле!

то и аз мога да кажа, че съм направил видеото и съм ви лъгнал всички щото съм много умИн... и да не покажа как и с какво.

е препалил летящата си чинния на 9ти предусещайки изборния урожай за партията му...

Подготвят ни за следващото световно шоу, след тероризма и ковид - "извънземно нашествие"

Ako za teb sa shou znachi spokoino moje da stanesh izvanzemno.

Ще ти се смеят всички, но нямаш представа колко си прав. Очаквам да е съвсем скоро. Населението малко малко се подготвя от години. Скоро ще направят такава инсценировка, че ни е бедна фантазията.

Вече са го обяснили - дрон с LED светлини. Давайте следващата "сензация".