Коментари - Международен научен проект изучава НЛО | IT.dir.bg
назад

Международен научен проект изучава НЛО

Международна група от учени и инженери стартират проекта UFODATA, посветен на систематичното научно изучаване на неидентифицираните летящи обекти - НЛО /UFO/.

Обратно в новината

Коментари - Международен научен проект изучава НЛО | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма какво да спорим, ве. Медведев призна косвено. Пол Хелиър призна директно. Лека-полека високопоставени лица казват истината. А тя е, че съжителстваме постоянно с непознати нам цивилизации. Мен лично не ме изненадва даже. Често наблюдавам небето и често виждам обекти, които не подлежат на обяснение. Дори сякаш зачестиха в последно време...

така е

Преди около седмица си гледах нощното небе и по специално един сателит който изведнъж смени посоката и скоростта му беше равномерна и постоянна до невероятна като на падаща звезда промени и курса тотално това не беше строено от човек или явление колкото и да ме убеждава някой учен

значи виждаш сателитите с просто око, евала пич

преди време Стивън Хокинг беше казал че ако пътешествията във времето бяха възможни то туристите от бъдещето трябва да са вече сред нас... ами ето ги , затова и не се разкриват напълно, защото ще променят бъдещето от което идват

Интересна ми е логиката на мозъкопромиването дори в НЛО наблюденията!Ако може да се нарече логика.Почти всяко появяване на такъв обект в средите на "непредубедена" Европа се пръква версията "неуспешен руски военен опит".А защо например двете катастрофи на совалките не бяха веднага разгледани като намеса на НЛО???Пак двоен стандарт?Или американски и европейски ракети никога не са катастрофирали?Да припомняме ли катастрофите на Ариана или пак да си затворим очите?

Това оранжево-червеното кълбо съм го виждал няколко пъти, за последно това лято , по-рано го снимах първата и последна снимка без зуум излиза като топка или звезда, останалите със зуум излиса само образ на възрастен човек . По-скоро вярвам че това са посещения от бъдещето и ги е страх от контакт и докосване до земята да не анихилират.

Що бе, може да са от други измерения например.

Миналото лято два пъти видях ораннжевото кълбо. Първия път сам а втория с около 10-на човека пред един магазин около 22:30 вечерта. Имам го снимано на телефон с коментарите на околните, но на записа не може да се определи нито размера, нито скоростта. Не съм глупав човек :), но по един глуповат начин заявявам, че кълбото летеше като нищо познато от мен.

"магазина" за алкохол ли беше, иначе ако е бил клек-шоп ясно кви кълбета си видел, фуражки, бели коси и т.н.

Най-лесно ще е да дойдат някакви и да ни излекуват рака и всички болести, да ни дадат рецепта за дълъг и хубав живот, да ни покажат как да добиваме енергия и да не си съсипваме планетата, да ни научат да живеем без войни и т.н. и тн., ама няма, няма ги. А би било хубаво, аз не приемам там разните му теории за ненамесване и т.н. Аз ако видя животно в беда ще му помогна, независимо дали бедата е човешко следствие или просто е даващо се пале, ама това си е моя версия. Може би не съм прав.

Дотук срещите между цивилизации не са завършвали особено добре за по-ниско развитата такава. В най-добрия случай се е оказвала колонизирана (Индия, Африка).

Дотук впечатленията ти са само от човешката раса. Като срещнеш други се обади пак.

Де да беше така! Тогава защо е тази голяма врява за мисюлманите и африканците които нападнаха Европа. А къде са сега Маите, Ацтеките, строителите на пирамидите и др.?

Да не се превърне в нова версия на "Синя книга "на САЩ /Проект на Военновъздушни сили/ от 60-те Неофициалната цел на която бе, да се дискредитират всички съобщения за НЛО! Изкарват хората за кьорави, глупави... Правят ги изобщо за посмешище...Последиците - по-умните и да са видели НЛО си мълчат най-малко за да не им пострада кариерата. Кой губи от това .....Науката!

Abu Talib

Утре към 22,30 над България ще премине истинско НЛО и ще влезе във връзка с някого на Земята.

Подгряват отдалеч публиката за прожекция на шоуто син лъч.

Чакаме фалишивият месия преди истинският и неговата поява трябва да е достверна в очите на тези които не четат и не познават Божието слово.

Abu Talib

Гого, само евреите очакват Месията, за тях е писано това. Не за другите.

През лятото на 1974 година служих в армията и бях на нощно дежурство като радист в Толбухинския авиогарнизон /сега гр. Добрич /. Прибирайки се след смяната към 1:30 часа след полунощ вървях , както обичайно по алеята , която пресича целия гарнизон по дължина . Августовското небе нощем е обсипано с ярки звезди и имах навика да ги гледам на връщане към спалното помещение . Тази нощ бяха особено ярки и като закачени на небето . В един момент се случи нещо неописуемо . Право срещу мен летейки над алеята се зададе огромно огнено кълбо . Размерите му бяха около 4-5 метра в диаметър , а може би и повече . Сякаш гръм ме удари и спрях с поглед вперен в кълбото . То имаше оранжево - червен цвят и наподобяваше огромна , огнена попова лъжичка . Контурите му се меняха като , че ли беше от някакъв вид огнена плазма . На обратната страна на движението му имаше нещо като опашка , която се завихряше . Бях като ударен от гръм и останах на алеята вцепенен , докато ТО прелетя бавно над мен и се изгуби от погледа ми по посока на КПП-то . До ден днешен се питам какво беше това ?! Не споделих с никой видяното по понятни причини .

хора от смейството, които преди 20тина и повече години (точно, когато беше бума на тия новини у нас) са видели НЛО. Били са трима и винаги е трудно да споря с тях (аз съм Фокс Мълдър срещу тях и съм скептик за случая им, но може и да не съм прав, естествено). Видяно е в пограничен горист и слабо населен район и затова си мисля, че вероятно е военна техника. Друго е, че свидетелите са две жени и един дядо. Но до ден днешен те са убедени, а аз им се смея, дядото е много стар, но още жив. Не отричам какво са видели, а то е многоцветен странен летателен апарат в нощното небе с изключително странен начин на движение както на обекта, така и на светлините по него. Просто си мисля че е възможно дори и следното обяснение: в годините на студената война, както и малко след това, когато нищо все още не беше съвсем сигурно какво да очакваме, са възможни пропаганди от всяккав тип. Дори бих приел, за дадена джаджа, че няма никаква функция (разузнавателна и всякаква), а просто е предназначена за да си мисли човек именно такива неща, абе за шир потреба, паника, отвличане на внимание и т.н.. Разбира се твоя случай е адски странен и тук нямам обяснение, все пак е мн. близък контакта, а и все още изключвайки природни и всякакви феномени (хало, кълбовидни мълнии и т.н.) има едни поне 10% НЕОБЯСНИМИ СЛУЧАИ НА НЛО (в тях разбира се извънземни е възможно обяснение).

Дали не е било кълбовидна мълния?

Кълбовидната мълния е с размери няколко десетки сантиметра и времето и на съществуване е не повече от десетина секунди . Обикновено се появява след дъжд . Минава през стени и се взривява в ел. контакти или заземени метални предмети .

Видял си плазмоид. Пред 74-та са били наблюдавани масово по целия свят. Вероятно има връзка със силните слънчеви изригвания по това време и респективно смущенията в земното магнитно поле. Структурата, цветът и скоростта му говорят, че е било в нестабилна форма. Отминало те е защото ходейки по земята си положително зареден като него или с други думи извадил си късмет, че не си бил до трансформатор или жица. Ударът от плазмоид с подобни размери би те направил на пържола. :")

Не казвам ,че не си прав , но не твърдя и обратното . Нещото което видях , летеше бавно , точно над асфалтираната алея и беше на височина около 10-15 метра . Беше абсолютно безшумно и скоростта му беше равномерна . Тук идва интересната част, която не споменах в предишния си пост . За случилото се си спомних след няколко месеца . Целия отрез от време , преди да си спомня случката беше като потънал в мрак . Все едно ,че някой се беше опитал да изтрие от паметта ми случилото се . Истината е ,че ми се губи времето , когато Нещото ме наближи и застана над мен . Прибрах се в спалното помещение , като насън и следващата сутрин вече не помнех абсолютно нищо. Спомена за случилото се изплува бавно , но непоколебимо няколко месеца по-късно . Много странна история .

това на видеото е холограма, лазерчета разни и се е.ава някой келеш. Едва ли извънземните ще ни правят такива светлинни шоута с познати геометрични "вселенски" фигурки ини и яни, ала бала т.н.