Коментари - Уникален звук и камера за Nokia 9 | IT.dir.bg
назад

Уникален звук и камера за Nokia 9

Публикувано във факти.бг: Новият върхов смартфон на възродената финландска марка няма да отстъпва на флагманските модели на Samsung и Apple.

Обратно в новината

Коментари - Уникален звук и камера за Nokia 9 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епъл фалираха през миналото хилядолетие, а сега ми пробутват прахосмукачки и кафеварки. Нокия и те фалираха, а сега ми пробутват китайска козметика.

FuckTheEU

Нищо финландско вече няма в нокиа, стига сте заблуждавали хората!

FuckTheEU

P.S. сега видях параметрите му, и 30 гигабайта рам да сложат телефонът пак ще лагва и ще забива, просто защото китайците не умеят да пишат качествен софтуер. Хардуера го научиха и го усъвършенстват, но със софтуера още са десет и повече години назад от водещите.

що реши, че софтуера го пишат китайци>?

Най-после един наистина доста добър и качествен смартфон на Нокия! И батерията голяма и параметрите са трепач, само цената да е посилна за у най-бедната държава БГ и вс ще е ок.

И тя ако струва близо 2 бона, баш ще им прилича!

на друго място пише, че щяли да я пуснат на 749 евро за Европа

и аз видях нещо такова. отделно че ще излезе есента горедолу по същото време като следващия Iphone. не звучи много добре за Nokia

стискам палци на вързраждането; писна ми от уиндоус фоун и мисля да дам шанс на андроида, но искам да сменя лумията с върхова нокия, не с другите топ-познайници в бранша

изглежда използва китайското алуминиево UniBody което напоследък става доста популярно и не е никак зле на допир. Дано успеят и да се върнат на пазара като хората.

Интересно! Любопитно ще ми е да го пипна и разцъкам! Единствената марка, от която никога не съм бил разочарован в миналото, докато бяха истински телефони!

щото не пуснаха телефон с Андроид. Ужасна ОС за телефони.