Нов масов проблем с личните данни във Facebook

Съобщенията на 14 милиона потребители са станали обществено достояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като събере достатъчно информация за всеки - снимки, етническа принадлежност, политически и религиозни възгледи, морални и неморални ценности , пръстови отпечатъци и т.н., ЦРУ ще започне пресяването, според техни учени на планетата трябва да останат 2.5 млрд за устойчиво развитие без кризи и войни.

Олигофрена, никой не може да предпази от нищо.

Да , това си е facebook : личните ми съобщения изпратени по крипгиран канал под условието че не се четат от другите , освен адресат , тези съобщения се шматкат ей така от една кутика в друга , при това обща ! Но , нали след Кембрйдж Аналитика , след ясното че в Китай четат и запишат каквото правя за аналис , сега да се възмутя че се шматкат данните ми по чатването ? Или просто аз да съм пълна шматка или просто аз си го поискам , ей така , и при това по-възможност отзад вместо отпред , защото шмад си е шмад , а аз обичам да шматкавам !

Стига глупости! Всеки е свободен да споделя каквото си иска и си носи отговорността и последствията!

Съйгласен съм , 101 % !

Фейсбук е популярен само в БГ-то, в цяла Европа хората го игнорират.

Нали знаете какво значи dgpr? Джендърска простотия!

Така е, и елитните презервативи понякога се пукат ...

По некадърно написана статия трудно може да намериш.

и какво точно й е некадърното на статията? дай само да мърморим за глупости..

Е голяма драма.. ако пускаш чувствителна информация през фейса трябва да си пълен олигофрен така или иначе. Какво като сега станало пубилчно съобщението на Мара от Солун, че снощи са я минали 13 съученика от гимназията..

много добре казано :D

Не бойте се ,грешката е била абсолютно умишлена и целесъобразена с правилата на цру !

Само идиоти поддържат акаунти във Фейсбук

по-скоро идиоти коментират в дир-а.

Само кретени четат дирник.бг. Пикая на този сайт.

Ха,ха, преди няколко години като казах, че нямам акаунт във Фейсбук, един

Но има толкова много потребители ! Помежду друга , ако всичките бихме писали вместо с бленк спейс без бленк спейс , за нас текстът остава четлив и смислен . Но за фейсбук и техните системни алгоритми текстът става неразбираем . Малка демонстрация : Нозафейсбукитехнитесистемниалгоритмитекстътстава_неразбираем

така се наричат стандарти за програмирани на текстови съобщения . всъщност би трябвало само един друг подход за старата функция лайн-фид и цели тез похватки с шпиономания от страна на провайдърите би си отишла на кръглата папка ...