Коментари - Нов скафандър слага край на традиция, започнала от Юрий Гагарин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То оставаше и жените да "пикаят" и да спазват традицията. Грам не си го представям да забелят задници и да полеят "мушкатото". Ама щом е традиция, то можеше и да му се поиска да лъсне бастуна, на бай Гагарин, много ми е интересно ако се беше изцвъкал в автобуса, дали щеше и тази традиция да се спазва от всички.

4 срещу 14! Това говори много....

Говори единствено за интелектуалния ти багаж!

Това не го вярвам!

За четири се знае, както се знае за белка и стрелка. ама за останалите незнайни кучета и хора ....

Всъщност няма да го шият за всеки космонавт а ще може да бъде "прогонван" към всеки космонавт... като ще може да се използва до десет пъти, а ако космонавтите поискат към основният цип ще сложат и такъв за бързо препикаване на гумата.

Неверието и безбожието води до суеверие и ритуали. Без вяра в Господ човек е суеверен и има страх от неуспех. "Защото Бог ни е дал дух не на страх, а на сила, любов и себевладение." 2 Тимотей 1:7

Глупава статия, глупава тема и вече се чудят какви глупости да пускат за да четеме , че нещо се случва в космонавтиката!!!

"От полета на Гагарин до днешни дни Москва има само 4 загинали космонавти." ?!?! Айде бе! Точно аз не мога да бъда определен като русофоб, по скоро обратното, но моля за повечко достоверност когато списвате дописките си.

Евала, Гогов! Ако си позволяваш да използваш думички като "пикаят" в официална статия в официална медия, не ща да си представям как говориш вкъщи.

Говориш така защото не си му чел заглавията на другите му статии. Примерно: "В космоса мирише на ...пръдня'' :П

Браво. Една голяма крачка за руската космическа индустрия и една епохална крачка за цялото човечество. Хората работят и знаят как да си постигнат целите. Няма по-добри от руснаците

Вече само джендъри и жени в космоса и да си носят стъкълце с урина и я изливат върху гумата. Ама равноправието между половете .... Най-добре да се откажем от космоса и те така.

добре, че Гагарин не се е уплашил повече ... се га ртуала може да е с оставяне на кафяв маркер

Само че Гагарин не се е уплашил и е поставил началото на космическата ера за човечеството.

Дали, бе китайско менте? А защо им беше на руснаците да лъжат няколко пъти за кацането?

Да не би да го е питал някой?

Първо пикаеш на гумата на рейса, след това сереш в орбита и после си триеш гъза на земята