17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помощ, аз влязох! Как да го махна?

Аз се чудя, тези дни, защо след като го заредя вечерта преди да си легна и на сутринта е изтощена батерията, но хванак проблема от една китайска програма :) Може да е китайски вирус!

Ми купете ми Iphone x :))

Да не мислиш, че там няма проблеми, като е IPhone?

Голям праз.Телефона го ползвам само за телефония, а всичкия друг талаш въобще е извън вниманието ми.Като има овце, ще има и пастири.

разработчиците на Андроида нарочно са оставили възможности да ви пипат от вън!! А ти самия ако искаш да си настроиш ОС не ти се позволява, един път от разработчика на телефона и втори път от разработчика на ОС и трети път от разработчика на приложения!! ГОЛЕМ МАЙТАП!

Интернен секюрити и отделно плащам за Касперски VPN. На всички лаптопи, таблети и телефон. От телефона още не смея да влизам в банкови акаунти именно поради мобилната платформа Андроид.

Аз ползвам банкиране през Android смЪртфон, но съм с SMS за потвърждение преди всяка транзакция. А SMS-ите ги получавам на телефон тип "Nokia с фенерче" :))

страхотно.И така мъкнеш два телефона винаги.гениално.

Значи теб само руснаците те следят.

По-добре Касперски с платени права в САЩ.....отколкото Чичо Сам през Norton antivirus. Имах платен Нортън и Касперски ми откри 3 вируса на System volume control. Но през Касперски VPN си гледам всички най-нови световни филми от руските пиратски сайтове чрез логване от Russia.

Важно е, каква е и платформата(програмата) изградена от самата банка! Все пак при тези програми би трябвало да има някакво криптиране, не е просто така... Така поне си мисля :)

не е интересно дали чете съобщения или свири музика . интересното е как се закача

Какво му е интересното ? Разработчиците го правят задължително! Още през 80 години на миналия век има федерален закон в САЩ задължаващ всички които правят комуникационни устройства от определен тип да дават тази възможност на правителството! По същия начин е с криптирането!

Ами то е ясно, че ще е така! В края на краищата трябва да има контрол над стадото!