Коментари - Роботи стават водещи на новините (снимки) | IT.dir.bg
назад

Роботи стават водещи на новините (снимки)

Японските учени представиха роботи, които могат да бъдат водещи на новините, съобщава в. "Мирър", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Роботи стават водещи на новините (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като вземат да снимат и порно с роботи ше стане много весело :)

Не се бях смял така отдавна. Ако имаше Оскар за некадърен превод, с тази статия щяхте да спечелите в няколко категории :)

Роботи играят футбол. Роботи казват новините по телевизията. Роботи за секс... Абе... тия роботи май наистина ще ни изместят и... кога ли ще станем излишни?

за справка - Терминатор 1, 2, 3, 4 ,...16...

Ще може да ги лъже без да се чувства видимо неудобно и да се поти. Аз се чудя защо насила се опитват да ни откъснат напълно от естествената ни страда. Нали от там черпим духовна сила.

За какво ти е тая духовна сила? Трябва да бачкаш като роб(от), да плащаш данъци като поп, да нямаш никакви претенции, да гласуваш за когото ти кажат, а като пукнеш - да се самопогребеш!

"Роботът се захранва с компресиран въздух и сервомотори." - Хахахахаха.... Яде ги за закуска :) Освен това май сте забравили какво значи думата андроид от много блеене пред телефона: "андроид" идва от древногръцки, значи "човекоподобен" и се използва за хуманоидни роботи, много преди да назоват някаква операционна система така.

Магнетофон с глава :-)

Това име ми звучи като Хемороид... сигурно ще е трън в задника на водещите, които ще си загубят работата

А сега ново двадесет! Това новина ли е ?!Я от БТВ веднага да осъдят тия японски плагиати! Ми у нас от години наред, само роботи дават по ТВ.Правят каквото им кажат и на черното, бяло викат,щом Пеевските наредят!

Всички знаем, че японците са силни в роботиката, но от време на време прекаляват с парламата. Роботи от този тип имаше преди години още, като един "Сайя", който уж го гласяха за учител, но естествено, възможностите им са толкова ограничени, че може да служат единствено като забавен манекен във витрина.

ако това дойде и у нас, такива "звезди" като Никито Доинов,Ани Салич и т.н... други малоумници как ще продължават да се изживяват като велики?!

mISHO

Не забравяй и Накъдриев дето от време на време му засича гласовия процесор ;)