17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам тези снайперистки как стискат снайпера, страх ме хваща.

Само оръжия за смърт радват мизерните съдбици на мурзилажа.

Какъв спецназ -- маникюра и е развален! Срамота!!

Защо "най-миролюбивата" изработва само неща "най" за убийства, разрушения, изтребление? Дали наистина е миролюбива или такава е само в учебниците писани под тяхна диктовка? И какви са тия малки, немощни, слаби държавици които непрекъснато я нападат военно - Грузия, Чечня, Украйна, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Германия?

Снайпера не ме интересува, девойките обаче си ги бива.

Тази на снимката ме кефи . Пише ли и някъде адреса да я наема за малко да ми свърши една работа ?

Адресът ѝ е гравиран върху куршума на ТСВЛ-8.

Като я направят с далекобойнст 40 000 км, като стреляш, може да се улучиш гърба.

Нещо като кола, телевизор, битова техника и ли CNC машини кога?

Вие още малко ще искате Лобаев да си прави пушките на руски стругове и да им слага руска оптика.:)

Бе и аз го гледам... Мерника май е немски

Ми то има. Ама ти явно си точно толкова тъп, че да очакваш по медиите да пишат за производството на перални и хладилници или на автомобили в Русия.

Странна смесица от Remigton, Accuracy i CheyTac M200

Гаспода преди да плюете и да се упражнявате в плоско остроумие погледнете рекорда за снайперска срелба на кого принадлежи. А той принадлежи на съшата фирма Лобаев Армс със пушка "Сумрак" и е 4210м. по мишена метър на метър. Препоръчвам на много куражлиите да застанат на 4 километра пред пушката Сумрак и да се молят богу горещо зад пушката да не стои сибирски стрелец.

До колкото знам най-далечният успешен документиран изстрел е на канадски снайперист -3км и нещо След като става въпрос за бойно оръжие не ми ги пробутвай тея полигонни статистики Това можа да е огромен плюс за конструкцията на оръжието и качеството на инженерите им но това не означава че оръжието ще е ефективно в бойни условия

Господине май не ви се иска да признаете ,че има такъв рекорд.

рекорда си е рекорд само че на полигон. Това не го прави по-маловажен - прави го просто извън темата.

ариец ли си , къф си , не те знам. Ама да ти поясня нещо - тоя "рекорд " не е всъщност никакъв рекорд . Стреляли са около 20 пъти , докато "улучат " мишената, ако изобщо може дума да стане за прицелване. Пушката е била под ъгъл около 30 градуса нагоре. Сам си обясни какво са правили всъщност - пуцали са с надеждата поне един път да уцелят...

изтрепаха рибата като пуснаха .338 Lapua Magnum. А тая нова руска пушка нещо много ми прилича на Barrett Model 98B от 1997г.

кат ти приличап иди на 2 км и стой там)))))

на 2 км пред това руско "чудо", но не и на 2км. пред Barrett Или пред ловна пушка в същия калибър. Просто след като финландците са направили успешен боеприпас всеки може да направи оръжие за него (Barrett, Winchester, Ruger, Remington, Savage, FN и т.н.). Кой по-успешно кой по-калпаво.

ППМ

Маааллиииий ! Русия снайпер ми спря сърцето ! На останалите снимки има някакви железарии ...

малии,къв задник има!!!

Като всеки руски снайпер, това оръжие е високо ефективено надеждено и елегантно. СВД- драгунов съададе еталон за снайперите когато беше създаден още преди 60 години.

Тази пушка, като я гледам, притежава всички характеристики на руските оръжия - простота на конструкцията, функционалност и ефективност. Да добавя, не съм русофил - просто, цял живот работя с различна техника, вкл. руска. Не съм виждал по-опростена и по-надежна техника от руската.

я спомени 3 руски техники (не военни) които да са супер добри и да са се наложили на световния пазар.

световно известна руска играчка рийш ли))))

По принцип простите неща се правят от прости хора...!?!?!

и за прости хора :)

НАДЕЖДНИТЕ неща са правят просто, дуракоустойчиви (глупакоустойчиви) от гениални хора за всички хора.

На мен свтлия снайпер ми хареса повече от тъмния... но и тъмния си го бива.. Ех... що не можех да стрелям точно .. и надалч...

И на мен русия снайпер ми хареса повече. Но и черния готин, няма да си кривя душата :))))

За качествата не мога да говоря, но на дизайн са я догодили, много ми харесва, като изключим варианта с лъскавата цев. Просто е една голяма глупост да направиш оръжие за спецназ, което се ползва от дълбоко прикритие и цевта му да свети като на Люк Сакйуокър меча.

„Сталинград“ била пушката, ххахаха нещастни комундели

има и 3,4 американски филма с това име

такива кат теб даже от 5 кмап ги цели точно в челото))))

Добре че има снимки само на пушките, без снайперистки, че да забележа как изглеждат.

Таварищ Гогов, правете моля разлика между грейн и грам. 300 грама е гюле, а не куршум и за изстреването му ще трябва поне чершово топче. :)

Ало драскачите оправете си грамажа 300-грамов куршум знаете ли що значи ?!?!?!

не бяха летящи стелт трактори, но пак става. Защити руската чест :)))

Човекът трябва да държи полубудни недоумрелите умствено изостанали руски слуги, какво да прави и той, поставят му задачи. Но може и твоя съвет от другата статия да е послушал, знам ли. Във всеки случай не ни изненада с пропуск :-).

човек винаги трябва да държи в кръстчето dp

няма база за сравнение м/у това велико руско изобретение и онази си смешна камерка за разните му там медицински щуротии.

се оказа сензор,а тъпото триточие пак наказан без помия

Първите снимки от галерията са най-добрите.

и без снайпер те е убила ! Някога , преди 40. на години в Пловдив имаше една , наричаха я "електронната пушка " Пожелавам си само да съм този снайпер в ръцете на рускинята

си бил на 20,сега си снайпер със увиснала оптика

То и въпросната електронна пушка ще е ръждясала вече и едва ли още се намират патрони за нея, обаче снайперките от снимките и увиснала оптика оправят.