Коментари - Ново приложение с изкуствен интелект позволява да си чатиш с Хитлер и Исус | IT.dir.bg
назад

Ново приложение с изкуствен интелект позволява да си чатиш с Хитлер и Исус

Апликацията представя гледните точки на известни исторически личности с помощта на бот

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Ново приложение с изкуствен интелект позволява да си чатиш с Хитлер и Исус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е всеки екстрасенс го прави. Исуса често им говори. Даже по телевизията има специален канал. Можеш всеки да си поръчаш по телефона. И не е ново. Оракули има от преди Христа дето се вика.

Е откога "апликейшън" стана българска дума, и то от мъжки род, за да я членуват с пълен член?

“ Апликейшънът”???? Я пак?

Толкова си могат с гоогле транслейшънът….

Простотии на кутии :)))))

Да качат приложението с чичо Ади на на таблети, смартфони, суперкомпютри, за да ни дава житейски съвети.

Хората съвсем ще изплискат легена с всички тези дивотии, които AI предлага и ще предлага за в бъдеще. Първо си говориш с Иисус, после се мислиш за Иисус....

Разбирам как примерно можем да вземем безброй книжки, публикации, речи, писания, радио обръщения и тн. на Хитлер да ги натикаме в една невронна мрежа и да имаме някаква симулация на личността му. Не мога да схвана как същото нещо можем да го направим за Исус, от когото на практика няма нищо! Нито е написал нещо, нито някой пряко е документирал нещо от живота му, всъщност дали въобще е историческа личност е спорен въпрос ... с други думи всичко което софтуера може да направи е да вземе примерно Библията (една от книгите най-често променяни, допълвани, съкращавани ... от стотици съавтори, за да служи на някакви политически или религиозни цели) и да ви даде симулация на някаква религиозна представа за личността му. Нещо като ако примерно заредим Властелина на пръстените в същия софтуер и поискаме да си говорим със Суарон.

Е то има едно пълно копие на Хитлер в Кремъл и неговите ангели денонощно пръскат отровата си по тяхната ТВ. Скабеева, Симонян, Соловьов.

Е вече удариха дъното ...т.н учЕни вместо да измислят, изобретят нещо смислено за човечеството, за преодоляване на огромните кризи, глад и т.н. разрухи се инвестира и се губи умствен капацитет за подобни жалкарници...

Този свят не върви със света :):). Добре, че повечето на мен ми е минало. Само глупости ...

Тия дрисливи нещастсници дето се наричат IT понеже получават големи заплати вече си мислят, че светът е техен и те го управляват. В кварталното кафене всеки ден срещам такива от близката фирма. Много свестни младежи с нула обща култура и по тази причина с никакъв реален поглед за процесите около тях, нула знание за истинската световна култура и изкуство. Като се заговорим по темата и ги питам за разни неща в областта на изкуството някои ми казват: Абе аз усещам, че това са важни неща, ама не ги разбирам ,..... а са хора на 25-30 години. Като не ги разбираш, получаваш куп пари, използвай ги да се образоваш, ако трябва на уроци отиди.

Говорил с някакви пубери и вече реши, че хората в IT бизнеса били нещастници!?!? Поведение на алкохолизиран лузър ли усещам?

От фабриката за илюзии и заблуди. Човек не знае какво може да му струва потъването в измисленият й свят.

червейчета,хлебарки и ред др. пьлзящи гадини и все в полза човеку,малко лиииии......................

Аз изкам чат за възрастни с някоя с изкуствен... интелект

Хайде завирай си Python-a у задника и отивай да "кодиш" . За друго не ставаш.

AHATEMA !!!

5+

Тебе каква ти е общата култура?

Викаш ИТтата са с нулева обща култура, пък ти таксиметровия шофьор имаш огромна обща култура. Така ли е?

Две трети от населението на Земята едвам свързва двата края, а една шепа хора си играят със съдбите на всички нас. Тази фалшива, перверзна, консуматорска, западно-либерана цивилизация е обречена да се срути също като Римската империя. И тогава както обикновено се ражда някой като Хитлер. И тогава няма да си говорим с него чат-бот, а ще му сърбаме попарата....!!

Готови ли сте да се поклоните на образа на звяра? 2 Коринтяни 11:14 И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел; Откровение 13:15 И даде му се да даде дух на образа зверов, така щото да продума образът зверов и да стори щото които се не поклонят на зверовия образ да бъдат убити.

Малоумници!

оставена информация от лично живяли с Исус и слушали думите Му е записана, отделно "Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата; за да бъде Божият човек усъвършенствуван, съвършено приготвен за всяко добро дело." 2 Тимотей 3:16-17 Та ако иска някой да научи за Исус, Кой е Той (какъв е бил, откъде е дошъл, какво е направил, къде е отишъл, къде е сега и какво прави сега) има откъде, стига да иска, защото е съмнително колко ще е вярно, което му представя чат бота, а вярата се основава на Истината.

Е той вече се е родил и е в Кремъл

Удряте дъното! Добре дошли в ада, айтишники. Нищо не става от вас, боклуци!

Не разбирам с какво точно имаш проблем ... те са просто специалисти в дадена професия, която в момента е скъпоплатена. Моите адмирации за хора на 25-30 г които явно са пожертвали голяма част от личния си живот детството и юнушеството си, за да придобият така високо платена квалификация на такава ранна възраст. Момчетата за които говориш явно са залягали яко над учебниците по математика и програмиране, вместо да се натискат със съученичките си и да се изживяват, като ММА чалга биячи. Явно безкрайни нощи са висяли над компютрите да чаткат код, вместо да висят по дискотеки и барове и да мисли само за ебане и пиене ... мисля че схващаш логиката. Разбира се, че хора на такава малка възраст вложили толкова много в професионалното си развитие не са имали време да се занимават с алабализми, като световна култура и изкуство в смисъла който ти влагаш. И какво от това? Всъщност те също са хора, те също са част от световната култура и изкуство, те имат своята култура, своето изкуство ... различни от това което ти влагаш в тези думи. Колкото те не разбират това което ти имаш предвид под култура и изкуство, всъщност точно толкова и ти не разбираш тяхната култура и изкуство! За такива хора ето това е изкуство - програмка с ИИ която прави нещо си! За тях това е готино! За тях това е велико! Сигурно часове могат да ти разказват за някой шантав алгоритъм, който им е хрумнал с който са решили някоя невъзможна задача. Не го оценяваш явно. А какво оценяваш? Например Ван Гог ли? Въпрос на лично мнение! Мен пък може въобще да не ме трогва и за тоалетна хартия не става. И какво от това? НИЩО! Ти си имаш твоите разбирания, аз моите. Защо в случая се опитваш да налагаш своите разбирания за култура и изкуство на тези програмисти? Те не са ти длъжни да одобряват твоите разбирания! "Абе аз усещам, че това са важни неща, ама не ги разбирам ..." Човека просто учтиво елегантно иска да ти каже "Хич не ми пука за тази тема, дай да говорим за нещо друго!". В случая те са показали култура на общуване която е много над твоята, щом явно не си схванал учтивия намек.

Слаба работа . Отдавна в Карлуково лудницата можеш си говориш накуп с Хитлер, Наполеон и Иисус:))

Е само за мюслитата ли няма услуга? :) Прайте расизън.

Моля уредете ми среща с Ева, на Адам,не друга.Инъче лъжете. Впрочем ,досещате ли се кой има вина за промиване на мозъците на децата ни?

дето не разбрах с чие мнение ще можем да се запознаем. Още в 11 клас се чудих како как да тълкуваме Данте Алигиери - какво е искал да ни каже.

Свещена простота.

Д-р Хандбал Лектър следвайте ме за още рецепти. Промити мозъци малоумни.

ㅤ

Това, което наричате "изкуствен интелект" не е нищо друго, освен огромен сбор от сложни алгоритми, подчинени на логиката. За да притежава "интелект" една система или същество трябва да надхвърли рамките на логиката. Засега такава система (изкуствена) НЯМА!

на Господ - това е молитва. Когато Господ ти говори- това е шизофрения.

То и когато хората си говореха сами на улицата си беше лудост. Вече не е. Аз си мисля че все още е лудост, но от друг тип.

Лъжеш се. Има системи практически неразличими от човек.

Резултата може да го видим в образа на Путин. За две години промиване на мозъка в бункера загуби връзка с действителността и повярва че може да превземе Украйна за три дни и без гориво за танковете. Казват че говорил даже със Сталин.

Сигурен ли си, че отговора ти е този цитат? Сигурен ли си, че всичко написано е боговдъхновено? И "Майн кампф" на Хитлер ли е боговдъхновена книга?

ㅤ

Може да има хора, неразличими от системи. На някои от тях им викат "машини","геймъри" и "мързеливци" (последните са от вида "система в авария"). Но системи, неразличими от човек...