Коментари - Уволнен директор на Yahoo! получил $58 млн. | IT.dir.bg
назад

Уволнен директор на Yahoo! получил $58 млн.

Уволненият неотдавна оперативен директор на Yahoo! Енрике де Кастро е напуснал компанията с обезщетение от $58 млн., макар да е заемал поста едва 15 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Уволнен директор на Yahoo! получил $58 млн. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да съм на мястото ма точмо този директор ! Съгласен съм да ме уволнчват всеки ден ,дори всеки час ! Ех, труден занаят е този на директора!!!

По 130 000 щ.д./ден: Вот, и он хорошо устроился!

Не е луд който яде баницата,а е лудия който му я дава!Имали бол пари дали,че защо да не си ги вземе!Ми те и нашите /мили /управници така си раздават парички ,ние си мъълчим,но нейсе да япозатвора тази мойта уста че ,все от нея съм си патил и продължавам да си патя :орис ;му. казват някой ,а аз не съм се родил на добро место и в добра държавица ех Родино до тук ли трябваше да стигнем?

Хората се преситиха от тия реклами, които ги дебнат и в тоалетната вече. Голям процент ги игнорират напълно и ще става по-лошо за рекламадателите. Да не споменавам и факта, че реклмате стават все по-тъпи и по-изтъркани, та направо дразнят и те карат нарочно да не купуваш въпросната стока/услуга. Иначе така е в света на банките и корпорациите, хората взимат милиона бонуси и обезщетения, а обикновените хора гладуват и умират в мизерия. А целия свят носи на гърба си кризите на първите...

Най-ме дразнят тия в youtube и други видео клипове по разни новинарски сайтове.

затова ако ползваш примерно chrome има AdBlock plugin. Firefox също трябва да има подобно нещо.

Тези фирми на борсата са като малко копие на държава. Всеки "служител" получава заплати и бонуси. Шефовете сами си определят заплатите и си нзаначават ортаците, а акционерите /гражданите/ кучета ги яли. :-) В държавата е и по-лошо, защото и данъци събират. :-) Те акционерите не можаха да накарат директора на Яху да приеме сделката с Майкрософт преди 5 години и загубиха милиарди, та изобщо нямат шанс да спрат тази клика да си раздава тлъсти бонуси. Цялата система с сбъркана.

Затова няма пари за обикновените хора

Те парите не растат по дърветата. Чакай да удариш кьоравото. "Лесни пари" има само по телевизията и по вестниците.

Аз мисля,че тази работа може и да е нагласена,от тази девойка(кучица).уволнява го нарочно и после делба на кеша!

Ако ме наемат мене, аз обещавам да не върша нищо само 5 месеца и съм съгласен само на 5 млн при уволнението ми. Ама тъпата Мариса не може да види къде е далаверата...

а ти имаш ли автобиография с която можеш да оправдаеш назначаването ти като зам. директор на Yahoo? ако да, ей ся и звъня да та вдига горе...

Ами права е Банева, че е мизерна нейната заплата и всички сме бедни с 10-годишните Майбаси...!

Еми за какво му дават такъв даговор с такова обещание? т.е те сами са му ги дали още по договор. Самите Yahoo явно имат десетки милиони да раздават. Мн се дразя от такива - имали лоши резултати, а ми раздават наляво и надясно маса пари без никаква възвръщаемост.