Община Ямбол се "въоръжи" с танк Т-34

Съветската бронирана машина е най-новият експонат в Музея на бойната слава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немските танкове са влизали средно 11 пъти в бой. Руските 7.

Любимата жертва на немските Stug-ове, над 30 х. бр. са отнесли от всички модификации на тези болшевишки таралясници. Башка Тигрите и Пантерите още колко са изпепелили. Това като го думне Тигъра с 88-цата башнята му фръква в околоземна орбита, като Panzerfaust 3 понастоящем отнася Т-90 в Украйна.

Т34-85 - наричан Мики Маус - е всичко друго но не Т34 с 85мм оръдие... това е по голям танк, с 5 члена екипаж... разликите между двата са безброй. но ние сме над тези неща - нали?

Тя и годината от 1940 се измества на 1944та ама как да е. Драскачите (журналята) хабер си нямат от много неща ама инак пишат...

Т-34-85 е наречен така точно заради по-мощното си 85 мм оръдие, за разлика от предишното 76 мм. Това не е единствената разлика, но явно са я отчели за съществена, щом е влязла в името.

такова е времето, трябва си.

Скоро в музея може да дойдат Т62, Т72, Т80 и Т90, има много излишни в Украйна. Само Армата няма да пристигне. Вероятно защото пазят единствената бройка да тестват тегличите на новите влекачи.

Малко е да се каже . тия от община Ямбол са дебили . В Ямбол беше щаба на 7 Ямболска мотострелкова дивизия . Имаше цял танков полк / поделение89910/ + танков батальон в кашишкия 89890........... някъде около 100 Т-34............. Да си купят Т--34 извън България

Нашите кремълски съплеменниците трият наред в ДИР.РУ.

На този танк защо оръдието е обърнато назад ?

Защото е сниман точно след свалянето му от платформата, на която е транспортиран и с обърнато оръдие заема по-малко място.

Американски танкове ще видим ли? Тази община май води проруска пропаганда :)

Те Шърманите всичките са изгорели като факли заради бензиновите двигатели и в Европа няма запазени.

Митът, че дизела не гори е много дълбоко вкоренен в съзнанието на много хора ... без значение, какво вярвате си остава само мит. Предполагам дори не знаете, че всъщност 1/5 от Шерманите са от модификация M4A2 - дизелови. И какво от това? Нищо! Пак си горят! Проблема не е във вида гориво, колкото в разположението на резервоарите. Просто на Шерман резервоарите са на по-уязвимо място спрямо повечето танкове, шанса да бъдат уцелени е по-голям и разбираемо това се случва по-често, от там и запалването. Разгледай снимки/клипчета от войните в Ирак, Сирия и сега от Украйна. Ще видиш безброй Т54-72-80 горящи или вече изгорели! Те да не би да са на бензин, че имат такъв проблем?

Да се подчертае - танка е дошъл в музея от Полша!!! Тъпите демократи дадоха за скрап всичко в България, заводи, фабрики, танкове, ...

какво щеше да правиш днес с "Кремиковци" ....ако още стоеше? Ти блядь, някога плащал ли си данъци, имал ли си нещо твое?

Щеше да бичи на три смени в леярната за 1000 кинта на месец.....

Това не са демократи, а пребоядисани комунисти - до вчера комунисти,а вече бесни капиталисти. Така че,добре е да си ползваш мозъка за да анализираш фактите - бееее.