Коментари - Учени откриха огромен океан 700 км под земята | IT.dir.bg
назад

Учени откриха огромен океан 700 км под земята

Учени са открили огромен подземен океан, който може да е основният източник на вода за световните водоеми.

Обратно в новината

Коментари - Учени откриха огромен океан 700 км под земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е по проекта на кривата краставица - човекът си измишльотва нещо да си оправдае парите или му се е замаяла главата от шистовия газ.

лошо е превел статия ,а може и научна фантастика и страшна дискусия се получава.Истината е,че в написаното наука няма.

val55

То, какво излиза, че при определена честота на вибрация или полета /светкавици, гръм??? сателити, планети... рингудитът /на синтетична база за съхранеие на водород за ВПС/ отделя водата и потопа е факт. По важното е със сензори да се регистрира тази честота, и тогава може с точност да се определи зоната, или зоните за евентуални наводнения и катаклизми, а не само от местоположението.... Много е възможно при обилни валежи, и честота на трептене водата да не може да попива, и тогава се получават тези трагедии, но не само от тези фактори, а най много от неприемливото разрушаване на надземната и подземна екоструктура????!!!. Доколкото знам при определена честота даден радиоактивен материал може да стане напълно безвреден за здравето на хората. От това, което съм чел, и ми е известно някои от земетръсните честоти 7...9.. Получава се ...алхимия с... и чрез... При положение, че и ние волево можем да променяме честотата си на вибриране с друга честота над... и под ...вероятността да преминем в друго измерение е голяма. Може би, и част от атлантите са.....Някои с упорити тренировки, и с помощта на кристали го правят поне така казват тези, които са присъствали на такива сеанси. Какво ли знаем ние, а още повече не знаем, сещате се нали...това което ни се дава трябва правилно да го разберем, и оценим за благото на всички. Понеже не се задълбочаваме в тези неща следват много негативни последици особено в начина на мислене, а той е разковничето за прогреса и усъвършенстването на човека, е също така и благоденствието на всички на тази планета Земя?!!!!....Ние сме едно цяло заедно с природата, и при нарушаване на баланса следват.....докато не се възстанови бързо от нас, или принудително оТе......не вярвате нали?!.... Кармата си е карма, но преди всичко може да се промени частично със спазването на 10 закона и водата, защото тя може да те топли, или охлажда, да те лекува или убие чрез кристалната си решетка....Тя помни, но взема и дава, и зависи от нас как подхождаме към нея.... То да е само това.....Може би, някои са хипотези, а други тези, но място за размисъл голям....

какво спорите, все едно има някакво значение, дали яйцето е първо или кокошката?:-)

Лоша работа!Че това си е бойлер без предпазен клапан, откъдето и да го погледнеш!

Щом водата не е дошла от космоса , а от земята от значи и ЖИВОТА е дошъл от недрата на ЗЕМЯТА ! Ще излезе че вярно преданието , за произхода на Живота !

Само дето всичко на Земята е дошло от космоса. Всички съставки, химикали, камъни и т.н.

Така не може да се пише. Не се разбира какво са казали учените, но четем как са ги цитирали журналистите: "Рингудитът е като гъба заради кристалната си структура" - кристална гъба, порести кристали ? Чудно. "Така той привлича въглерод и улавя вода" Привлича въглерод, пък улавя вода ? Много се объркал този рингудит. Лявата му ръка не знае какво прави дясната. "Ако само един процент от теглото на скалата в мантията в преходната зона е вода, тя ще е три пъти повече от количеството в океаните на повърхността" А ако само един процент е лимонада, то ... Странно предположение на основата на друго предположение.

Великият Жул Верн вече го е предсказал...

Хм, много интересно разширение и обобщение на понятието "океан"...

Яяяя то кълбото било кухо!

Ти глобус не си ли отварял?

А така! Ето къде отиваме на море лятото! Ще се плацикаме с 1% кристална вода на 700 км под земята!

Verka

А... за нас българите е решено! Стигат ни и 2,50 метра под повърхността!

не-е истина. всеки мисле,! 1 ботилка с вода, камак,пясак,остават о долу,!?... . като се расклати е. . . . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те сега се сетиха за антиматерията. преди айнщайн ебила теорията за етера широка разпространена. тоя айнщайн голям мошенник ще излезе накрая, и оня другия с дупките хоукин

нямаш си на представа колко от технологиите който те заобикалят се дължат на Айнщайн..наистина ли си мислиш, че собственитети девствени размисли са гениални??

Е една от най-спорните фигури в науката от 20 в. Поинтересувай се, попрочети, виж от къэде е ткръгнал , какво казва хървата му жена (словенката) за съвместната им работа, кой му решава уравненията ...и въобще какъв "проект" е Анщайн?! ПП. Слава Севрюкова слага Ванга в джоба си, но името и не се споменава публично никъде. Прочети първата книга за нея от пловдивския журналист Христо Манов (ако не бъркам) и ще разбереш за какво става дума, както и за много други неща, вкл. за Ванга.

Покланянето пред кумири в т.ч. и Айнщайн рано или късно изиграва лоша шега на тълпата, която ги е възвеличавала. Виж историята за пример. Паметници и книги биват гътани и горени системно. Много от технологиите, които ни заобикалят днес не се дължат на Айнщайн а на будни умове с въображение разсъждаващи независимо и авангардно с вдъхновение и мотивация!

Браво на учЕните, хвала на таквъзи патриоти!!! А на каква цена можете да ни я доставите?

"откриват преки доказателства", какви преки доказателства са открили тия? Някой пипнал ли го е тоя кристал? Видял ли го е поне? тия хора не правят разлика между преки и косвени доказателства. Най-дълбокия сондаж на света е на 12,2 км какво има по-надолу един бог знае. Айде сега, кой ще каже какво има на 700 км? Всичко това са догатки на жадни за слава самопровъзгласили се експерти.

Е какво може да има на 700 км под повърхността - океан. Ако не вярваш - иди виж.

Oстава да открият и въздушна вода - в нея живеят русалките, върви си го представи, няма нищо общо с парата - явно агрегатните състояния могат да са повечко ....

Ако продължават учените в същият дух то тогава други ,,учени''ще трябва да се скрият някъде.

""Откритието може да преобърне теорията за образуването на Земята."" Хайде се всички умни глави дето взимаха пари сума ти години и ръсеха глупости да започнат да ги връщат . Учени били ......... вашата мм долна ........ !!!!! Като ония изроди от НАСА дето крадат пари на година колкото за изхранване на 1/3 от планетата !!!!!

Изродите са в Роскосмос и те са тези които крадат парите. И не само те. Цяла Русия краде пари от света продавайки земни ресурси и паразитирайки на гърба на другите хора..

Тебе да не ти е резнал топките някой и да ги е заменил с руски импланти, че толко газ пикаеш по техен адрес?

Ми то това са океаните на Агарта! Като се вземе предвид че теоретичната дебелина на земната кора е 600 километра то нещата се връзват перфектно, мда!

А като изкарат от сейфовете някои неща иде най-големия майтап: няма нищо вярно в досега преподаваното в училищата; реално устройството на Земята както и всички планети е вложени една в друга сфери, известно в момента в непълния си вид като "Теория за кухата Земя". Имаме сеизмоизследвания на Земята - те са таква каквито са, но тълкуването на данните от тях е това, с което официалната наука убеждава хората в идеите си. А тя е представена от едни честни, неопетнени и високоморални хора на които им пука за нас :))) . Да ви напомня ли на кого дадоха Нобелова награда за мир? Но на темата. Помните ли преди 1-2 години като блъснаха онази сонда в повърхността на Луната и сеизмографите им отчетоха, че Луната няколко часа звъня като камбана? Тогава излезе някакъв високоавторитетен учен от РАН и дълбокомъдрено обясни това с маскони - високопарен термин за уж неразтопени концентрации на маса. Малката подробност обаче беше лекичко пропусната а именно, че ако действително имаше такива то Луната щеше да се върти като ексцентрик, а не като сфера с равномерно разпределена тежест. Въртели ли сте пумпал като дете? Какво би станало ако добавите или махнете нещо което да наруши равномерното разпределение на теглото? Като го завъртите ще личи, нали? Но пък колко по французки (ах тая "Криворазбрана цивилизация") звучи термина "маскон", казан от виден и по подразбиране честен учен :))) на който публиката би следвало да вярва...

Така е! Но когато им кажеш, че офиц. наука няма нищо общо с онази, с което оперират в кулоарите на науката, те обявяват за луд и невежа. Нищо не е такова, каквото изглежда и за каквото ни го представят.

Луната не е абсолютно куха а е пълна с подземни тунели, процепи и пукнатини между твърди скали. Сеизмичните вълни се мултиплицират и резонират между тях. За това й вибрира цялата, защото няма течно ядро, няма вода в течно състояние и няма мека почва, които да абсорбират тези вълни. По интересното в случая е че кинетичната енергията от съвсем слаб метеорит може да бъде умножена трилиони пъти и да трае часове на Луната. Това вероятно може да бъде използвано като енергиен източник. Също в тези скали има някои полезни елементи. Вибрацията и продължителния резонанс биха могли с годините да са отделили и натрупали някъде в концентрирана форма - злато, желязо, никел, иридии, хелии- изотопи и мн. др. :) Ха, сега да видим кой все още не си е купил парцел на Луната. :))

Какво общо има Нобеловата награда за мир с науката? Даже се връчва на друго място! И защо все си мислите, че това учените са някакви други хора, с коренно различни желания и интереси от вас?

Хм, никой не те кара да вярваш, но ако си решил да следваш своите си пътища, не виждам причина да обвиняваш Бог за твоя избор. Той ти е дал свободна воля и няма да се намеси в живота ти, освен ако самия ти не пожелаеш.

ANISHAR

то и градове може да има там но кой ти казва !!!

Вижте само какви открития вълнуват Света, докато ние тук рием в тинята на политиката и омразата към себеподобните.. Много е вълнуващо! В рамките па последните 5 години станаха изключителни открития - само доказване на съществуването на антиматерията да споменем е достатъчно! Убедена съм, че в най-скоро време цялата физика ще бъде преобърната из основи.. Но пък и китайското проклятие е вярно : Дано живееш в интересни вермена"..

"докато ние тук рием в тинята на политиката и омразата към себеподобните.." И това го казва човек, който симпатизира на една неграмотна мутра и мрази всички, които не са съгласни с политиката на Партията Майка ГРОБ :) Имаш напредък. Още 5-10 години и може и да разбереш какво се случва около теб.

Отиди да дрънкаш за политика някъде другаде. Неуместен си.

Наистина живеем в най-интересните времена от зората на човечеството и това може само да ни радва. Колкото до науката, тази която се преподава в университетите и се разпространва по медиите , нее истинската наука, сд която оперират учените, без да се разкрива това на широката публика. И това се отнася за всички сфери на живота. И тъкмо сега са времената (за което се казва в Библията) когато всичко ще излезе наяве и ще се разбере.

Амин

Че "антиматерията" си е "доказана" отдавна. Позитрона е познат на науката от поне 100 г.

Т.е. водата в сегашните океани е дошла от своего рода фракинг на подземния рингудит?

Тоест учените с леки недомлъвки ни казват, че утре тия 3/4 които са под земята могат да се качат над земята и да ни издавят.

Това може би е "липсващото звено" за създаването на суперпроводници. :)

В оригиналната статия се казва още, че тази вода е в четвърто агрегатно състояние. Авторите я наричат "магма". Независимо от подробностите, откритието е велико.

бързо да се променят учебниците по география

Водата под и над твърда. Хората са го знаели от много отдавна. Писано е в Библията. Явно потопа е отнесъл един много по-развит и знаещ свят от нашия.

Би ли цитирал къде точно в библията го пише?

Книката Битие глава 7 стих 11. Описано е как е станал потопа по времето на Ной: 11. В шестстотната година на Ноевия живот, във втория месец, на седемнайсетия ден (27) от месеца, в тоя ден се раззинаха всички извори на голямата бездна, и окната небесни се отвориха; Това е Източно православния превод на Библията.

Битие: "6 И Бог каза: Да бъде простор посред водите, който да раздели вода от вода. 7 И Бог направи простора; и раздели водата, която беше под простора, от водата, която беше над простора; и стана така."

vinsa

Какви куковци има само по света :D

и да ти каже, пак няма да схванеш

Явно господ, дето уж толкова милее за нас, гледа все да ни държи в невежество. Редно е да се замислим дали наистина е токова човеколюбив, колкото се опитва да го представя официалната религия.

Велико!!!