Olympus излиза от бизнеса с фотоапарати

Компанията е имала лоши финансови резултати три години подред

Обратно в новината

Коментари - Olympus излиза от бизнеса с фотоапарати | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имах олимпус. Ами не беше добре. Снимаш, после добавяш цвят във фотошоп. Смених го с никон. После канон. Сега имам сони. Не робувам на марки. Гледам да ми върши работа техниката.

你好 Ами глупаците фанатици купуват тези марки споменати от теб че дори и марки като сони и панасоник щото явно са по добри с нещо ,и има повече обективи за тях.

Гогол, пардон, Гогов? Защо, пиле шарено, пак си спрял коментарите за съседната дри-ш-ня за Ху-я-миразвей, м? Те жълтите са едни "иновативниии", а? Всичко сами си измислят, нали? Изобщо не крадат, а? стоянчооо, да знаеш, че в един момент халката няма да ти издържи от толкова дупене на жълтите, ако че са с малки паци:)))

фотоапаратите са си умиращ бизнес, от масов потребителски продукт те се превърнаха в нишов професионално ориентиран продукт. И на останалите производители Никон, Канон продажбите им падат с по 10-15% всяка година. От десетките/стотици марки преди 20тина години, накрая ще останат 2-3 марки които ще продават нищожни количества само на професионалисти.

Ами не струват тези апарати - факт!

Робуването на името и марката е затрило много инициативи.

Ако и фотоапаратите им бяха качествени, нямаше да я докарат до тук.

Глупаците фанатици купуващи марките Канон и Никон унищожиха иновативни компании като Олимпус. Човеците са дебили и винаги са били. Историята се повтаря винаги. А ти, ти си идиот.

Да не би да си любител на линията на Олимпус?

Колегата има право!