Коментари - Румънски сайт продава лаптопи за $1 по погрешка | IT.dir.bg
назад

Румънски сайт продава лаптопи за $1 по погрешка

Онлайн магазин в Румъния съобщи, че поради грешка на сайта в неделя е продавал смартфони и телевизори на цени между 1 и 3 леи (между 28 и 84 щатски цента).

Обратно в новината

Коментари - Румънски сайт продава лаптопи за $1 по погрешка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да, някакъв заврян магазин ще изтърси половин милион долара, как не.

потърсете тези думи в гугъл "Cum eMAG n-a vândut produse la 1 leu" и използвайте гугъл преводача от румънски, защото линка не работи тук

Ще изпълнят поръчките... хубаво де, ама как? Речи, поръчал съм смартфона на цената, сега откъде да намирам кинти за реалната? Каша

Всички поръчки са направени от служители на фирмата. Изпълнението и получаването е фиктивно.

А данъците, с които ще ощетят в последствие държавата, фиктивни ли ще са?

Това е само някаква реклама! Аз пък точно от същият магазин ама в България, си поръчах клавиатура за таблет и познайте какво? 3 дена по-късно се обаждам и питам ама какво стана с поръчката? И те ами нямаме наличност. И аз е добре де толкова ли не можеше да се обадите да ми кажете това?! Все пак има и други магазини! Защо при мен не се държаха толкова мъжки, а?

Възможно е да е Пр акция, но грешки се случват. Мой приятел миналият месец пътува за 9дена allinclusive до Ямайка от АМстердам за 299е, станала грешка от 1299е, но му я уважиха, макар и през адвокатска кантора.

Много хубав рекламен трик. Сега румънските потребители редовно ще щракат по сайта, за да видят няма ли пак да се появи лаптоп за 1 лея. А междувременно ще си харесат (а може и да си купят) такъв на нормална цена ;-)

Случват се грешки и при полети , хотели и прочие. Някой път ги уважават друг път не. Например по американските регулации дори да си резервирал полет за 1 цент независимо докъде резервацията трябва да бъде уважена и това се спазва стриктно. Та няма угодия за вас . Ако имаше новина , че ръмънците отказват да изпълнят поръчките щяхте да изсипите същата помия. Просто имате нещо четвъртито отзад и се въртите дано ви стане по-хубаво ама хейтърите са си обречени на вечно мизерно съществуване :) Точно това и заслужавате.

То хубаво си правят ПР, ами поне да им бяха споменали нашите журналя името, като са писали статията. Иначе какъв ПР е? Споменават наред Гугъл, Фейсбук и всякакви американски имена, но когато стане дума за местна фирма името се крие. Това е гадно и мерзко отношение от нашите журналисти и медии. :-( Дори БТВ когато казват, че били спечелили 2-ро място, най-нагло не казват койе е спечлил първо място. ГНУССС. :-( Иначе за Епъл са първи публикували, само ПР-а им да пръдне. :-( Какво повече да се кометира, дразнеща и некоректна работа. :-( На хората им е излязло скъпо, поне им кажете името, за да имат някакъв ефект от вашата жалка статия.

В Германия преди 1.5 години се натъкнах на ферари с цена 1750 евро. Снимки и описание перфектни! Звъннах на фирмата и питам това ферари на сайата (казвам и номера на стоката)такова ли е като на снимката, вярна ли е информацията за него. Те ми отговарят: момент д апогледнем. Потвърждават написаното и картинката. Пускам поръчка по мейла, каквото е условието и чакам потвърждение за сделка. Приложиш и снимка на екрана, на който се вижда сайта, дата и час. Отговор няма. Питам пак и потвърждавам заявката, като добавям, че съм имал и телефонен разговор. Отговор пак няма. Пиша трети път и питам - д аподавм ли сигнал за измамна сделка. Отговора дойде. Сбъркали цената и сега поправят сайта. цената стана 175 000 евро. Ако съм бил съгласен с тази цена... мамицата им швабска. Ми като нямам адвокатин и не съм немец. нямаше го моя човек, германеца. С него щях да се наеша и избия рибата, ама ... не ми се даде :)

турбо селяк си бате

Баси евтиния viral...хахахахахахах....мега кьорфишек ала "Трололо" :D :D

Това е само реклама. Няма продажби на такива цени, освен може би на няколко "наши хора" за да има основание за криене на данъци, пък после няколо души се обзавели с електроника. ДДС у нас на 450 хиляди си е 90 000 долара.

Ходи докажи, че точат ДДС. Иначе и аз смятам, че е само реклама, от която се облагодетелстват.

За първи път попаднах на този сайт онзи ден и чак не повярвах на очите си, мислех че е някаква измама, ама реших да пробвам. Поръчах 10 S5-ци за 2.5 долара и вече ги получих!

А "Космодиск"-а сложи ли си, или беше преди да го сложиш?

Не разбрах какъв е курса лея долар .....

Еее изтървахме промоциите....след търсене в гугъл излиза "Юлиян Станчу, изпълнителен директор на eMAG"

И аз си помислих че е този сайт, те постоянно пускат реклами какви ниски цени имат, но реално не са кой знае колко ниски.

Абе румънците бягат пред нас и ние няма да можем да ги стигнем!!!

Граматиков, язък ти за фамилията. Като не знаеш си трай, че се излагаш.

И реклама да си правят, чест им прави, че ще изпратят стоката въпреки че ще са на голяма загуба. В БГ това нямаше да се случи. Дори Амазон като объркат цена, не изпращат стоката, а казват че е станала грешка.

Правят си реклама преди Чения Петък!!!

Б*х тая реклама... 450 000 ... :))

Доста по-евтино излиза от рекламите по телевизията ;)

По-оригинално е от две поредни години да се забравя прототип на айфон в бар преди премиерата :)

Че какво и е? Даже и в България ги разбраха, нали? А кой може да каже, че действително са 450000... освен, че ще го впишат в данъчната декларация като загуба :)

Ех да бяхте публикували тази новина в неделя между 20:30 и 23:00...да намажем и ние от един черен петък (пардон неделя)

Няма грешка, те по толкова си струват.

словосъчетание "по погрешка" в книжовния български език няма. Оправете си заглавието - например използваната фраза "поради грешка" е напълно нормална.

Ти какво очакваш - Редактор Veline Nascimento

Е тогава защо всички ние, които говорим български език като роден използваме словосъчетанието "По погрешка". Стига сте променяли езика за да си напаснете измислената граматика. А защо не само "погрешка". Друг такъв пример е Бургаз,Нова Зенландия,Инстанбул.Дайте още примери, където доброзорлем ни карат да изплозваме граматика, която не е кодифицирана никъде и от никого не е одобрена.

Всъщност е дошло от 'по грешка'... в един момен се използва слято, а в последствие - пак с 'по' отпред за засилване на значението. В общи линии - модификация на една стара дума.

Речник на българския език, том 12, стр. 788, дясна колона: "ПОГРЕШКА, ж. 1. В съчет.: По погрешка. ...". Дължите извинение за некомпетентната реплика към редактора.

сега извади един тълковен речник, намери на "П" думата погрешка (понеже това Е самостоятелна дума) и ела пак да се извиниш.

погрешка наречие (тип 188) Значение мн. погрешки, ж. Грешка поради невнимание; случайна грешка, недоразумение.

rechnik .info/погрешка погрешка -Тълковен речник мн. погрешки, ж. Грешка поради невнимание; случайна грешка, недоразумение. -Синонимен речник (нар.) грешка, опущение, неточност, неправилност, недостатък (нар.) заблуждение, лъжа, недоразумение (нар.) вина, простъпка, престъпление, прегрешение, грях, провинение -Българо-Английски речник mistake, error no ПОГРЕШКА by mistake

Не вярвайте на ВСИЧКИ речници (особено ако са електронни такива). Много от тях са пълни с грешки. Винаги правете двойна проверка (особено за български думи) с официалните речници на БАН - само там е сигурно, че всичко е проверено.

conservator

Вижте хора, думата погрешка я има и тя е различна от думата грешка. Сигурен съм че Граматиков пу погрешка е направил това изказване. Правилно е Пу, не По, но граматиците за по-лесно така са го променили. Не мислите ли .?