Коментари - OpenAI може да клонира гласа на човек само от 15-секундно аудио | IT.dir.bg
назад

OpenAI може да клонира гласа на човек само от 15-секундно аудио

Технологията е тествана с корпоративните партньори

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - OpenAI може да клонира гласа на човек само от 15-секундно аудио | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като въведоха пръстовия отпечатък започнаха да режат пръстчета, сега направо гръклянчето на микрофона.

Ех какви добри новини идват за телефонните измамници!!! Изкуствения интелект сам ще се обажда на абонатите си, а те сами ще му превеждат парите по сметка. Няма телефони, няма пликове през терасата. Чиста цифрова работа. Само тока му плащаш. Пък ако е от ВЕИ и това няма да плащаш.

има го вече . не точно за тоя тип дебилните измами, но го има

Най-накрая да не стане като в "Матрицата", където героят от филма изведнъж си маха шлема от главата и се оказва, че през цялото това време всъщност е живял в измислен свят, а не в реалния! :)

Отдавна в САЩ гласът се използва за верификация при влизане в банкови, телефонни и подобни акаунти. Достатъчно е клиентът да каже 1 дума и системата го разпознава. Въпросът е: Дали може да бъде излъгана от подменен глас? Едва ли. Банките разполагат с много по-мащни компютри от всеки напреднал хакер.

не се ползва за верификация а за сравнително малка част от процеса на верификация . най-вероятно може да се излъже и не зависи колко са им бързи компютрите . какво ползват като алгоритми и електроника не го обявяват по сайтовете и предполагам не всички специалисти работещи по банковите системи го знаят (ако изобщо е нещо различно и нестандартно). за последното спекулирам като го сравнявам с области , за които знам със сигурност , че е така . принципа е да знаеш само това, което ти трябва за да може да работиш.

сигурността и секретността в действителност много се различава от тая по филмите

Нова ера в телефонните измами.

Нещо повече ИИ даже пее професионално, за тези които има интерес да погледнат "Аце Студио" на сайте им или по-добре сайта за споделяне на видео, за да видите демонтрациите. Това е технология която според мен ще направи революция в музиката, подобно на МИДИ технологията. Днес цялата електрона музика е базирана на МИДИ.

Когато баба пееше, винаги плачеше! Народни песни на родови събирания. Няма компютър, който са повтори емоцията от изпълнението на Златина Узунова. Сърцето може да се пръсне от болка, когато тя пее. Борис Машалов и плеядата народни певци са неповторими. Единствен, светла му памет, Иван Балсамаджиев се доближи до изпълнението на "Провикнал се е Николчо". Доближи. Изпя правилно. Но я нямаше магията на гласът и емоцията на Б. Машалов - лириката на българската народна песен.

Да краят на преводачите.

Краят е близо.