Коментари - Opera: Сменете паролите си | IT.dir.bg
назад

Opera: Сменете паролите си

Opera призовава всички свой потребители да сменят паролите си.

Обратно в новината

Коментари - Opera: Сменете паролите си | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората писали по-долу са прави. Opera умря отдавна, продажбата на китайците е погребението. Заедно с Netscape написаха славни страници в историята, но вече ги няма.

Пише се "своИ", а не "своЙ". В множествено число няма Й накрая на думата.

Аз от вече 4 години ползвам Хромодо и Айсдрагона на Комодо и са си ми ОК. Опера ползвах има-няма седмица и я разкарах. Същото бе и с Хромиума. Хрома ми е тегав, ИЕ въобще пък няма и какво да го коментирам.

Преди бе Мозила, сега Опера, утре ...??? Па псувайте M$, че им бил гаден IE и Edge......

Май проблема. Ще се окаже доста сериозен, на следващия ден ми откраднаха ebay акаунта и имаше поръчки. При положение, че рег беше от миналата седмица и ползвах опера за рег. И следене на доатавката. Над 1000 паунда съм вътре заради тия баламурници, ся ввче се моля за анулирине на поръчките

Ехооо, я пратете дрскача на тази статия обратно в училище! "Opera призовава всички свой потребители да сменят паролите си". Свой е за единствено число, "Свои" ... когато става дума за повечко калпачета! А в случая става дума за много повече! Мили Боже ... до къде я докарахме!!!

"до къде" :)

"...всички свой..." маико мйла...

а най-добре изтрийте тъпата опера . след 12 е боклук .

по мои спомени след 9-та версия стана боклук, но е най-добрия боклук понеже другите браузъри са още по-големи боклуци :) и изобщо от мно' години не са само браузъри, то т'ва е и проблема... страдаме ние потребителите де... явно в африка са най-умните нет юзери:) знаят к'во да ползват:)

Opera беше любимият ми браузър. Използвах го до версия 12.16. След това по-новите версии бяха боклук. Погребах го преди няколко месеца, защото 12.16 вече беше несъвместима с по-голямата част от уеб сайтовете, отрязаха го от Sync и вече не ставаше. Ще ми липсва, но никога повече няма да ползвам Opera, новите версии не стават за нищо. Язък за хубавия браузър, развалиха го...

Златните времена на Операта бяха между версия 8.5 - когато стана безплатен и версия 11.64. По скорост и вградени възможности беше далеч над конкурентите си по това време - ИЕ и Мозила. Упадъкът му започна със зарязването на Presto енджина и постепенното орязване на функционалност. И се превърна в един невзрачен браузер. Последната логична стъпка бе да се продаде на китайците - и да се превърне в пълен боклук.

Да, така е. Опера беше много силен и стилен браузър. Но до версия 12 и модификациите и. След това с тоя чужд за тях енджин го сринаха. Превърнаха го в едно нищо с продажбата на китайците. Един от основателите се опитва да възроди идеята, създавайки друг браузър, но няма да стане. И той е стъпил на хромовия енджин. Ами ... това беше!

Аз съм пoлзвах единствено Nеtscape и после Opera.., но както някой написа до v.12 и до там )) /предпочитах v.10/ След като скочиха на хромското ядро ..край. Сега браузвам с Vivaldi..екипа на "старата" опера

Опера умря с 12 версия.

Опера е жълтурски вече. Не го ползвайте и готово.

Те сега разбраха от кое дърво бера бананите и де си ги складирам! Ще разберат след като ми прочетат пощата де! Вай Вай Вай. Тооз лош хакер ще е оня от съседното племе, дето го мързи да се катери по дърветата...

Разбирам иронията но... Представи си че наистина си Бонго от Африка и живота и благоденствието ти зависят от това къде си държиш бананите. Дали ще ти е толкова смешно тогава? Технологиите нахлуха много в живота на човека и от тях може да се краде жизненоважна информация.

Мен ми се види ОРЕГА. Моля, използвайте кирилица.

Абе г-н Бонд, те и на кирилица не могат да пишат. Издънка още в първото изречение: "Опера призова всички своЙ потребители..." Не се научиха ей...

Опаа, писача на статията ми се обидил...

Opera вече е собственост на консорциум от 3 китайски компании. ^^^ Сменяйте браузера, не се занимавайте с пароли на умиращ браузер.

Като са хеширани, какво? Има толкова бази данни с хешове в интернет за какви ли не думи, изрази или стрингове.