Коментари - YouTube цензурира клиповете с оръжия | IT.dir.bg
назад

YouTube цензурира клиповете с оръжия

YouTube наложи пълна забрана и блокира всички клипове за модификации на оръжия.

Обратно в новината

Коментари - YouTube цензурира клиповете с оръжия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mISHO

Както винаги "След дъжд - качулка", но с рекламна цел "замазване на очички"!

Клиповете си седят в Тубата... И едва ли има човек на тази Земя, който може да прегледа всичките клипове там и да види във всеки от тях за какво става въпрос... Махнали са 10-ина или 100-ина от най-популярните за да замажат очите на властите. Да не мислиш, че Тромпета ще седне да ги проверява един по един?

То хубаво драскате непроверена информация я сега влезте в You tube и проверете....

Еее, Стойо Гогов не е на кеф от идеята. Какви хубави статийки за автомати, бомби, коя държава имала по-дебелите бомби, такава една поредица изблици на творческа безпомощност, очерци на литературното падение пишеше този Гогов... а Ютюб глупаците да забранят клиповете с оръжия. Ех, горкия Стоян Гогов. Исполинът на перото в Дир.БГ!

Ко да праиш, свобода - по соросоидски ! Цинизма е пълен, на говедата им дават да си купуват базуки и автомати да се изтребват едни други, ама не им дават да говорят и показват как го правят !!! Абсурди колкото искаш, ама трябва и в БГ да се либерализира притежанието И ИЗПОЛЗВАНЕТО !!!!

Ех пак се почна. Има клипчета в които е показано. И какво. Един 9 годишен ако изгледа едно такова клипче, да не би да е готов да стреля с калашник. Малоумна работа. Да не би най-добрите играчи на Counter-Strike могат да стрелят така и в истинския живот. Въобще не ми се занимава. Да вземат тия от тубата да изгледат едно такова клипче и да се застрелят.

Внимание!!! Ще пръдна (модифицирал съм го за автоматична стрелба)! А сега ме цензурирайте...

Е да ама в същото време си вървят стотици видеоклипове с деца стрелящи с огнестрелни оръжия. Върхът са 5 годишните, едно 5 годишно момиче стреля с малокалибрена пушка за пръв път. Розова! А 10 годишно момиче е шампион по стрелба с полуавтоматично и автоматично оръжие.

Овцата никога не би разбрала мислите на вълка. Както глупака не проумява защо милионерът има милиони а той гризе сух хляб, опъва сопола и си чеше кура през гащите в 21-ви век.

По тази логика всеки втори филм на Холивуд трябва да се цензурира..

FuckTheEU

Тъй тъй, комунистическата цензура ряпа да яде в сравнение с днешната демократическа цензура.

Дано не се задави някой с краставица или подхлъзне на бананова кора, че ще цензурират клиповете с плодове/зеленчуци...

Доста случаи има, когато хора се подлъзват в банята и падат точно върху някоя краставица.