Останки от севернокорейски шпионски сателит бяха открити от военни на Сеул

Според южнокорейски експерти Пхенян не би могъл да използва апарата за военно наблюдение

Обратно в новината

Коментари - Останки от севернокорейски шпионски сателит бяха открити от военни на Сеул | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Абе и български няма, ама какво от това. Когато имаш пари да си купиш не е проблем някой да работи и произвежда, а ти с парите да си купуваш каквото си искаш Гледам че европейските коли се чакат по 1-2 години. Сега аванс, а след 1 година...... Божа работа. Така беше по комунизма и казаха че било лошо.

Гледаш....ама не виждаш много! Нищо не се чака...има ги в магазина колкото искаш! Ако говориш за временният недостиг на чипове, който по-скоро беше шуна маркетингова врътка през 2021 и част от 2022, е хванал си е, АМА вече е 2023 и нищо от това не е вярно!

То тая работа със севернокорейския шпионския спътник южно-корейците си я измислиха за да ни шашкат, пък сега гордо твърдят че не било вярно това което те доскоро гордо твърдяха.

Сигурно товарните високопроходими камиони Мерцедес-Бенц Зетрос 2733 6х6 са твои и ги ползваме по твоя преценка.

Това е за онзи най-отдолу.

Този път от другия диктатор.

а ве, dir- ници, шо не пишете че спътника е бил на половината дървен дървен!? или това е секретна информация !?

щото не са намерили главния модул - севернокореец със фотоапарат Смена 08

В случай на конфликт както на укритие се дава достъп.....Ко мислите си че Китай или Русия няма да помогне на Северна Корея да се бият с комунистите ли?

виж какви глупости си написал?

на Кимчо такава.

Бутафории бате. Като рашистите.

много ги боли местните бг путлепистчета глупавички, като лъсва истината и тя е същата като в СССР - пръдни под налягане - надуват в един момент се пука и мирише на километри

Моженици майна: https://www.vesti.bg/sviat/kolko-ogromni-sa-naistina-zagubite-na-ukrajna-6172243

От САЩ вече не смеят да им гъкнат.

Страх тресе САЩ, ама те не знаят.

хаххаа , още по-смешното е че БГ армията дори няма и превозни средства

Не ни и трябват....