От НАСА се изсмяха на твърденията за извънземни космически кораби

Директорът на НАСА бе интервюирана относно скорошните изслушвания в Конгреса на САЩ за НЛО

Обратно в новината

Коментари - От НАСА се изсмяха на твърденията за извънземни космически кораби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази тема с извънземните е толкова изтъркана и досадна и пълен тупик ... който вярва в тях той да ги доказва!

на к'ъф език е, ве?

ㅤ

Need Another Seven Astronauts Пак се окъкаха, като за световно. Ма то пък кой ли им и вярва вече...

Да разбираме, че са военни разработки и правени на Земята ли? НАСА отричаха и за водата и леда на Марс в продължение на десетилетия, но наскоро си ги признаха. Отричаха и за огромната планета обикаляща Слънчевата система, но като нарастна броят на любители астрономи с доказателства отново признаха. Всеки да го тълкува както сметне за добре. Но е факт, че лъжат и са лъгали в миналото.

И не само в миналото !

Всъщност нищо не са признали за голямата планета с че би трябвало да има подобни тяло което да обясни орбитите на външните планети. Но нищо повече

Всъщност е руснака КОНСТАНТИН БАТЫГИН https://en.m.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Batygin Професора извел теоретично съществуването на такава планета.

NASA лъжлив тъпако, никога не са отричали, вода и лед на Марс, напротив от НАСА винаги са смятали, че на Марс е имало океани и е възмиожно да има подземни води, заради което са изпратени сонди и ровъри на Марс, които дадоха доказателства за това. НАСА никога хе е отричала за огромна планета, а винаги е твърдяла, че е възможно да има планета обясняваща движението на далечни обекти в кайперовия пояс. Това твърди и днес. Факт е че путлерастите лъжете нагло и непрестанно. НАСА се опира само на доказателства.

Паразитите от наса ....... пак се насраха !

Смела и полезна въшка говори за неща, за които само е чувала :) Паразит е баба ти :)