Коментари - Постигнаха пробив в създаването на ембриони от еднополови двойки | IT.dir.bg
назад

Постигнаха пробив в създаването на ембриони от еднополови двойки

Технологията може да стане комерсиално достъпна в средата на този век

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Постигнаха пробив в създаването на ембриони от еднополови двойки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас!!! Бързо и смело човечеството крачи към края си и деня на страшния съд.

Супер! Най-накрая психопатите от Елита могат да избият всичките около 4 милиарда мъже, каквито им бяха плановете. Разбира се без тях самите. И разбираш ли, жените ще са супер-щастливи, ще забравят що е ту МУР, даже няма да имат нужда от Истанбулската Конвенция.

ужас, педалите ще почнат да се разможават вече

Коцето и Цончо са във възторг, идва нов расов възрожденец.

Нееее , ПП ДБ вече са дали кожа ! Ох ,на тати демократите !!

Малко са им били бомбите. Трябвало да закрият не 2 държави а цялата им държава. "След това изследователите отглеждат тези клетки и ги третират с лекарство, което превръща стволовите клетки на мъжки гризачи в женски клетки, като по този начин се произвеждат функционални яйцеклетки. Следва оплождането им и имплантирането им в утробата на женски мишки."

затрият не 2 града а цялата държава ...

Докога ще ни занимавате И РЕКЛАМИРАТЕ БОЛНИ И ОТКАЧЕНИ ТОВА ЛИ Е ??? ИЛИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗБЪРКАМЕ

На педерите обаче, мишки не им вършат работа.

Господ да ги накаже.

Тоя господ дето следи малки деца да се разболяват от рак ли? Всесилния дето нищо не прави, за да подобри нещата?

Едва ли ти е по силите да разбереш плановете Божии! Вярваш ли в съдбата и / или в свободната воля ? А кой предначертава битието ти и е ли възможно да се промени ? Защо съществува страданието във всичките му форми ? Колко полезен би бил за околните и за себе си, ако ти паднат 100 милиарда долара от небето ? Ще помогнеш ли на децата, болни от рак ?

аха четет ли..имплантшрат се в женски мишки щото до сега в инкубатор не става изроди сатанисти ама те японците са мялко луди

Сега чакаме другия “пробив”, да им имплантират матка в задника.

Мисля, че изкуствения интелект е по-голямата заплаха от това. При всяко положение следващите десителетия ще са свързани с много промени, хода на историята толкова се е ускорил, че в рамките на един живот ще видим повече промени, отколкото десетки поколения преди нас. Не съм оптимист.

Изроди!

Спрете Земята, искам да сляза!

""""Професор Кацухико Хаяши, експерт по биология на стволови клетки в университета Кюшу е способен да отгеда бебета мишки от два мъжки гризача.""" Е, сега вече го втакахме.Това е по ужасно от свръх водородна бомба.Меко казано -отвратително. Не е ли по-добре да бъде ликвидиран такъв "учен"

Извратеността достигна и науката. Скоро и яйцеклетка от един-единствен мъж, както и сперма от една-единствена жена, за да може извратеността да триумфира. Има граници, които не бива да се преминават. Това, че технологията е напреднала не оправдава подобни извращения по никакъв начин.

Явно някои се мисли за Господ

Nerezi

Що за кретения??

ㅤ

"...етичните и правни проблеми на донорските яйцеклетки..." И кои са тези проблеми?! Или само си правим вятър на клавиатурата?..

Това хубаво ама какво правим при МЪЖ-МЪЖ и яйцеклетка отгледана от друга жена при положение , че е научно доказано , че яйцеклетката взима от ДНКто на майката която ще го отгледа и роди? Съответно женската част от тези мъж-мъж ще бъде заличено.

Само да беше прочел статията която коментираш така настървено...

По света милиони хора страдат и умират от нелечими болести, но това не е толкова важно... вместо да се занимават с такива дреболии, тези достойни учени са се заели с важната задача да даряват еднополовите двойки с потомство. И вече на никой трансджендър няма да може да му се каже - ама ти не си жена, защото не можеш да разждаш деца. И разбира се, вече бащите и майките стават Родител 1 и Родител 2, както е предвидено в Истанбулската конвенция.

95% oт болестите са от лошият начин на живот. Спри да се тъпчеш като свиня и спортувай, мързеливецо !!!

Толкова спортисти дори олимпиици умират млади, сигурно те не са спортували. И Стееве Джобс се е тъпкал с некачествена храна ... откъде ви изкопаха такива ехперти не знам.

ㅤ

Страх ме е да те попитам по какво си "спец"...

Съвсем нормално е да се гледа в тая посока и да трябва да има някакъв пробив , все повече и повече стават тия от другия бряг дето сами няма как да се самопроизведат. След Н години ще стане , така че ще има липса на нови поколения.

да, интересно че започват с мъжки мишоци, а после ги износва женска мишка, и е доста еднополово явно... А последното изречение е направо без смисъл - че можели да ти направят дете без твое знание - направеното дете няма да е твое, а на този който го отглежда, дали държавата или някакъва друга организация от типа на комунистическите на пол-пот.

ами примерно днк-анализ ще докаже че е твой наследник т.е те наследява, а може и двойник да ти отгледат... и тройник и т.н. Първото което се сещам е че ще могат да отглеждат деца, ползвани за донори на органи , естествено за който може да си плати ..... даже имаше такъв филм преди 15-тина години...

при всички случаи това ще са някакви неприятни организации, почти терористични с които милицията трябва да се бори, филма е Островът от 2005

А кога от котарак и мишок?

Супер най-накрая Путин ще може да зачене от Медведев. СЛАДУРИ. Ще си имат пухкаво и розово бебче

Ей, все ви е в устата този Путин. Него не го мисли, той вече е оставил потомство без генно инженерство, но Макрон, Меркел и др хубавци от политическия елит могат да се възползват от новите технологии. И като станат родители могат да дават акъл как да се възпитават деца.

представи си Памперса зачева от Столцито,голем смех....

й

На български се нарича изчадие, на английски abomination. Следват кръстоски между хора и животни.

Лошо няма

да се ползват два ембриона от един човек и така Джо Байдън да се размножи!

Тук съм заради коментарите ...

Винаги

Изродщината няма граница! Запрете се бе, кретени долни!

Има надежа за опитите в анадола, за забременяването на мъж!

Велика Япония!!! Вече няма пречка да се роди законният наследник на Руският престол от звездната двойка Вова и Дима !