Откриха гените на моногамията

В основата на верността е прост генетичен механизъм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като насладиха гена на педерастията, сега вече знаят как да се преборят и с моногамията.

ОБЯСНЕТЕ КОЙ СА ВИДИМИТЕ КРИТЕРИИ ПО КОИТО БЕЗ ГРЕШКА ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МОНОГАМЕН ИНДИВИД БЕЗ СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ

Да, определено, агресията, например е генетично заложена... Както се казва по- простичко: "или го имаш или го нямаш". Точно както е с дар-словото и уменията да рисуваш, да пееш и т.н., та дори и с това да управляваш МПС...;-)

И сега кво? Рецесивни ли ще ги правят или доминантни?

Пингвини Лебеди Слонове Гибони Някакъв вид чакали Австралийски сиви гъски Орка

Риба анемона Морско конче Албатрос Амазонски папагал

Натиснах без да искам " изпрати" и допълних списъка като реплика. За децата повтарям: Амазонски папагалчета Морски кончета Албатросчета Рибка анемона

Скоро гледах предаване за някакви видове мечки. Женската нарочно търси да се чифтоса с колкото може повече мъжки от района, който обитава. Защото мъжките имат навика да умъртвяват мечета, но не и когато са техни. И мечокът като срещне след време майката с малкото, няма да ги закача, защото си мисли, че е негово. Та като при нас хората - колко си мислят, че детето е тяхно, а пък то на комшията.

сега очакваме да открият как се премахват....

Слава богу, не съм ненормална, а просто моногамна.

Еееееех тея учени, сега кво излиза, че жената не требе да я бия за дето оди щото то било генетично. Демек не е виновна жената. Що не взема и аз да ги сменя тея гени...

Епа доказа се че моногамия нема! Дори птиците дето ги мислехме за моногамни! Не са моногамни! Те образуват една единствена двойка през живота си и само в тази конфигурация праят и отглеждат потомство да, но те не са 365 дни заено! И когато не са заедно си имат други сексуални партньори! Та така!

аз пък си вервах, че всичко зависило от добрата фея, а то, гените определяли поведението.. цц..ц.. чудо!