Открит в пещера зъб хвърля светлина върху мистериозно изчезнал човешки вид

Находката дава нови данни за денисовците - древни сродници на неандерталците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зъбът е пети млечен и е без корен. Така че е възможно да НЕ е бил още в челюстта, а да е вече поникнал, тъй като на вкички млечни зъби им се резорбират корените преди да паднат и да се сменят от постоянния зъб. Така че детето може и да е към 7 - 9 годишно.

Още повече, че зъб вътре в челюстта има по- различен външен вид от този на снимката.

Тия учени ни моа ги раZбера.. Взимат некъв австралопитек-антиваксър и ръшист и той ке им разкаже вдичко.... Те и без това Ковид-австралопитеките всичко знаят....

Че всички зъби на Пулеви брадърс са си на мястото? Един десен прав, и ето резултата - нов вид, че даже и изчезнал.

Липсващото звено ! Да изследват ДНК-то на братята и да го сравнят с находките !

призовават да не изхвърляте безразборно човешки материал след манипулация, че ето какво става след време......А на тоя ще му трябва ли "Корега"?

Поредното разсейване и прах в очите на хората. Само и само да не се каже истината и да не се говори за нашия Спасител Иисус Христос. Дарвиновата теория е масонска лъжа. И тази "статия" е в същия дух. Науката няма да ни спаси от ада, нито от коронавируса.

Уникално - най-нарая и веднъж завинаги се изясни произхода на македонците и украинците.

Московията е образувана от избягали Zасранци от Закона на Киевска Русь. Докато Кутмичевица е сърцето на България. Македония е римска измислица за да се унищожи Тракия. Украинеца ПРЕМЫСЛАТУС превзема Рим и императорства 14 г като римския император Флавий Август ОДОАКЪР. Тогава и блатата на Московията не съществуват, мать твою безродна!

Ушко нама зуба. А имал ли е пломба?

От баща македонец,и майка украйнка

В Сибирь има само славяни с опънати очички - денисовци.

Тия хорица са съществували в продължение на 120 000 години - как не са успели да измислят телефона, колите, ракетите

А кой е строил в днешен Баалбек и изрязан от монолитна скала обелиска невъзможно да бъде преместен и днес? А В Южна Америка, а пирамидите в Карибския басейн под вода? А китайските пирамиди? Големият изследовател Игор Скляров(светла му памет), заедно с научният си екип, изследва всички достъпни обекти и доказа, че най-старите основи на пирамиди и съоръжения до тях са на 2500000 години. През много епохи са достроявани, ремонтирани и надграждани. С технологии недостъпни още днес и с ЕДИН порядък по - прецизни от днешните. Ако днешните човекоподобни шевици са произлезли от саваните на Африка в късните епохи.... кой е строил каменните артефакти, летял е в космоса за да има карти на камък с поглед от стотици километри? Днешната цивилизация е по-скоро DEAD END в човешкото развитие.

250 хиляди години

Според (en wikipedia org/wiki/Baalbek_Stones) въпросните монолити са от римско време. Останалите примери въобще не се и мъчих да ги проверявам, най-вероятно и те са партенки, т.е. или някой е изсмукал от пръстите си тези "факти", или е направил доволно свободна интерпретация на научните данни. И какво значи "технологии с един порядък по-прецизни"? Виждал ли си съвременни полирани мраморни или гранитни плочи, в някое министерство например? Даже и да е имало технологии, способни да достигнат такова ниво на точност, след годините, които твърдиш, че са преживели тези камъни, няма как да е останало нищо толкова гладко поради абразивното дейстивие на вода и вятър. Така че е видно за всеки с малко мозък, че това са празни плямпания а-ла Сичин за който се върже да им купи книжлетата. Ще се радвам ако освен минусчетата получа и аргументиран отговор, по възможност и с препратки към материали, за да се образовам и аз. Или пък да се посмея, зависи от научното качество на материалите.

Аве пиздославе, днешния гранит се реже ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТОЧНО до 1,5 см следа на огромни въртящи се дискови инструменти с диамантени накрайници и ТОНОВЕ ОХЛАЖДАЩА ВОДА. Стационарни. Докато по египетските пирамиди има следи от ТРИ МИЛИМЕТРА режещ инструмент. Един порядък означава 10 пъти, недоучил 8-ми клас. На египетските пирамиди има дълбоки десетки см дупки в камъка с отвор няколко см. Това се постига с натиск на инструмента от 5ТОНА/кв.см. и ултразвук натиск. Камъка за пирамидите и обелиските е от района на Асуан. Там стената на хълма на кариерата е обработена на стотици метри и преминава под 90 градуса в идеално право закръгление. Неиздаден обелиск стои готов на 50% и ясно личат дъговидните стъпки на машинната обработка на процеса от хиляди подхождания на инструмента. В Баалбек храма на Слънцето е построен от Рим от материали и върху съществуващо техногенно съоръжение. Там има обработени камъни в основите с тегло 800 тона, стълбища с триизмерно координатно изработване като някои ръбове имат размер 2 мм на разстояние метри. Стените на големите пирамиди са изравнявани след построяването от гигантски мобилни фрези работещи под наклона на стената. В основите на пирамидите има обработени фундаменти с фреза под дъга на разстояние десетки метри непрекъснато. Много от обектите са с фундамент от огромни камъни поставени близо, като после са обработени с гигантска фреза до общо нулево ниво. И върху тях се надстроява съоръжението. Големите пирамиди са строени на принципа на насекомото - носеща е външната стена а вътре е само пълнеж. Тези методи и инструментариум са НЕВЪЗМОЖНИ днес. Днешното човечество не разполага с такъв инструментариум и технологично оборудване.

Драги кой, интелектът лъха от коментара ти. Първо, цитати и източници - нула. Една жена каза. Второ, в днешни дни след рязане, гранитът се и полира до почти огледална гладкост. Даже и да са го можели това предците ни, поради изветрянето на повърхностите едва ли би останала следа от това. Трето, следите от 3 мм, за които говориш, могат спокойно да се постигнат от абразивното действие на пясък, носен от вятъра. Отново, без източници не мога да коментирам повече. Четвърто, следите по недоизкопаният обелиск (понеже камъкът се е спукал по време на изкопаването му) напълно съответстват и на обработка с обли камъни. Пето, дълбоки тесни дупки в камък могат да се получат и с пясък и обикновена сопа. Трябва малко повече време и търпение от "ултразвукови инструменти", но е напълно възможно да се направи от технологично неразвита цивилизация. Не ми се занимава да оборвам всичките ти лунатични теории. Накратко, цялото ти писание показва пожелателно мислене и определена липса на креативно мислене, но пък богато и развинтено въображение. А въпросът ми за порядъка се касаеше не до определнието на термина "порядък", а до определнието за "порядък по-добри инструменти" - кое е с един порядък по-добро: точност, прецизност, време за обработка, цена? Бих препоръчал да се успокоиш и да се опиташ да осмисляш прочетеното преди да коментираш.

Името Скляров трябва да ти е достатъчно като авторитет. Ако имаш техническо образование. https://youtu.be/w6aRelRr7Uo Още веднъж, става въпрос за НЕВЪЗМОЖНИ ДНЕС ТЕХНОЛОГИИ. Когато си с "хуманитарно образование" ....можеш с пясък да правиш само "гаванки", но трябва да пиеш повечко вода за по-качественна форма.

Ех, рече и отсече - следи от напреднали машини. Ето ти алтернативно обяснение с примитивни технологии: www youtube com/watch?v=cK4VO4Cvgo4 Когато имам време, може и да прегледам твоето видео. Но само от заглавието вече ми е ясно, че са алабализми тип Сичин и ще носят от 10 кладенеца вода, за да убедят льохманите, че е имало развита цивилизация, но историците, разбираш ли, били в конспирация или пък са твърдоглави и отричат свидетелствата. Силно се надявам, че не си от някоя от техническите специалности като мен, че иначе ще ме е срам, че сме колеги.

Успели са. Даже и мобилни телефони са имали, и са се борили с глобалното затопляне. В следствие на внезапно избухнала епидемия и масово прилагане на недоизпитана ваксина видът изчезва и бива заместен от тарикатус балканикус, по-известен като хомо сапиенс.

Негрите на юг от сахара има ДНК на изчезнал хоминид, което не присъства в нито една от другите раси. В същото време при негрите липса неандерталско ДНК. Това обяснява защо са с по-ниска интелигентност дори, когато живеят в богати общества.

Ако е прав Дарвин,значи е от Укропитек

Денисовците са братовчеди на борисовците открити в Банкя, но са били с по голям мозък и не са псували като хамали.

И понеже са изчезнали, а борисовците още ги има, заключаваме че хамалските псувни дават по-голямо еволюционно предимство от големия мозък.

да не е пак на глиган както предния път ... антропологията една от най-безполезните науки...

Северомакедонската историчка комисия кажива дека тоя зуб е на Македоснки цар!

Доколко точно може да се установи по зъб, че това е нов/отделен човешки вид? Примерно, възможно ли е изследването на зъб на някой с генетично увреждане или някаква друга мутация, на нас да ни изглежда като непознат човешки вид. И така, ние да си мислим, че има някакъв мистериозен човешки вид, който се е появил и изчезнал незнайно как, а това да са всъщност да са си хора с някаква специфична мутация. Понеже нищо не знам по темата, а съм любопитен, ако някой знае повече, нека да сподели.

Нищо не знаеш не само по темата плещиш глупости на метър.

Благодаря за изчерпателния отговор.

то........в България има много денисовци, от подвида АНТИБУЛГАРИКУМ

хората имат нещо като радар. подобно на прилепите. работи някъде на около 300 метра. с това се обяснява много случаи когато хора спират пред някакви събития. може би това е дало еволюционно предимство

Това е интересно, което казваш. Дай някакъв пример за радара. И аз мисля, че има нещо такова у човека, което с еволюцията и технологиите се е притъпило

има доста риби китове които ползват сонари като прилепите. има и сухоземни животни освен прилепите но за това трябва някой биолог да каже. проследявайки сухоземните които ползват сонари, може да се намери връзка.

ами има нещо необяснимо с 6-то чувство. Но за радарите - те през 90те доста хора ги имаха, за да предупреждават от КАТ. Преди, по усет или примигване с дългите. :) :)