Коментари - Отложиха за пореден път първия тестови полет с екипаж на космическия кораб "Старлайнър" | IT.dir.bg

Коментари - Отложиха за пореден път първия тестови полет с екипаж на космическия кораб "Старлайнър" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама покрай тоя "малък теч" що пара изтече от тоя проект ...

Стига с тези течове,извикайте бай Пешо водопроводчика да навие малко калчища и сте готови.

И тази краставица ли ще лети ?

И двамата са грозни и ако се погубят,няма да е голяма загуба.

Няколкогодишен теч ... личи си - докато чакат, косфмонаФтите почти са навъртяли годинките за пенЦия :))

Той малък теч. Със скафандри и нема ядове. На връщане има слухове, че ще станат на печено. Дефектчета на материала нещо.

Да искат на заем от Русия чипове от перални. Мое им тръгнат тарелките.

Когато има "малък теч" съществува Голям проблем.

Добре, че не бе отложен руски пуск, че до сега да имаше 1000 коментара колко са "зле ватенките" и колко са "супер-дупер добре американските супермени".

Щото под новините за американски неуспехи хич не се изписват по 1000 коментара от такива като теб да псуват и да се присмиват? Все същите лайна сте си.

Русия участва държавно в космическите полети, докато в случаят става въпрос за ЧАСТНА ФИРМА. Дали държавата да и даде лиценз да лети. Щото в Русия първо летят....после гледат къде е проблема. Корабите на Мъск летят по разписание в космоса. Колко аварии има с тях ве, капутчик? Ответ: Ни одного! Освен че летят безопасно по разписание, първите степени се завръщат сами и използват НАД ДВАДЕСЕТ ПЪТИ. Знаеш ли кога ще го минете Мъск?!

И как стигна до умопомрачителното заключение, че правителството там не участвало. Дават им пари, и то много пари предварително. Дават им обучени кадри. Дават им базата...... Но по документи били частна собственост. Големи абдали сте

Мъск строи Фалкона в Калифорния, тества го в Тексас и прави полетите му на ..... МАРШАЛСКИТЕ ОСТРОВИ. Плаща от своята банкова сметка всички разходи и заплати. Докато не получи работещ космически кораб. И чак тогава започват поръчките на НАСА. За конкретни извеждане на техника в космоса. В САЩ никой не дава пари на зелено. Боинг също сами си плащат проектирането. В случаят, ОТНОВО ТИ ГО НАВТЪКВАМ, д ржавата участва при сертифицирането на кораба на Боинг. Когато Боинг полети без проблеми, тогава НАСА ще поръчва и на тях.

Дъртата циганка "космонавтка като изкарана от холивудско фентъзи - направо зловеща.

Вие каква искате да бъде космонавтка от косм. кораб с име „Стар лайнар“?

Ти какво очакваш да качат на тестов полет, човек ли ?