Пакистан блокира "Уикипедия" заради богохулствено съдържание

Според правозащитниците основната цел е да се заглуши гласа на всички дисиденти

Обратно в новината

Коментари - Пакистан блокира "Уикипедия" заради богохулствено съдържание | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дни нашите блокирали 10-на русски ТВ-та по ЕС директива някаква. Имам една мамаша, мърмори здраво... Там пъх хулели западните ценности някакви.

Вместо да се четат книги,всеки се е забил в тези платформи и зомбитата сме ние.

https://en.wikipedia.org/wiki/Listofpork_dishes - вероятно това е богохулното съдържание. И всеки сайт трябва да взема пример от wikipedia и да публикува подобно съдържание за да може поне интернета да е чист от тези безмозъчни зомбита и малоумната им религия (не, че и другите религии са добре дошли, ама тяхната със сигурност не трябва да съществува).

дир-а прецаква линковете, ако някой иска да отвори горния, трябва да замести тиретата с _ https://en.wikipedia.org/wiki/List-of-pork-dishes

При толкова минуси е явно, че само рязани са аудиторията на тоя сайт, много интересно какво правят в нета, вместо по цял ден да си слушат мюфтиите и да лижат пода...

Не бе, пич. Глупостите си личат от далече. Като тая да се тестват с бекон мюсли шпиони... :)

Всичките тролове са на ДПС-ГЕРП симбиозата.

Защо не блокират целия Интернет ? На правоверните не им трябват такива работи.

А как храчките блокират всички руски канали? Какво те интересуват мюсюлманите, след като тук са те оставили глух и сляп, на сдъвкан и изплют бълвоч за храната ти?

Лъжеш. Не ги излъчват ефирно. В нета можеш да си ги намериш. Като ти е толкова важно руската помия, сипи си я сам...

Ще си отворят Пакипедия и там ще си пишат че алах е акбар.

Всеки, който първи подхване една тема за дадена личност си пише за нея каквото си иска. Достатъчно е да цитира жълта медия или собствените си публикации в собствения си блог. Дори човекът, за която се отнася публикацията, не може да я редактира за да си поправи рожденната дата срущу ID? Каква "енциклопедия" е това?

В началото, но само в началото, когато Уикипедия копира базата на Енциклопедия Британика тя можеше да претендира за научност... но от както позволиха на Сульо и Пульо да пише в нея ползвателите и могат да намерят в нея какви ли не НЕнаучни "факти";)

И като видиш, пишеш билет, че няма препратка към оригинална новина и готово. Махат го. Преди години писах един акроним какво значи, защото най-накрая открих в службата какво значи. Всички го ползваха, но никой не знаеше какво точно значи. Тъй като няма линк към извор ми го изтриха.

еврейските слуги да бъдат блокирани в целия нормален свят независимо от религиите