Коментари - LG показа OLED панел, по-тънък от 1 милиметър | IT.dir.bg
назад

LG показа OLED панел, по-тънък от 1 милиметър

LG Display показа в Сеул 55-инчов OLED панел с дебелина само 0,97 мм и тегло 1,9 кг. Дисплеят може да се закрепи на стена с помощта на магнитна подложка.

Обратно в новината

Коментари - LG показа OLED панел, по-тънък от 1 милиметър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и?

знаеш две букви, честит 24 май? Май?

Тези са от друга планета. Шапки долу. Корея, Япония!

И що показвате на него Триумфалната арка бре? Турете там една корейска забележителност!

Да но - Руските часовници си остават най бързи на света.

Дано ти боднат един отзад - с няколко пръчки динамит, и понеже е толкова бърз да нямаш време да ги извадиш...

Червения СПИН е непобедим.

Ей, и тази новина ли налазихте, бе! Аман от форумни борци против руснаците и американците. Направете си един форум и се плюйте там.

ПИПО

4мм или 1мм все тая.

Разправяй ги тия на жена си!

1мм - 2кг; 4мм - 6кг... Кое му е все тая? Магнита ще го издържи ли например?

Навярно. Магнитът само го долепя за стената или каквато там е подложката, триенето го задържа срещу гравитацията (допускайки повече или по-малко вертикална стена).

колко си елементарен , но лошото е , че не само ти , а и тези които ти слагат плюсове също са като тебе

ще го носиш ли?

А ти да си чувал за неодимови магнити.Такъв магнит с диаметър 1см и дебелина 1мм може да удържи 80кг.

То между телефоните разликата в само 1мм е значителна, та представям си в техлото. Телефон 100гр е доста по-лек чувствително от телефон 160гр. А разлика от няколко колограма си е направо предимство. Иначе няма проблем с дюбели и стойка да закрепим и 65кг Радуга или Рубин. Та не в все тая. 1 кило и на обая си работа ще издържа ама повече от 5-6 висящи килца едвали

Колко му е Apple да му добявят едни заоблени ъгли и един "специален" интерфейс с плочки и ето ти най-модерния и иновативен телевизор.

Пропускате основното предимство на Apple - отхапаното ГМО.

LG e N -1 днес в производство и качество в Телевизорите.Особеното е че телевизорите които произвеждат LG е не се чувствам никаква умора за ОЧИТЕ.просто се чувствам като диоптър .!.

Не мога да разбера какви са тия щуроти да ми правят телевизоро с някакви органични диодчета....че ако е толко лек и аз си гледам мачо женката може да го изхвърли с една ръка....ех,друго си беше рубина.....35килца и немой го мръдна а сега......ще требе да го кова за стената:)))))

ТЕМП 714 д (дизел :) ) беше 75 кг.

Вярно е . Самсунгите са много по назад.

ЛГ са напред и с много други неща. Перални - собствен патент Direct Drive Motor. Хладилници - патент на линеен компресор. Но хубавите неща са скъпи.

дирецт дриве мотори правят почти всички производители на перални от по висок клас (така наречените инверторни мотори) не само лг. като цяло лг са доста посредствена марка с изклучение на дисплеъте които правят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лг са добри само в производството на дисплеи, но не и в телевизори като цяло. обикновено се наблюдават често проблеми със софтуера и електрониката. затова за предпочитане са моделите на сонъ и самсунг които често използват дисплеи на лг за моделите от висок клас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е де го тоя телевизор дето няма проблеми със софтуера, всички са едно мазало. Един Филипс на 2-3 години имам смотава се от поглед (примерно смяна на канал), само repower го оправя.... Един куче марка при майка ми с друг софтуер е сякаш малко по-стабилен но не особено.

Ето защо Apple се отказаха от мега турбо иновативния си телевизор. Корейците ги мачкат яко в технологично отношение. Не ми се мисли какво ще стане, когато китайците натрупат достатъчно опит и кадри. Ще ни завладеят жълтите.

Български смарт очила със световна премиера в САЩ Иновативният стартъп Novalogy, наскоро получил финансиране от българския акселератор "Eleven", беше специално селектиран да представи своето изобретение AYO на Световния конгрес за преносими устройства от ново поколение (Wearable World Congress 2015), който се проведе на 19 и 20 май в Сан Франциско. AYO е комбинация от портативни смарт очила с вградена светлинна технология - напълно безопасна за очите - и интуитивно мобилно приложение, което се напасва с профила и начина на живот на своя потребител.

Apple никога не са планирали да произвеждат олед панели или каквито и да било дисплеи и да се конкурират с LG. те използват съвсем друга стратегия.

Мисля, че думата която търсиш е "технология". От друга страна "стратегия" е също подходяща имайки предвид, че става дума за Епъл.

3евзек

Apple са иноватори и скоро ще патентоват употребата на тези панели.

kumalissa73@

Имаш предвид че купуват патенти и след това съдят всички? Да, типично по епловски, по американски. Самите те не са измислили почти нищо. И епълуоча се оказа пълен провал, вече намаляват производството наполовина.

Харесвам мислещите и точно изразяващите се хора. По различни причини, в днешно време не се обръща много внимание на тези качества.

"Ще ни завладеят жълтите" - ами ако сме достатъчно спънати за да ги оставим да минат пред нас ще го направят и трябва да го направят, еволюцията се базира на това. Да се опитваш да препънеш по-силния и бързия от тебе е обречена кауза, шансът ти е ти да си ти по-силен и по-бърз. Това, че обществената пирамида у нас е прекалено уродлива и пречи на обществото да се развива си е израждане, което подлежи на корекция по един или друг начин, включително изчезване/освобождаване на заетия ресурс.