Коментари - В САЩ искат национален парк на Луната | IT.dir.bg
назад

В САЩ искат национален парк на Луната

Демократическата партия на САЩ внесе в Конгреса законопроект за изграждане на национален парк на Луната – на мястото, на което някога се приземи корабът Аполо 11.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ искат национален парк на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луната - вечната мечта на човека. Колко филми сме изгледали за нея - кои признати за такива, кои непризнати.

Сметки без крчмара - малките сиви човечета!

Крайно интересно :)))) След доста спорното и единствено кацане на луната от Армстронг - никой никога не е успял да стъпи там отново. Скоро САЩ казаха, че ново ходене ще им струва над 100 милиарда долара и не е ясно в какъв срок ще си направят техниката - интересно как тогава с купчината железа отпреди 40-50г. са успели да стигнат... А сега не само, че нямат техника, ами и совалките ги спряха, с какво ще закарат градинарите за парка и помощните 2000 раотници-емигранти, с корабите "Съюз" ли? :))))))

На луната е кацано 6 пъти, това са направили екипажите на Аполо 11,12,14,15,16 и 17 между 1969 и 1972 г. Спорът е дали Аполо 11 наистина е успял да се приземи, никой обаче не е оспорвал упехът на мисиите след това. А конкретно по темата - не мисля, че някой ще одобри да се дават за пари за нещо безумно като парк на Луната при толкова други проблеми тук на Земята.

утре Конгреса да вземе решение да учреди Национален парк и в Южния парк на София в площадката пред входа на посолството, където е паметника на пилотите избили хиляди поданици на България през 1943-1944 година.

Алчността граници няма! Тези вече изнемогват да измислят палячовщини за да си мотивират неграмотното население и да не им се разпадне страната.

Те са глоба/г/листи,за страната не им пука.

Тия к'во си мислят бе! Луната е моя! По начина, по който те си запазваха парцели в Аляска. Гледах я през прозореца, обикалях я с един молив и тук там лепях с каноконлит колчета по стъклото. Цялата е заградих, моя е! Но срещу добро заплащане и съвместно ползване на парка (66,7% моя собственост) ще ги пусна.

Те както са се разбързали всички да кацат на луната ...

сега като се направи музей ще се разбързат- първите десет безплатно.

и как смятат да си го подредят тоя парк. трябва да има и уредник и павильонче за сувенири, а също и ограждение около експонатите да не ги пипат руски и китаиски космонавти. тоалетна и макдоналдс тоже- абе няма да стане за една година, но щом има спуснат бюджет ще се усвои.

> В САЩ искат национален парк на Луната Само с искане не става, трябва и можене.

А аз си мислех, че от нашите политици, по големи идиоти няма.

аззз

ами побързайте, че да не се намърдат там комундетата

Пак пропагандна грандомания ни е обзела нещо. Като в стария виц: Руснаците боядисали луната в червено, американците турили малко бяло и писали Marlboro. ПП А ще се вижда ли от земята този парк с просто око и какво ще пише там?

Аман от грандоманията и болните амбиции на американските политици. Всъщност проекта може да се реализира с помоща на Спилбърг на големия екран.

Щом искат,ще им направим,ама ще им излезе доста скъпо!

Не може янки. Ово е мАедонска зЕмя .

Направо 'натурален' акт да си вадят и да карат статуята на свободата натам :))