Нови слухове за новият флагман на Huawei

Mate 40 ще има 108-мегапикселов сензор в основната камера и стерео високоговорители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без приложения, е нищо. Без работещи приложения и е просто поредната технологична изгъзица. Няма да си го купя дори и да е за 100 лв. Зашото няма да ми върши работа. Имам 4 iPhone и въпреки, че първиат, 5 та отдавна няма обновяване за него, все още го ползвам. Работи. Купих си ХуйВей и Lite P30 и какво получих Andorid както на телефон за 90 лв. Камера , горе долу става. функционалност никаква.

Изтриха ме, но па ще кажа - няма такова нещо като китайски ментак и флагман Флагман имат оргиналите, ментетата са копия жалки

Плюенето по Хуавей е от хора, които никога не са го докосвали, а камо ли да са го използвали и да имат впечатления. С лайт версията, две години и половини, як тормоз с игри и видео и никакъв проблем нямам с каквото и да било. Тъпаци и тролове сте!

Хуявей да ми го развей! НИКОГА китайско телефон и китайско софтуер!!

Айде беж обратно във "великата" Китайска Република

..освен бг-ватниците, ама те пари за 'флагмани' нямат щото са или безработни, луди на пенсия или на минимална заплата. Хабите си само парите за реклама.

Явно сте си зомбирани ябълки. Радвайте им се. Аз съм от 3 години с mate 10 pro, телефона е като нов. Продължавайте с вашите боклуци и ги сменяйте всяка година за по 2000-2500 лева.

Един познат е със същия, говоря с него и го чувам лошо, каза че и с други е така от както му изтекла гаранцията на телефона. Закарал го на сервиз и се оказа, че серията си е такава - чудесен до края на гаранцията. Хуауей дават луди пари за реклами от както са в разпра със САЩ. Ще има тяхна операционна система, ама пък аповете трябва да се пренапишат (Хуауей ще платят на фирмите), но кой как ще работи и как ще се обновява. Китай го дава икономически тигър, но при санкции от САЩ става страшно. Не че симпатизирам особено на американското правителство, но пък на китайските комунисти хич пък не им вярвам.

Хващам се за думите ти "комунисти" и се чудя как комунистите имат развити технологични гиганти, един от които е Huawei, а ние с 31 годишна млада демокрация не можем и части да правим в някоя сфера?!

телефон, който няма никакви апликации и поддръжка- не мерси! Това да трябва всичко да се тегли през некви сайтове и чудеса... тотално пас

IPhone си прави нови процесори, LG - прави прави навиващи се екрани, Моторола - нови сгъващи телефони... Хуйвей - се хвали с немската си камера.

Нещо друго освен "германска Лайка камера" има ли този ГСМ?

Стерео високоговорители, при това отгоре и отдолу мухахаха