Коментари - 10 години от премиерата на iPhone | IT.dir.bg
назад

10 години от премиерата на iPhone

Точно преди 10 години на 9 януари 2007 година по време на конференцията в Сан Франциско Стив Джобс представи мобилното устройство, което промени света - iPhone.

Обратно в новината

Коментари - 10 години от премиерата на iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една реклама на Кредисимо - и там кредитовземателят ползва сифоня.....Много уместно направена реклама.

Чета коментарите и се сещам за Бай Тошо - Господ да го поживи и здраве да му дава на Ония свят: "Българската нация е нация техническа, нация комунистическа..."

А бе едно от не многото добри неща по него време беше точно напънът "нация техническа". Да, сума ти вода излята в пясъка но капчици капеха и встрани и доста хора успяха да понаучат това-онова, да понаправят неща и да станат конкурентноспособни на глобалната сцена - доста от тях са такива и сега, ако и да гонят/минават 60-те.

Знам, за какво говориш ;)

Много кухи лейки пишат тука !!! Първата компания която сложи началото на смартфоните е BlackBerry и е канадска !!!

между блакбери и смартфон има разлика като от канада до надежда,а рови си по кофите в надежда,белким си намериш некоя гънка за тролския мозък

кеде е айфона и къде е блекбърито сега ?.... след няколко години с андроиди смених принудително с ios щото го ползвам за работа , не ща и да чуя за друго освен iphone ....с петица съм , 6 и 7 са ми големи...със здраве !!!

Аз съм импрегниран за смартфони. Въпреки, че имам два работещи в чекмеджето, си джиткам на телефон с копчета и с 3-4 клика, два от които на сляпо, успявам да стигна до желания номер. Използвам телефона за разговори, компютъра за работа и домашната система за слушане на музика. Дано не се наложи да слушам музика от хладилника или да си изстудявам бира в телефона.

И Москвича е чакмак нали....

Когато имаше нокия комуникатор, след това HTC PDA с 6" екран с докосване епъл нямаха и хабер да правят телефони.Единствено мога да им благодаря,че заради тях останалите не се почесваха и мудно да представят нови разработки а скъсиха времето. Но иновативни.. чак

Къде са сега"нокия комуникатор, след това HTC PDA с 6" ???

и за 10 години май само дислпея му порасна на айфончето,просто му минава времето,на една кола като и се скапе мотора и спира да върви нали

Това показва само колко добре замислен е бил продуктът. Като всяко нещо търпи подобрения и пазарни варицаии, но същината не се променя с десетилетия. Като аналоговите телефони примерно, живеят (все още) над век.

тука е по важен мозъка на зомбитата,рекламата е по важна от мозъка

Мъдурко имал ли си Айфон някога???

Евалачка на Ейпъл, ако не бяха те сега щехме да обсъждаме кои копчета на клавиатурата на нокиа са по добри и не се изстриват и чупят. Щехте да разглеждате сайтове с миниатюрен джойстик. Абе с две думи щехте да хейтвате пак. БТВ аз съм андроид фен, но истината си е истина.. Със здраве на всички!

Супер презентация на Джобс - Бог да го прости! Най-любимата ми джаджа до днес: нема лаптопи, таблети и ПЦ-та - iphon-а си ми е любимото. Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

Мда, сигурно е безценно, когато си на друго място без лаптоп и искаш да изтеглиш важни неща от нета. Нали? Или пък да се насладиш на БЕЗБРОЙНИТЕ функции на ios-a?

Dimitar Todorov

Никога не съм се чувствал ограничен в това да тегля важните за мен неща с айфон. За торенти от замундата ли говориш?

... мобилното устройство, което промени света. Звучи все едно те са открили мобилния телефон. Единственоата промяна е че пуснаха много скъпо устройство и повлякоха крак.

виж сарказма е излишен като коментираш историята. квото и да си говорим днес това се случи и факт. Това че повечето от нас имат смартфони в джоба си, а не телефон с бутончета се дължи главно на това събитие. и това го казвам като човек заклет привърженик на Андроид платформата. всъщност това какво е смартфон днес и какво беше телефон преди 10 години нямат много връзка. Днес да звъниш по мобилната мрежа от смартфон си е по-скоро второстепенна функция. пп. знам че не оценяваш особено заслугите на Джобс в случая. Аз също. Приеми ги като дребно помахване на крилца на пеперуда което някъде на другия край на света се превръща в ураган (ефект на пеперудата ако си чувал).

Не, че има някаква особена полза от тези смартфони, освен за разни призводители на безсмислена техника са прибрали милиарди от продажбите им. ;-)

това което си написал е пълна глупост. Причината да имаме смартфони днес не е Епъл. Причината е развитието на технологиите, за което Епъл имат доста спорен принос. Но ти си говори за ефекти на пеперуди и т.н.

Изказвате се неподготвени. Преди iPhone имаше смарт фони. Имаше Windows mobile 6. HTC например имаха хубави модели.

История!