Първите хора на Марс ще са жени

Нежният пол пръв ще стъпи на Червената планета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на Марс ще отидат толкова, колкото бяха на Луната!?!?!!

Значи още се гласят да пуснат две жени едновременно извън МКС, иначе първите астронавти на Марс щели да са жени. Ми като се изпокарат?

Значи на Марс ще се напълни с тъщи .

Видяла мухата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.

Може и един негър, и един гей да пратят за пълнота...

жената и геят как ще се разберат за негъра.

абе, на негъра не му пука, той свирки и сам може да си върти

Цаца, ама риба! А дамските превръзки къде ще си хвърлят?

Deus Vult

Питам аз какво значение има пола на астронавта? Не е ли по-важно с какво ще допринесе за мисията? Ама то феминацистките организации в САЩ са стиснали здраво за топките всяка друга организация и им диктуват на ушенце какво да правят. За справка вижте новото промо на Gillette

Полът е от голямо значение в космонавтиката, особено при далечни полети, които са невероятно скъпи. Жените са по-леки и по-малко ядат от мъжете, т.е. по-малко собствено тегло, по-малки размери на корабите, по-малко храна, респ. - много по-евтини космически полети.

Пиле, храната е най-малкият проблем! За полет до Марс ще трябват в пъти повече тонове гориво, инвентар и т.н., отколкото храна. Дори няма да коментирам радиацията. Това са поредните феминистки изцепки, които вие, НПО активистите, безуспешно се опитвате да защитавате.

petrovito

с технологиите към момента, първите стъпили там, ще са безполови или по-скоро без репродуктивни функции, които произтичат от пола.

Джендъризма и феминизма не признава никакви граници - кой болен мозък съчинява тия ла-йна с които ни обливате щедро джнедърите от дирника ..... що направо не пратим кончита вурс да е първото нещо на марс

и един негър и един гей да пратят за цвят..

Абе, опитали да вкарат кончита в капсулата за пасажери, обаче то все сядало отгоре на ракетата ...

НАСА се кани да изпрати астронавти на Луната чак през 2029 година. А Луната е само на 300000 километра. Щото сега имали пари да го сторят. А за Марс сигурно ще стане чак след 2070 година. А дотогава я хамилата, я хамиларя. Технологично не сме мръднали и педя напред. Още си произвеждаме енергия основно чрез горене и топлина. Придвижваме се пак чрез горене. Всичко друго е ограничено до дребни размери. Атомна, водна, слънчева и вятърна енергия са ограничени природно. Батериите за транспорта са неефективни. Трябва тотално всичко да се промени и тогава да говорим за Космоса.

petrovito

тук спирачката идва от корпорациите, които търгуват с наличните горива и енергии. кой ще захвърли печелившия нефт, докато го има? докато не се разпродаде стоката, ще чакаме. единствен пробив за нова енергия или технология може да дойде от Китай - независима държава без петрол.

Господа, преди да прочетете следващите редове, си сложете каска или пък по-здрава тенджера на главата - от тия, с тройното дъно :) Ами да, като нищо ще успеят, защото жените не са хора :):):) Тука е заровено прасето и решението на задачката за колонизиране на Космоса - жената!!! Най-добрия приятел на човека!!! След кучето, де. Бях забравил :) Докато гледаме Световното по футбол, вместо да пречат - ей го къде е Марс, нали?

Тая МКС май ще я гледаме да пада скоро, щом почнаха жени да я поддържат.. Втасали са го.

уж хора пък то

Първо - жените хора ли са?

На Марс първо ще стъпят жени. А после и хора !!

ми така де - в космоса първо пратиха кучета, па тогава хора. трябва да се провери има ли шанс да оцелее човек

ще пратят кучки...

Както е възникнала и учтивостта на мъжа да пропусне в пещерата да влезе първо жената защото . . . знаете . И сега . . .

В Космоса първо изпратихме кучета. А до Марс - кучки. Мъжете са ни слабия пол вече, избягват рисковете и има редица фертилни проблеми, и трябва да ги пазим, докато не ги заменим технологично:) Вече е възможно с генетично редактиране и китайците го направиха, но уж се самоограничиха в екпериментите.

Ми да, кой ще готви?

да пратят жена природозащитник. Така, де, няма да пращаме маймуни, зайчета или кучки /Лайка/ първи да стъпят на Марс...

Пилотиран полет до Марс на този етап на развитие на космическите технологии си е чисто самоубииствена мисия

Тъй, де...

Искаме да е джендър ! Така ще е най-справедливо !

Сакън!

Гласувам за Серена Уилямс и Цецка Цачева. И к'во точно му е нежното на "нежния" пол? Мъжете "грубия" пол ли са?

Както казваше един приятел- "Злото не умира!".. Та в този смисъл май идеята е разумна

Между другото това е гениално! Няма по-сигурен начин да разкараш някоя. Прати я на Марс и си рахат. Интересно дали ще ти разрешат да се ожениш отново.

... пък ако вземе и мама ... Еееех, размечтах се!

Ти да не мислиш, че някой, който току-що е извадил късмета да прати жена си на Марс, ще хукне да се жени отново.

А може да пращат само тъщи.

Ами то и без това от мъжете нищо не става, така че.............обяснимо.

Освен онова парче, дето ви го пъхат ?

Преди изпращаха първо куче или маймуна. Но сега заради природозащитниците ....

Епохално безмислена новина.

беЗСмислена - без смисъл беЗмислена - без мисъл

Жена астронавт на Марс: - Хюстън имаме проблем... - Говорете! - А не, нищо! - Какво се е случило? - Няма значение... - Какви са проблемите? - Всякакви!

- какви са проблемите? - ти си знаеш!

жените да се разберът коя да стъпи първо на марс

Хехе, да им кажат да изберат помежду си най-младата и хубавата.

Все тая

Та-та-та-таааа! Първата война на Марс :D

Ти ако си мислиш, че женските взаимоотношения по време на червената планета ще бъдат кахърът, само си помисли ако наземният контрол попита дали има някакъв проблем. "Не! Нищо ми няма. Ако ви пукаше, щяхте да знаете! Защо все аз трябва да ви казвам какво не е наред??"

?????

вицове бре кака...

...изпратена там с усилията и техническите достижения на мъжете в името на политкоректността. Иначе е доста забавна шегичка да пуснат най-напред жена точно на "червената планета".

статията трябваше да е озаглавена "Първите хора на Марс ще са жени АКО САЩ ПРАТИ ПЪРВИТЕ ХОРА НА МАРС" Другите 2 държави Китай и Русия с потенциал да бъдат първи на Марс не страдат от политкоректност.

като за пред медиите чисто хипотетично няма лошо, но като се стигне до реален полет успех им пожелавам на дамите кандидатки. а с други думи дами не си губете времето да кандидатствате шанса клони към 0.

са предимство за марс

как да блокирам тая реклама за уеб нещо си на дира че постоянно като отворя някоя статия и тя изкача,толкова ли дира са закъсали с рекламат да ни я набиват ненужно,като искат там да си направят търг и готово

AdBlocker Мисля, че работи на хрома и огнената лисица.

Ам' кой шъ ги фърфори? Чи те с'са избият...

може да са жени, но трябва да бъдат черни бежанки лесбийки (също така се допуска преди това да са били мъже) с активна позиция срещу глобаното затопляне, пластмасата, опаковките за еднократна употреба, както и по правата на жените, ЛБГТ и квотите за номинации на черни за Оскар

ВЕГАНКИ

То ако са такива като тия дето ги изрекламираха .... те са повече мъже от бая леко/тежко атлети в спорта :)

Добре е да напишете причините за това: 1) жените са по-дребни и с по-леки кости, което има значение за мисия до Марс с много багаж; 2) жените ще могат да се възпроизведат с изкуствено осеменяване на новата планета. Нямя нищо идеологическо в този план, причините са чисто практически.

с изкуствено осеменяване ще се възпроизвеждат жените. А после като се възпроизведат пак само жени, какво ще правят :))))))))))))

Дупе да му е яко, друго да му е яко, ама дирниците са мноо крехки, та да не им смущавам почивката, на първия човек от мъжки пол, който се пръкне на Марс. Гарантирано ще е не само първият мъж на Марс, а и първият човек, който самостоятелно е колонизирал Юпитер, за по-сигурно и тихо - Сатурн :D

Ще им се удължат клиторите и ще могат да се оплождат сами ..XA XA XA XA XA....

от простотии. Само да запитам как е застъпено "равноправието" на женския пол в професии като миньори и докери?

ги е страх от марсианците,да не ги обидят дълбоко

Жени и кучета в Космоса. Белка, Стрелка, Лайка и други кучета. Ред е на жените. Нали знаете, че жената е най-добрия приятел на чонека, след кучето. :)))

Няколко змий по-малко.

Не е политкоректно, първо там трябва да стъпи черен джендър бежанец :)