17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е - има-няма, само след някакви си 42 години публикува снимките си. 42 не беше ли отговорът на ултимативния въпрос за смисъла на живота, вселената и всичко останало ?

Радвай се, че още не са ти благодарили за рибата...

Земля в иллюминаторе, Земля в иллюминаторе Земля в иллюминаторе видна... Как сын грустит о матери, как сын грустит о матери Грустим мы о Земле - она одна

Това е голям мит. Как нашето ченге Гоша Какалов (по руски Посерков) , доносникът на 18- ти изтребителен авиополк, е давал акъли кво да се прави на Николай Рукавишников, инженер- физик, първия цивилен космонавт на СССР, с трети полет в космоса и участник в екипа по разработването на корабите "Съюз".

Мъск миналата седмица доказа, че "пилотите" са просто един полезен ТОВАР и нищо повече.

1979 г не е било така. Имай го в предвид.

"Сбогом и благодаря за рибките" - А може би е време....

Много са ми интересни негативните коментари. Ами направете го вие, макар и само да се возите като куфари, за разлика от космическия полет на един военен пилот. Да, ама не ви стиска, а и едва ли ще ви допуснат!

Нещо като засекретяване да ви е известно?!?

Лични снимки не може де е имал! Публикувал е нещо от откраднато от държавния фонд или архив!

Останки от една по-развита цивилизация .

Е-е-еее, поне на българския първи да видим снимките, щото на първия руски нямало такива! Ония, дето се снимат и когато акат, видиш ли забравили да му дадат фотоапарат!

Помне, като дете в деня на полета 7 без 10 по радиото един екзалтиран идиот почна да крещи "Българи, чувате ли ме? Българи, разбирате ли ме? Българин лети в космоса". И започна да разказва от името на космонавтите какво точно виждат. Това продължи до 7 часа и после тргнах за училище. Само няколко деца бяхме слушали радио и се питахме, защо няма повече нищо по радиото. Чак вечерта стана ясно, че сме осрали програмата ...

Сега чакаме снимките и на първия български астронавт или тайконавт - от македонските земи.

Помня ония откачени времена. С очите си видях репортаж в списание Българска народна армия или нещо подобно, как след скачването нашият извадил луканка и похапнали българско мезе. След провала беше зашовядано тази страница да бъде залепена, но някои екземпляри останаха с реалната лъжа. Потърсете "истината" за онези времена в Националната библиотека.

снимал е с Смяна-8 с Акфа филм!