Коментари - Първият в света комерсиален космически самолет ще полети тази година | IT.dir.bg
назад

Първият в света комерсиален космически самолет ще полети тази година

След сурови тестове малката совалка Dream Chaser получи зелена светлина за излитане до космоса

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Първият в света комерсиален космически самолет ще полети тази година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй ша знайти за нищо не стаа! Само братският руски съюз може да оди у космосо! С него другарят Путин обиколи съседните галактики! Тия увехнали западняци никога не моат стигна нашите братушки!

Успех на мечтателите. Всяка конкуренция води до развиването на космическоите технологии и дава възможност човека да усвои космоса. Гигантите все повече приличат на соц. предприетие, надеждата е в маклите и средни компании

Съжалявам. Но представеният снимков, графичен, видео и текстов материал не ме убеждава в изпълнимостта на подобно начинание.

е доста симпатична. Ако корпуса и е цялостно интегриран, а не като на големите от дура-алуминий вътрешен, а отвън налепен с плочки, ще е съществен напредък в това направление.

Ние сме им на тях "братушки" а не те на нас. Ако наречеш някой руснак "братушка" може да отнесеш шамарите. Това е обръщение съдържа определена доза презрение към обекта на действие. Обръщение от по-висш към по-низш индивид така да се каже.

Много интересно. Дано има успех. Колкото повече, толкова по-добре. Като се има предвид Боинг как се провалиха, тази алтернатива е супер. Кацането без двигател е много трудно обаче. За да стане по-масово, трябва да се измисли и двигателче за маневриране при приземяване.

как се доставят научни експерименти

Ми да, виж като не са се сетили да се допитат до тебе, щатният руски врякалник към баш тоя сайт само глупости правят. Отде ви изравят бе.