Коментари - PayPal няма да обслужва клиенти в Крим, Google спира услуги | IT.dir.bg
назад

PayPal няма да обслужва клиенти в Крим, Google спира услуги

Американската платежна система PayPal съобщи днес, че спира да обслужва клиенти на територията на Крим. Google ще ограничи редица свои услуги на полуострова.

Обратно в новината

Коментари - PayPal няма да обслужва клиенти в Крим, Google спира услуги | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данните ти да не са ти от "Российская газета". Ето какво казва световната банка за 2014 (актуални към м. ноември): Русия - 31929 RUB ( 435 EUR) България - 828 BGN ( 425 EUR) Румъния - 2430 RON ( 545 EUR) И все пак да не забравяме, че Москва не е Русия. По официални данни на Кремъл (можеш да ги потърсиш в гореспоменатата "газета") - в над 80% от болниците извън Москва няма течаща вода.

Според мен трябва да ги съдят за расова дискриминация. Това е все едно да забранят плащанията на негрите или на тези от САЩ.

Дреме ми на дедовия. Ако ще си купя нещо от Русия ще използвам каквато и система да имат, стига да ми е изгодно. Засега Алитата чупят пазара така че мога да мина и на тяхната система. Пайпал сами се преебаха като започнаха да цицат по някой друг цент от хората и промениха условията си някоко пъти, доста на често в последните години, и все в ущръб на клиентите си!

Кой използва ПейПал? Китайската система АлиПей набира все по-голяма скорост и скоро ще стане номер едно при онлайн разплащанията. Руснаците не пазаруват от Ибей, а от Алиекспрес и Алибаба. Следователно ги боли дедовия, че ПейПал не работел. АлиПей е бъдещето.

PayPal се използва повече за плащания към Русия, отколкото от Русия навън. За вътрешни плащания те си имат няколко подобни платформи, както и ние ePay. Освен това имат различни условни валути като Яндекс.деньги, с които също може да се плаща в повечето големите им сайтове за електронна търговия.

С Яндеь денги може и да си платиш в Русия но хората искат да си купят нещо и извън Русия като ebay, amazon, sportsdirect....

най много така да помогнат на китайците да се намърдат на този тъй апетитен руски платежен пазар

В Русия средната заплата е по-ниска от тая в Румъния, 95 процента не знаят кво е това кредитна карта. Та дотук с "платежоспособния" руски пазар

Добре де, отне ми точно по-малко от минута да проверя данните, които казваш, за да установя, че си в голяма заблуда, защо не го направи и ти, а не да се излагаш като последен идиот... Средни заплати в евро за 2014: Румъния - 439 Русия - 653 България - 407 Украйна - 290.....

Момче, май не си си изпил хапчетата. Преди да напишеш коментар провери дали е вярно! Само мога да ти кажа че братушките имат много повече от нас ДЕНГИ, ПАНИМАЕШ!!!

Няма страшно. Путин ще организира един PayRus.

*PayPut

Кутевата чета! Де сте?! Спите!

Много ти знаят панелните селтаци-путлеристи що е това ПейПал

Нещо за пеене и за палене ще да е. Сигурно има връзка със зелените човечета превзели Крим :-)